Camiye alınmayan adam Başbakan'a isyan etti: Padişah mısın?

Ergenekon terör örgütünün 15 den gazla suikastından kurtulan bir Başbakan için güvenlik önlemlerin en üst seviyede olması gererkir

zuhehehehe ahahahahahaa zuehehehehe huahauahau eheueheueue zaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
yarıldım yıkıldım çatladım öldüm
qdqdqd

Ergenekon terör örgütünün 15 den gazla suikastından kurtulan bir Başbakan için güvenlik önlemlerin en üst seviyede olması gererkir

zuhehehehe ahahahahahaa zuehehehehe huahauahau eheueheueue zaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
yarıldım yıkıldım çatladım öldüm
qdqdqd

İlahi, gece gece hiç gülceem yoktu... Arkadaş sanırım medyada harfiyen, noktasına virgülüne kadar ne yazarlarsa kabulleniyor olsa gerek. Yani haber çıksa 'Ufolar Türk Çıktı' falan diye onada inanacak anlaşılan. Bu söylediğim ciddi değil arkadaş (ruzbe nickli olan) Ufolar Türk falan değil. Şimdi okur burda bu yazdığıma da inanır şimdi iş çıkar durduk yerde...

anlamadığım bi nokta var..? Neden iki dakika ciddi durupta adam gibi yorum yapmıyosunuzda işi hemen dalgaya vuruyosunuz??? Burası şaklabanlık yeri değil ki arkadaşım! Eğer yanlış biliyorsa düzeltin.

birileri ezana takmıs , erken okunmaz ezan , ikindi vakti gelmediği müddetce geç okunabilir , mesela cuma günleri öğle ezanları öğle vakti 11.40 11.50 de olsa 12 de okunur doğu illerinde örneğin sivasta ya da Kayseride , amaç memur çıkıp namaza gelsin diye ayarlama yapılır...

yaslı amcam haksız bu konuda , çünkü karsısındaki devlet ve güvenlik durumundan ötürü geikme yasamıs , olcak o kadar

birileri ezana takmıs , erken okunmaz ezan , ikindi vakti gelmediği müddetce geç okunabilir , mesela cuma günleri öğle ezanları öğle vakti 11.40 11.50 de olsa 12 de okunur doğu illerinde örneğin sivasta ya da Kayseride , amaç memur çıkıp namaza gelsin diye ayarlama yapılır...

yaslı amcam haksız bu konuda , çünkü karsısındaki devlet ve güvenlik durumundan ötürü geikme yasamıs , olcak o kadar

cübbeli kamil den inciler.... :durdurun
zueheheh

olaya bak ya... ankara güvenparktaki iftar çadırına gelmişti bir kere de tayyip onda da bizi içeri almamışlardı :D yarım saat bekledik iftar yapalım diye :D:D

olaya bak ya... ankara güvenparktaki iftar çadırına gelmişti bir kere de tayyip onda da bizi içeri almamışlardı :D yarım saat bekledik iftar yapalım diye :D:D

aman sus kardeş :D şimdi aç kal geber diye yorum yaparlar :D
hatta tutuğun orucu geçersiz sayarlar :D ne demek öyle padişahı burda şikayet etmek :d

Sende şimdi alemsin

Koskoca padişah teşrif etmiş sen iftar yapamamaktan bahsediyon

Bak duymasın rte ciler başını vurdururlar haaaaa

Ne kadar çok boş konuşan muhalif var. Olması gereken prosedür den haberiniz yok. Bu olayda başbakan ı öven bir durum olsa girip bakasınız da yok. Anca körü körüne muhalefet yapıyorsunuz. Orta da ergenekon,balyoz belgeleri geziyor GÖRMÜYORSUNUZ. Gözünüz var ama gördüğü yer kısıtlı. Çünkü at gözlüğünüzü çıkaramıyorsunuz.

2.meslek olarak palyaçoluk yapan biri var galiba her halta gülüyor.

haberin sadece baslıgını veya giris kısmını okuyanlar adamın camiye alınmadıgını sanacaklar.
ancak bu kadar taraflı habercilik yapılır. haberi buraya koyan arkadası da aynı sekilde kınıyorum

yAMAN adamsın be arkadaşım işine geldiği zaman memecinin aynı türden haberlerini ve o haberleri buraya taşıyanları alkışlarsın işine gelmeyince başka haberi taşıyanı kınarsın.

hANi bir parti ile ilgili 1946 senesinde aldıkları kararları daha bu yıl alınmış gibi gösteren haberde kimse kimseyi kınamamıştı.

Niye çıkıp o zaman demedin
SANKİ YENİ ALINMIŞ BİR KONGRE KARARI GİBİ LANSE EDİYOSUNUZ OKUYANDA YENİ ALINMIŞ KARAR ZANNEDER OYSA TAAAA 1946 DA ALINMIŞ KARAR KINIYORUM YAZANIDA TAŞIYANIDA

demedin.

İşine gelene amenna gelmeyene tuuu kaka.

Ne demiş sanatçının biri
ŞARJÖRÜNE BOŞ KOVANLARI DOLDURAN İNSAN İLK ÖNCE KENDİNDEN UTANMALIDIR...

Ne kadar çok boş konuşan muhalif var. Olması gereken prosedür den haberiniz yok. Bu olayda başbakan ı öven bir durum olsa girip bakasınız da yok. Anca körü körüne muhalefet yapıyorsunuz. Orta da ergenekon,balyoz belgeleri geziyor GÖRMÜYORSUNUZ. Gözünüz var ama gördüğü yer kısıtlı. Çünkü at gözlüğünüzü çıkaramıyorsunuz.

2.meslek olarak palyaçoluk yapan biri var galiba her halta gülüyor.

al işte... bi şakşakcı daha :D
camide bir insanın ibadet hakkı kısıtlanıyor , senin gibi şakşakcılarda gelip burda prosedür cart curt saçmalığından bahsediyor....

Ak partiye oy vermeye devam edin sonunda bu ülkeye girişiniz bile engellenecek demedi demeyin.

al işte... bi şakşakcı daha :D
camide bir insanın ibadet hakkı kısıtlanıyor , senin gibi şakşakcılarda gelip burda prosedür cart curt saçmalığından bahsediyor....

Sen bilmessin böyle şeyeleri canım benim. Camideki ibadet hakkını ne kadar da çok savunurmuşsunuz siz bea. HELALLL OSSUNN. Ama bu amcamın kızı üniye başörtülü gitsin o zaman siyasi olur. OLMAZZZZZZZZZ....

Şakşakcıyı daha dün okulda öğrenmişin gibi her cümlende kullanmışsın. Ama kafana anlamı oturmamış ya neyse. Sen gözlüğünü çıkar önce sonra kelimelerin anlamlarını öğrenirsin.

Muhalefet Yapacam Diye, Ancak Bu Kadar SaçmaLanır.MuhaLefet ŞakşakçıLarıda Hemen AtLar Tabi. Başbakan Girerken Camiye GirişLer Bir Süre DurduruLmuş Ne Var Bunda. CemaatLe KıLınması Gereken Bir Namaz Sonuçta. Bu kadarda AyrıcaLığı OLsun Bırakında.

Muhalefet Yapacam Diye, Ancak Bu Kadar SaçmaLanır.MuhaLefet ŞakşakçıLarıda Hemen AtLar Tabi. Başbakan Girerken Camiye GirişLer Bir Süre DurduruLmuş Ne Var Bunda. CemaatLe KıLınması Gereken Bir Namaz Sonuçta. Bu kadarda AyrıcaLığı OLsun Bırakında.

Allah'ın önünde kimsenin ayrıcalığı olamaz.Rasul Muhammed bile camiye sonradan geldiğinde ebu bekir'in namazına devam etmesini sağlamış.namazı yarıda kesmemiş ve namazda ebu bekir'e uymuştur.

Allah'ın önünde kimsenin ayrıcalığı olamaz.Rasul Muhammed bile camiye sonradan geldiğinde ebu bekir'in namazına devam etmesini sağlamış.namazı yarıda kesmemiş ve namazda ebu bekir'e uymuştur.

Yapma Yaw, ALLah'ın Evinde Diye GüvenLik ÖnLemi ALmayacakLarmı. Bu Kadarmı MuhaLefet HastaLığı Sardı Bünyenizi ve Fikrinizi. Başbakan Kim OLursa OLsun O ÖnlemLer ALınacaktır. Bu AKP KanunLarı Gereği DeğiL, VİP Koruma Kanuınu ve YönetmeLiği TaLimnamasesi Çerçevesinde OLur. Başbakan NasıL Korunacağının Kararını Kendisi Veremez. DevLet BüyükLerinin NasıL Korunacağı BeLlidir. Bu DoğruLtuda ÖnLemLer ALınır ve UyguLanır. Ah O Örnek Verdiğin ResuLLaLLhın DedikLerini Bir AnLayabiLsen. Ama Nerde.

Yapma Yaw, ALLah'ın Evinde Diye GüvenLik ÖnLemi ALmayacakLarmı. Bu Kadarmı MuhaLefet HastaLığı Sardı Bünyenizi ve Fikrinizi. Başbakan Kim OLursa OLsun O ÖnlemLer ALınacaktır. Bu AKP KanunLarı Gereği DeğiL, VİP Koruma Kanuınu ve YönetmeLiği TaLimnamasesi Çerçevesinde OLur. Başbakan NasıL Korunacağının Kararını Kendisi Veremez. DevLet BüyükLerinin NasıL Korunacağı BeLlidir. Bu DoğruLtuda ÖnLemLer ALınır ve UyguLanır. Ah O Örnek Verdiğin ResuLLaLLhın DedikLerini Bir AnLayabiLsen. Ama Nerde.

elbette güvenlik önlemi alınacaktır buna bir şey demiyoruz.bizim eleştirdiğimiz tayyip yüzünden namazın geç kılınması ve oradaki kişilerin bu yüzden mağdur edilmesi ayrıca camiye namaza gelenlere insan haklarına aykırı davranılması bunun sonucundada insanların camiye geç alınmasıdır.

başbakanlık dünya işleriyle ilgilidir.onun başbakanlığı camide geçerli değildir.camide vatandaşa tek yaptığı şey eziyettir.hiç kimse vatandaşın namazına karışamaz.başbakan diye keyfince istediği gibi namaz saatleriyle oynayıp diğer namaza gelenleri mağdur edemez.camiye gelenlerinde muhakkak başka işleri vardır.onun yüzünden işlerine gecikmişlerdir.başbakanda olsa o sadece bir kuldur.

Geri