Cam Açtığımda Görenlerin Tepkileri,

kimse senın hakkında bi si sölemedi bana ;) uff ... neyse sen su sapkalı kızın msn ını yolla bana özelden de senın sapkan we resmın sana we gosterdıgın arkadaslarına kalsın ;)

soyledi biliyorum

al msn adresi kizin avcunuyala@hotmail :)

Yaaa Walla Kesin Sen De Bir şeylik Ler War Arkadşim Bir Insanin öyle Bakmasi Ançak şaşirtici Bir şey Olur Da Onun Için öyle Bakar Lar Yok Kolay Kolay Bakmaz Larr (kesin Sen De Bir şeylik War ) :d :d :d :d

bir şey lik war kesin

Yaaa Walla Kesin Sen De Bir şeylik Ler War Arkadşim Bir Insanin öyle Bakmasi Ançak şaşirtici Bir şey Olur Da Onun Için öyle Bakar Lar Yok Kolay Kolay Bakmaz Larr (kesin Sen De Bir şeylik War ) :d :d :d :d

seni merak ettim gerçek ten :D :D :D

FLOOD olmuş sanki
Ve pasaklı kızın nicki de açıklıo herhalde görmedim ama :D:D:D

sensiz asla olmaz ne güzeel flood yapmışın yaw. Pasaklı sen de biraz bakımlı ol kardeşim ne dielim yaniii, bak acıdım şimdi..

amann pasaklımı pasaklı...gorenler yıkılıor yaa...(((((:)

ben nie yıkıLmadım :p

arkadaşlar senden Çok İĞGGGHHrenmişlerr Ammaaann seni çok beğenmişler(görenler)
vay seni yakından görenlerin haline :S

pasaklıya karakter tahlili: kendine çirkin diyebilecek kadar aynayla ve kendiyle barışık,zıpır,hatun muhabbetlerinden haz almayan ve daha çok erkeklerle takılan bi zatı muhterem. Sewdim...

hocam helal cozmussun sen olayı tamam bıttı burdakı gorewın pasaklı desıfre oldun gıdebılırsın artık :alkol:

bulaşmadan yazalım

aids özel mesajlarına bak!!

Geri