canımın yarısı gidiyor ..

yok yaw göz açıp kapayıncaya kadar
çilli horoz ötünceye kadar ( şimdi öter)
köyün delisi geçinceye kadar( sesi gelior)

dark_angelın teskeresi gelir sen hiç canını sıkma

hayırlısı olur inş.

Şimdi sen yarın ben. Hayırlı olsun Bora, zorlu olacaktır umarım vatani görevinde Allah sabır verir ve gerektiği gibi yerine getirirsin.

la hemen geçer demeyin az bi süre deil
üni okuduysan 5 ay o biras ii de lise mezunuysan işin zor :D
hayırlı tezkereler

acınacak yada üzülecek bi durum yok kimse saçmalamasın bu ayrılık sadece sevginizi daha fazla kuvvetlendirecek birbirinizin degerini maximum anlamanızı saglayacak =)

bu arada tekrar söylyorum enişte numaram sende var ıspartayla ilgili en ufak bi yardımında elimden geldigince yanındayım ;)

Esra hiç üzülme sen.eşimde orda yapmış askerliği hiç endişelenmesinler güzel yer dedi.ne mutlu asker yolluyoruz onu.allah herkese nasip etmiyor bu görevi.sen takma kafana.üzülme...
Bora bey sizinde allah yardımcınız olsun,hayırlı görevler dilerim.

Hayırlı Teskereler Bora Abi (Nam-ı Diyar Dark_Angel)
Güle Güle Git Güle Güle Gel İnş...

Hayırlı Tezkereler Bora Abi. Paşalar Gibi Yapar Paşalar Gibi Gelirsin İnş.

Hayırlı tezkereler dark umarım en kısa zamanda gelırsın

hayırlı tezkereler dark elimizin geldiğince gücümüzün yettiğince hep burdayız..

kankaa allah tependen bakmasın geldi çattı gidiş zamanı :(....o benim aslanım adam gibi gider vatana hizmetini yapar adam gibide gelir....belki askerlik akıllandırırda keratayı....infimisin nesin sende benim asabımı bozma bilirsin fena yaparım....biz burda beraberiz biliyosun önemli olan emin ol o taraf....buarada kardeşim yokken ben varım kırarım bacaklarını yetkim var haberin ola :)))).....

dark_angel a hayırlı vazifeler diliyorum....umarım sağlıcakla tekrar kavuşur biricik eşine....

infatuate; sana şunu diyebilirim....seni sevdiğini ve hep sana ait olduğunu bilmek seni teselli etmez mi...bu yarım kalan yalnızlığın bir gün bitecek ve yeniden diğer yarınla mutlu olacaksın...

özlemek sevginizi pekiştirir...beklemek yarınların için umudun olsun...

B insan bu kadar mı üzülür

ne kadar sevgi dolu bi çift

hayırlı tezkereler bora abi..

vatan sana sen allah'a emanet bora yolun açık olsun
çok sıkıldığın durumlarda bu vatan benim ve ona borcumu ödüyorum diye geçir kalbinden
allah yardımcın olsun

Geri