Camide propaganda!

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
040820101806307281809_2.jpg

AK Partili Denizli Belediyesi, cami avlusuna ve valilik önüne afişler astı, CHP’liler itiraz etti ve…

DENİZLİ Valiliği ve Yeni Cami avlusuna belediye ekipleri tarafından asıldığı belirlenen ve üzerinde ‘R. Tayyip Erdoğan geliyor, Denizli evet diyor’ yazılı afişlere CHP tepki gösterdi. Cami avlusundaki afiş CHP’lilerin itirazıyla gece yarısı indirildi. Valilik önündeki afiş kaldırılmazken, CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, savcıları göreve çağırdı.

Denizli Belediyesi’ne ait 20 R 6229 plakalı resmi araçla salı gecesi saat 23.00 sıralarında Delikliçınar Meydanı’ndaki Yeni Cami’nin avlusuna gelen zabıta ile belediye işçileri, 20 metre uzunluğunda olan ve üzerinde ‘R. Tayyip Erdoğan geliyor, Denizli evet diyor’ afişi astı. Cami avlusuna afiş asılmasından sonra bir vatandaş, CHP Belediye Meclis üyesi Kemal Dağ’ı arayarak durumu bildirdi. Cami avlusuna gelen Kemal Dağ, görevlileri uyardı, ibadethaneye siyasi afiş asılamayacağını ve indirilmesini söyledi. Görevliler, amirleriyle görüşme yaptıktan sonra söz konusu afişi indirdi.
Bugün de Denizli Valiliği binası önündeki palmiye ağaçlarına AK Parti logolu ‘R. Tayyip Erdoğan geliyor, Denizli evet diyor’ afişi asıldığını öğrenen CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, sert tepki gösterdi.
Gönenç, yaptığı açıklamada, cami avlusuna siyaset sokmaya çalışan Ak parti’nin yakalandığını söyledi. Gönenç, cep telefonuyla partililerinin çektiği fotoğrafları basına dağıtarak, “AKP’nin Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan yarın Denizli’ye gelip partisinin mitingine katılacak. Doğal olarak partisi miting için duyuru yapıyor, hakkıdır. Fakat devlet olanaklarıyla ve suç işleyerek propaganda yapmak iktidar partisine verilmiş bir hak değildir. Otobüs duraklarına referanduma evet yazılı afişler asılıyor. Bunların paraları ödeniyor mu, kim ödüyor belli değil” dedi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen’in başkanlığında geçen hafta yaptıkları toplantıda siyasi partilerin referandum sürecini centilmence geçirmesi kararı alındığını kaydeden Gönenç, “Başbakan Denizli’ye gelmeden bir gün önce suçüstü yakalandılar. Bu afişleri asmak belediye işçilerinin görevi midir? Bu işlerde resmi araçların kullanılması doğru mudur? İşlenen suçu fotoğraflarla belgeledik. Denizli Valiliği önüne de dev afiş asmışlar. Denizli Valisi’ne çağrıda bulunuyoruz. Derhal bu konuda soruşturma açmalıdır. AKP, valilik ve camileri seçim çalışmalarında pervasızca kullanıyor. Ayrıca bu eylem yasalara ve Yüksek Seçim Kurulu kararlarına da aykırıdır. Cumhuriyet Savcılığı’nın yapılan açıklamayı ihbar kabul ederek gerekli soruşturmayı yapması gerekmektedir” dedi.

Zafer Gönenç, CHP olarak ibadethaneleri, ramazan ayını ve iftar sofralarını, propaganda çalışmalarına alet etmeyeceklerini vurguladı.

Camide propaganda! - İlk Kurşun Gazetesi

sasirmis bunlar
ALLAH kimseyi yoldan cikarmasin

Bundan sonra bu tür çirkefliklerin, böylesine yüzsüzlüklerin daha çok yaşanacağını düşünüyorum. Konu hakkında yorum yapmayacağım.

Sadece 1001 ustama sevgimi, özlemimi, selamımı iletmek istedim..

siyasete dini sokan,umreye gideceklere dur diyen hükümetin bunu da yapması normal.

işine gelmediğinde mhp nin afişini indirmeyi bilirler.

mhp akp gibi gidip te cami ye de asmamıştı afişi.

chp ve mhp nin en büyük kaybı burda.

akp den örnek alsın biraz bak hükümet dini siyasette nasıl kullanıyor çirkince.

valla böle hükümet le chp ve mhp nin işi zor valla =)

Durmak yok , her yok mübah bunlara.

Referanduma hayır derseniz dinden çıkarsın ...
Referanduma evet de geçmiş namaz kazaların silinsin...
ben bunlarıda bekler oldum akpden...

Referanduma hayır derseniz dinden çıkarsın ...
ben bunlarıda bekler oldum akpden...

Yakında orta çağ kiliseleri gibi cennetten arsa satacaklar :thumbup: Ama haktır bizim milletimize böylesi.Eşek olursan semer vuran çok olur :thumbdown:

bu konu çok abartılı
bugun ay kaç şehit oldu deseniz kimse bilmez
anlayan anladı .............

bu şekilde komik ve küçük bir habere yorum bile yapmam ancak iki çift laf söylemezsem kendime ayıp olacak

Akp bunu dedği gün iktidardan düşer , merak etme :goz:
bundan daha komiği olursa paylaşın lütfen tebessüm kalbe iyi geliyor =)

Yakında orta çağ kiliseleri gibi cennetten arsa satacaklar :thumbup: Ama haktır bizim milletimize böylesi.Eşek olursan semer vuran çok olur :thumbdown:

eşek göreceli bi kavram . yetişebilirsen bir de benim burdan bak kim neymiş =)

bu şekilde komik ve küçük bir habere yorum bile yapmam ancak iki çift laf söylemezsem kendime ayıp olacak

eşek göreceli bi kavram . yetişebilirsen bir de benim burdan bak kim neymiş =)

İkili atışmaya girmek istemiyorum ama eşek olanın tımara ihtiyacı var sanırım =) :001_smile:

akp zaten bunu acıkca sölicek kadar aptal degil yoksa başa geçemezdi zaten :goz: ...ama umreye gidenlere referandum var gitmeyin sonra gidersiniz yada camide propaganda yapılması nurcuların lideri fetonun nurcuculara ne olursa olsun evet diyin mezardan ölüyü kaldırın demesi hep dinle ilgili şeyler şimdi bi bakıma akp dini gecen yüzyıllarda kiliselerin halkı parmagında oynattgı gibi bugun akp aynısını yapıyo... =)

YouTube - Broadcast Yourself.

namaz konusunda bişi dedimi bilmiyorum ama demokrasi konusunda yukardaki video da çok kötü fire veriyor tayyip =)

neymiş demokrasi amaç değil ARAÇ mış =)

bak bak bak =)

asıl amaç ne ozaman ?

demokrasiye karşı,laikliğe karşı,atatürk ün düzenine karşı olan bu adamı ve yandaşlarını

desteklememiz söz konusu bile olamaz.

Geri