arkadaşlar camfroga biraz daha dikkat edilmesini istiyorum.shiç oktan orada yönetici oldum die hakaret edilmesi yerine daha güsel şeyler olabilir amacım tartışma değil .. bugun girdim cam a sonra kooz dedim 3 dkka bırak birde ben calıyım tamam bıraktı sonra baktım dark_blade aldı artık başıma geldi gelen ...bırak dedim başta 3 dkka bi şarkı çalıp gidecektim yok ille inat ya birde yöneticci ya saygılı olalım dedik sonra baktım banlar uçusuyor...yönetici diilmi arkadaş hemen bana ban mikrofonuma ban..gel sunu halledek derken yoldan sapıttı....ben dark'ın biras daha adil ve insanlara saygılı olmasını istiyorum..ne alaka diceksiniz de o zaman kişilerin rütbesine değil msj sayısına değilde nası biri ona göre davransın.darktan izin almak için hackhellde yıllarca bulunmak gerek heralde..DARK SANA DİYORUM , BURADA HACKHELL AİLESİNDE 10 YIL BULUNMAK RÜTBESİNDE 10 YILDIS OLMASI BENİM İÇİN TIN , BENİM İÇİN SAYGI ...EĞERKİ KOOZ BANA BIraktIYSA MİKROFONU SENDE BANA MÜSADE ETSEYDİN..MÜSADE ETMENDE LAZIMDI AMA SENDE BİRAZ BANA KARŞI SAYGI OLSAYDI BÖYLE YAPMAZDIN..BURADA YÖNETİCİNİN BENİM İÇİN 1 MSJLI USERLA Bİ FARKI YOK ...BUNUDA ANLA!!!!BANA SAYGISIZLIK YAPCAĞINA KÜFÜR ETSEYDİN DAHA İYİDİ!!!