Caminin imamı ve şu an ki durum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Bir köyün camisinde, imam cemaate vaaz vermektedir.
Ansızın içeri dalan bir köylü, köyü sel basmakta olduğunu haber verir.
Bütün cemaat hemen kendilerini dışarı atıp kaçar. Sadece imam, bütün
ısrarlara rağmen köyü terketmeyi reddeder ve Tanrı'nın kendisini
koruyacağını söyleyerek camide kalır.
Kısa bir süre sonra sular camiye ulaşır, imam çaresiz minareye çıkar.
Sular minarenin ilk katına yükselirken bir tekne imamı kurtarmaya gelir.
Ancak dini bütün imam, Tanrı'nın kendisini koruyacağını söyleyerek tekneye
binmez.
Sular yükselir. İmam ikinci kata çıkmak zorunda kalır.
Bir tekne daha gelir, ancak imam yine Tanrı'nın kendisini koruyacağına
inancının tam olduğunu söyleyerek tekneye binmez. Sular iyice yükselir.
İmam artık minarenin en tepesindedir. Bir helikopter yaklaşır.
İçindekiler, durumun kötü olduğunu anlatarak , imama helikoptere gelmesi
konusunda ısrar ederler.
İmam helikoptere binmeyi de reddeder.
Bir süre sonra sular iyice yükselir ve imam boğularak ölür.

Kendisini ahiretin kapısında melekler karşılar.
Melek: 'Hoşgeldiniz, buyrun...'
İmam: 'Cennete girmek istediğimden emin değilim..'.
Melek: 'Neden?..'
İmam: 'Tanrı'ya biraz kırgınım....'
Melek: 'Ne oldu ki?..'
İmam: 'Ben hayatımı ibadet ederek geçirdim, insanlara hep iyilik yaptım,
günahtan uzak durdum. Yaşadığım köyü sel bastı, herkes kaçtı ama Tanrı'nın
beni kurtaracağına inandığımdan ben kaldım. Görüyorsunuz ki şimdi
burdayım....'

Tam bu sırada yukarıdan Tanrı'nın sesi duyulur ;

'-----, iki tekne, bir helikopter gönderdik..
Böylesine geri zekâlının benim katımda da yeri yoktur..'

Yukardaki fıkrayı bu yüce millete uyarlamaya kalkacak olursak!!!.

MuhtemelenTanrı o gün geldiğinde bu ülke insanlarına şöyle seslenecektir ;

' Bu salaklara, örnek alsınlar ve onu izlesinler diye Mustafa Kemal
Atatürk'ü gönderdim. Musibetlerden kurtuluş yolunu, onun eliyle bunlara
göstermeye çalıştım.Ama onlar halâ cami minaresinden medet umuyorlar ise
benim katımda da yerleri yoktur....'

Not: ibadetini gercekten inanrak yapanlara değil show amaçlı yapanlara umarım birşeyler anlamıştır :D

nasıl anlıcaksın insanların ibadetini gerçekmi şovmu olarak yaptığını ...

ama ne farkederki sizin için herkes şov...

pekala ALLAH hiç başını secdeye eğmeyenlere ne dicek acaba ??

atatürk bir liderdir tüm insanlığa gönderilmemiştir örnek alınacak bir lider varsa oda peygamberimizdir..

yazı super,yalnız Allah kullarına (Haşa) salak dıye hıtap edılmesı sekli kötü olmus
edıtlersen cok daha guzel olur.tşkler

yazzıklar olsun...ne derece bilgili kulturlu bir millet oldugumuz bu arkadasın seviyesinden anlasılıyor.eger insanlara bel baglamak gerekiyorsa oncelikle peygamberlere bel baglamamız gerekiyor.zira peygamberler Allah tarafından secilmis nadide insanlardir.selam ve hurmetlerimle

bn sana söylemedim arkadaşım ztn yaran warki kocunuyorsun dediğin doğru ve bakarsan bnde orayı istediğiniz gibi yaptım... ;) bnm tepkim bunu yazan arkadaşaydı... meraklnma bnde tanrıyla nasıl konuşulacağını gayet ii biliyorum...

yazzıklar olsun...ne derece bilgili kulturlu bir millet oldugumuz bu arkadasın seviyesinden anlasılıyor.eger insanlara bel baglamak gerekiyorsa oncelikle peygamberlere bel baglamamız gerekiyor.zira peygamberler Allah tarafından secilmis nadide insanlardir.selam ve hurmetlerimle

bu fıkrayı senin gibilere uyarlarsak mg evil.
atatürk bi manken değildi yani onu saçları ve gözlerinden daha önamli kılan başarıları ve hizmetleri vardı
cami duvarından medet umarcasına bi atatürkçülük bence yanlış.

cami duvarından değil bn cami duvarına affedersiniz işeyenler için bunu buraya koydum anlayabildin mi şimdi ;) yüce atatürk'ü tanrının bütün kainata ders olsun diye gönderdiğini çk iii biliyorm ve bilmeyede devam ediyorm ;)

öncelikle yanlışlıkla teşekkür butonuna bastım onu belirteyim..

atatürkü sevmeyen yok..yalnız onu ALLAHın gönderdiğini hemde bütün insanlığa,hemde ders almamız için....

bu senin dini yönden ne kadar zayıf bir insan olduğunu gösterir...

öncelikle yanlışlıkla teşekkür butonuna bastım onu belirteyim..

atatürkü sevmeyen yok..yalnız onu ALLAHın gönderdiğini hemde bütün insanlığa,hemde ders almamız için....

bu senin dini yönden ne kadar zayıf bir insan olduğunu gösterir...

peki arkadaşım şunu sorayım sana atatürk peygamber mi... yoksa peygamberimiz'den sonra ülkemizi düşmanlardan temizleyip gericiliği yok edip doğruluğu göstermek üzeri göndermemiş mi atatürk'ü tanrı?? din konusunda kim kimden üstündür herşeyde kendini üstün görme....

Yazı son derece berbat uydurma bir yazı. Kullanılan üslup çok kötü. Sanki bilerek arkadaş tanrı kelimesini kullanıyor. ALLAH demek o kadar zormu geliyor. Burada dikkat ederseniz. İslam dini de kötüleniyor. Gerçek imana kavuşmuş kişi bütün köylüyü kurtarmaya çalışır. En son kendini düşünür. Elinden geleni yapar en son ALLAH C.C. UMUT BEKLER. Elindeki her fırsatıda değerlenir. Herşeyin ALLAH tarafından geldiğini bilir. Ama şov yapan öteki müslümanlar ne yazık ki ilk kaçan onlar olur. Cami minaresine çıkıp beklemez yani....

Cami minaresinde bekleyen akıl sağlığı yerinde olmayan insanlardır. Cami imamı onlarıda kurtarmaya çalışır. Ama bunu da Atatürk e vurdurma yapmışsınız ya ne diyeyim. O zaman bu Bush da mI Tanrı gönderdi. Kaç kişinin katili veya ülkeyi soysunlar diye o kadar insanıda mı bırak git yaaaa...

haha komik olmus fıkra ıste bunun ustunden msj wermeye calısmak komik

uydurma bir fıkranın ardından yapılan kaba yorumları esefle kınıyorum..gerçek bir imam ve din anlayışı anlatayım size,balıkesirin balya ilçesinde bir gün orman yangını başlar ve cuma vaktidir.imam hutbeyi hemen bitirip milleti orman yangınıa sevkeder halka minareden duyurur ve bu imam yaptığı örnek davranışla valilikça ödüllendirilir ,sanırım 3-5 yıl önceydi.. sizin uydurma düzmece fıkranızla alakalı şunu diyebilirimki: şimdi nerdeyse tanrı elçisi saydığınız Atatürk kalksa mozalden deseki sahteler devşiriciler sömürücüler ben size musaır medeniyet gösterdim siz benim adımı kullanıp neler yapıyorsunuz benim chp mi ne hale getirdiniz ,ksalarınızı doldurup efendimiz dediğimiz milletimize köylümüze neler yaşattınız dese siz ne dersiniz... yaaaaa.. birde böle baksanız ya yürek varsa konuya..

cami duvarından değil bn cami duvarına affedersiniz işeyenler için bunu buraya koydum anlayabildin mi şimdi ;) yüce atatürk'ü tanrının bütün kainata ders olsun diye gönderdiğini çk iii biliyorm ve bilmeyede devam ediyorm ;)

atatürk büyük bir insan olabilir Allah(tanrı değil) kainatın kurtuluşu içi onu değil peygamberlerini göndermiştir.
aklıncada mecaz ayağına yatıp inanalara hakaret etme.
senin gibiler inanaları türbelerden medet ummakla suçlar sonra anıtkabire gidip atatürkten meden beklerler
inanları hurafecilikle suçlarlar televizyonlarında büyü dizilerini ve falcıları ek*** etmezler nedense

peki arkadaşım şunu sorayım sana atatürk peygamber mi... yoksa peygamberimiz'den sonra ülkemizi düşmanlardan temizleyip gericiliği yok edip doğruluğu göstermek üzeri göndermemiş mi atatürk'ü tanrı?? din konusunda kim kimden üstündür herşeyde kendini üstün görme....

ya arkadaşım sen şakamısın...

karşılaştırdığın mukayese ettiğin insanları şöyle bi tart ölç biç ondan sonra gel bi daha konuşalım ...

bakın şimdi siz ya bni anlamak istemiyorsunuz yada anlıyorsunuz işinize gelmiyor... takmşsınız tanrı kelimesine türklerin ilk inandığı şey nedir göktanrı'dır... burada tanrı kelimesi geçiyor ee bu ne perviz bu ne lahana turşusu... zaten bn işte sizin gibilere karşıyım... neden ise şu sanki müslümanlar allah diorda hristiyanlar tanrı dior... bırak kardeşim ya hepsi tek bi şeydir.... yüce yaratıcımızdır.... bunlarla asıl siz kötü duruma düşüyorsunuz... + bu konuyu açmamdaki sebebi okuyup anlayamıyorsunuz... yani demek istediği herşeyin kader olmadığını anlatmak istiyor ve kader'i gerici düşüncedeki insanların nasıl yanlş yorumladığını anlatmak istiyor..... yüce tanrı bu beyni bu işlevselliği bize vermiştir.... ama oradaki gibi işte millet oradan kaçarken imam bn ona bıraktım artık herşeyi demek değildir..... o zman sorayım size arkadaş aynısını mı yapardın yhoqsa kaçmayı yaşamayı mı tercih ederdin.... yha konu öle yerlere saptırdınız ki sanki warya her dışarıdaki her siyah giyinen satanist her metal dinleyen'i allah'a küfreden salaklara çevirdiniz.... bakın atatürk'ü gözümde peygamber değildir onun saffında hç bi zman olamaz... ama gözümde ülkeyi her zman kötülüklerden koruyacak ve yaptığı işlerle söylediği sözlerle sanki hayattaymş gibi devam ettirecek bi insandı...işte siz her zman olduğu gibi yine yanlış anladınız sözlerimi ama sağlık olsun.... neyse millet siz bildiğiniz köye bn bildiğim köye dewam edeyim en sonunda bu işin nereye wardığını görecez.... SAYGILARIMLA..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri