AnGeLFaCe_
New member
yönüde kıbleye çevrilmiştir, kızlar a blok 1. kat-erkekler b blok 2. katta der görcektir, haremlik selamlıktır, okulun ramazada kantini kapalıdır, zemin katta mescit vardır, bi alt katında zikir ve ayin odalı vardır falan filan bunlarıda deseydinizyauw altı üstü bi okul diyecem olmıcakcami görmeye tahamülünüz yok dicem olmıcak :slape nedicem şimdi.
ya biraz da olaya şöyle bakın. ha o okul yasadışı yollardan yapılmışsa, ihale rant amaçlı verilmişse vs.. veya okul içindeki faaliyetler eğitim yerine farklı amaçlardaysa vs.. gibi konularda tartışalım. ama şimdi okulun dışı böyle cami gibi dersen ben cami görmek zorunamı gidiyo derim. bi ilçede veya kasaba da 3-4 cami 1 okul varsa eywallah hayır yapacaksanız okul yaptırn derim. şimdi burda eğitim verilecek. ders verilecek çocuklar evlerinden km lerce uzağa okula yerine buraya gidecek ee sorun nerde şimdi? bence yapının dışı yerine içi önemli ha bu okul kare dikdörtgen olmuş ha camiye benzemiş ha mescite benzemiş ha kilisye benzemiş ha rum evine benzemiş bana ne. tekrar diyorum önemli olan görüntüsü deil işlevi :goz:
YA KARDEŞ SEN KİME LAF ANLATIYOSUN BUNLAR ANLAMAZ BEYİN YIKAYICILAR İŞ BAŞINDA YIKAMIŞ GÖNDERMİŞLER BURAYA KİMSE MEMLEKET İÇİN BİŞE DÜŞÜNMÜYO HERKESİN DERDİ DİNCİLER CAMİ CAMİYE BENZEYEN OKUL VS. BİR SÜRÜ ŞEY