canavar artık yollarda

icemen

New member
Reaction score
0
Yarışmayı kazandık. hh. den aldığım öneriyle kaputa spawn yaptırdık. iyi ki de yaptırmışız.
287irt1.jpg

30i8fo4.jpg

2whilvd.jpg

foqcr7.jpg

Oha mükemmel olmuş kardeş vallaha :D Çok beğendim o resmide..

287irt1.jpg

ilk resimin kodunu yanlış yazmışsın çıkmamış kardeş ben ekledim :goz:

araç güzel eline sağlık

son resimdeki yazılar fazla kaçmış gibi geldi bana ama ön kaput mükemmel durmuş

o stickerlar ı arabayı yapan sponsorlar yaptı çekimlerden sonra çıkarttık zaten

Bide o resmideki park gibi yer neresi hiç yabancı gelmedi bana...

Haha nerden bildim.. Az beklemedik o otoparkta.. :D

Bu resmi fırın boya ile mi attırıyolar usta.

Araç 18 temmuz 20 temmuz arasında silivri deki festival de olucak gidenler yakından inceleyebilir

usta bu ne yaaa karton kutu gibi !!! hiç mi zevk yok, göz yok, nizam yok bunu yapanda !!! bence japon malı dandik uzaktan kumandalı arabalara benzemiş !!! madem paranız var böle dandik dundik zevksiz modifiyelere harcamayın hadi harcadınız gelip bide bunla övünmeyin.Kardeş belki ağır oldu ama hiçbişeye benzememiş bu araba.Bir iki salak kız kaldırırsan bunla şansı say kendini yoksa bu arabayla yanyana geldiğinde gaza gelip sollamaya çalışıcak birini zor bulursun kendine

usta bu ne yaaa karton kutu gibi !!! hiç mi zevk yok, göz yok, nizam yok bunu yapanda !!! bence japon malı dandik uzaktan kumandalı arabalara benzemiş !!! madem paranız var böle dandik dundik zevksiz modifiyelere harcamayın hadi harcadınız gelip bide bunla övünmeyin.Kardeş belki ağır oldu ama hiçbişeye benzememiş bu araba.Bir iki salak kız kaldırırsan bunla şansı say kendini yoksa bu arabayla yanyana geldiğinde gaza gelip sollamaya çalışıcak birini zor bulursun kendine

Bu da değişik bi bakış açısı tabi bişey demiyorum sana.

Geri