Camera Mouse 2011 – Gözünüzle Fareyi Kontrol Edin

turkasoft

New member
Reaction score
0
9600b239.jpg

Camera mouse programı boston üniversitesinin geliştirdigi bir programdır.
Programın çalışması prensibi ise web kamerası sizin göz hareketlerinizi algılayarak hareketlere göre fareyi hareket ettirir.
Program Windows 7, Windows Vista yada Windows XP kurulu bilgisayarlara uygundur.

Boyut: 5.1. MB

Link: Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Gozle Maus Kullan.rar

Orjinal Videosu:

Link: YouTube - Camera Mouse

Sorunla Karşılaşan Olursa Buradan Yardımcı Olabilirim...

Ben yükledim açtım programı. Ancak hareket etmiyor mouse. kullanımı tam olarak açarmısınız ?

1. programın ayarlar bölümüne gir yukarıdaki resimdeki yere
2. 3 adet checkbox var run 5-4-3-2-1 vS. bunların 3'ünüde seç
3.orda clickink diye bi checkbox olur ona tıkla yanında 1 seç diye combobox vardır o mausu birşeyin üstünde tutunca kaç saniyede tıklanmasını istiyorsanız onu belirleyin 2 yapın bence
4. ok diyip çıkın
5.programda yeni bir buton belli olur ona tıklayın ve 5'ten geriye doğru saymasını bekleyin
6.0 olunca kameranın tam karşısına geçin ve normal mausla iki kaşınızın tam ortasına tıklayın ve bekleyin kamera moduna geçince kafanızı oynatın sağa sola mesela başlata kafanız çevirin yavaşça mausun oynadığını göreceksiniz

ha bu arada mausa dokunduğunuz an kamera maus kapanır elinizi çektikten bir kaç saniye sonra tekrar kamera moduna geçer...

iyi kullanımlar :)

Lütfen bir teşekkürü çok görmeyin!!

abi ya programı yukluyom böle bi hata alıyom girerken unable yo find a version of the runtime to run this application -- çözüm bulabilrmiisin ?

saol dostum program için ama ekrandan yeternce gözlerim ağrıyo bide mouseyi hareket ettirmek için o hırsa girişemem :)

ilginç denenmeli :) Paylaşım için Teşekkürler

Çok güzel indirdim ve denedim ama kontrolü biraz zor.

Geri