Camfrog'a Giremiyenler oKusun[cozum buldummmmmmmm]

CRASH

OyunBozan
Reaction score
0
Arkadaşlar bunu açacak baska bryer bulamadim en uygun yer burasidir die düşündüm!!!!!!

Şimdi Arkadaşlar ip niz sabit deilmi camfrog a giremıomusunz simdi size kendi icadim olan camfroga girme yonyetemini anlatim bu yontemi tesadüf eseri oldu!!!!!!!:D

Gelelim Olaya once Camforgtan üyelik alalim:D sonra baktik giremiıoz modemi kapatalım MSN 7.5 i açalim we msn adresimizi yazip gir dielim doğal olarak girmicek SORUN GİDER diye bir seçeek çıkacak ona tıklıyalım

SORUN GİDER cıkacak sonra o sorun gideri kapatmayalim we modemi açalım internet gelince onara basın o bi onarsin kendini:D

Sonra olunca kapata basalım sonra açalım camfrogu girelim bide ene gorelim:D

girmişin nese basarilar Arkadaşlar bu arada tesekkur wermeyi unutmyalım:D

Bu yontem tamen bnm bulusumdur:D :eek

:D :D

walla benimki dinamik problem yaşamıyorum
ama çalışıyorsa bi dahisin :)

hellboy726 gerçkten calısıo bnde sasirdim ama caliti hatta 2. denemede iice emin oldum !!!​

hmm gıremeyen arkadaslar bı denesın bakalım :eek:

walla bilmiyom hakaten çalışıyosa
1 devrim yaptı :)

bu bi devrim :D

arkdaşlar simdi bana inan inansin bnm ip sabit deill:D

ama bu yontemle gercekten oluyor bn snif arkım war oda giremıomus bi gelsin msn e ondada olursa bnce bu yontem işe yarıyor ...hh de kimse yokmu camfroga giremeyen :(?

bu ark bnm sınıf arkım ama dedi sınıf arkı bn diilm :) ama gerçekten giremiodu camfroga şimdi girio kerata nasıl keşfettiyse
:)

Yakında Giremeyenlerin Sorunu Kalkıyor

Bu Yöntemin Yararı Olurmu Bilmiyorum

Sanırım Msn [dns] Ayarlarını Düzeltiyordu..

Ama Yakında Tüm Sorunlar Kalkacaktır...

Bu Yöntemin Yararını Bilmiyorum Belki

Olabilir...

ama simdilk bu yontem işler we hala idda edioyrum işliceine:D

vay be ogantitan abi olabilir dio tebrik ediorum kardeşim seni öpüorum yanaklarından BU BİR DEVRİM

BİRİ BİZİ DURDURSUN:)

OgAntitaN' Alıntı:
Yakında Giremeyenlerin Sorunu Kalkıyor

Bu Yöntemin Yararı Olurmu Bilmiyorum

Sanırım Msn [dns] Ayarlarını Düzeltiyordu..

Ama Yakında Tüm Sorunlar Kalkacaktır...

Bu Yöntemin Yararını Bilmiyorum Belki

Olabilir...
umarım dört gözle bekliyorum :)

illuminati' Alıntı:
vay be ogantitan abi olabilir dio tebrik ediorum kardeşim seni öpüorum yanaklarından BU BİR DEVRİM

BİRİ BİZİ DURDURSUN:)

Gerçektende durdursun:D :mad:

evrenbesiktas ben onlarida denedim AMA bnde olmadi bu en garanti yontem güwenin bana:D

Sorun bizim ADSL'de en iyisi arayın telekomu IP Adreslerini Ve DNS'leri değiştirsin bu kesinlikle bir çözüm olur Bunu yapamazsanız Camfrog'a mail atalım ve Türk Subnetlerde (Sanırım Sadece Türk Telekom Subnet Banlı) olan banı kaldırsınlar.

Geri