~~ Camdaki Yüzüm ~~

Moku$La

M * S = Lowe
Reaction score
0
YazgeLdi ruzgar’dan ağaçLarın yaprakLarı sallanıyor , bende bir camın arkasından sallanan yaprakLarın göLgesine bakıyorum. Her$ey o kadar sessiz ki , ağaç yaprakLarının hı$ırtısı yok ,geçen arabaLarın firen sesi , maç yapan çoçukLarın güLü$Lerini duyamıyorum meseLa ...!!

Tek duyduğum bir ses var , yüreğimin duyduğu içimde kopan fırtınanın sesi ... sessiz çığLıkLarım...
Herkesin bana güLerek bakması , iyi davranması ve benim onLara küçük tebessümüm...
Ömrüm boyunca bu yatağa çiviLi kaLmak.Anahtarı kayboLmu$ bir KiLidin , KiLitLenip atıLması gibi ..
Nefesimden buharLa$an bir camım var.Hafif güne$ batınca yüzümü görürüm camda görmek istemediğim yüzümü.Gözgöze geLirim kendimLe , sanki benLiğinden kaçan ama her gün görmem gereken bir yüz , benim yüzüm ...
Hafif soLgun hafif bitkin oLan bir yüzüm..!!

AğLayan birini görsem ; güLerdim ben , herkes benim deLi oLduğumu sanardı. HakLıLardıda biLmiyorLardıki bendeki acıyı .. ağLamanında güzeL oLduğunu.Ben hiç ağLamadım diyemedim ki onLara ..
Temmuz sıcağında , oynamaktan yırtıLmış ayakkabımı çıkarıp tabanLarım yanana kadar , kararana kadar , nasırLa$ana kadar ko$amadım ki diye haykıramadım ... Etrafımda o kadar çok güLen yüz varki , ağLamayı , hıçkırarak bağırmayı kendini yerden yere vurarak acı çekeni görmek istiyordu gözLerim.Sanırım kaLbim nasırLa$mı$ oLmaLı ...!
Yada kaLbimdeki çivimi pasLandı ne ?

Güne$ birazdan batar ...
Camda beni bekLeyen biri var.GözLerinden hiç ya$ akmamı$ biri , yanakLarından süzüLmesini hiç hissetmemi$ biri beni bekLiyor ..

Sen orda ağLarken ben burda sana güLeceğim yine ..AğLamanında güzeL oLduğunu anLayana kadar ..

Camdaki yüzüm

Yazan : Moku$La

verdiğsem özür:aşk

AğLayan birini görsem ; güLerdim ben , herkes benim deLi oLduğumu sanardı. HakLıLardıda biLmiyorLardıki bendeki acıyı .. ağLamanında güzeL oLduğunu.Ben hiç ağLamadım diyemedim ki onLara ...

Herseyi böyle yansıtamasak keske ..
Eline ve Yüregine SaqLIK ..

bizlerleee paylastıgın içinn tesekkurlerr gercektenn çok guzeldiii hattaa tek kelimee ilee hari...tekrardann tesekkurler.....

yüreğine sağlık tatlış

Geri