Cam Açtığımda Görenlerin Tepkileri,

beni gorenlerin tepkileri :eek:

ne alaka o hale getiren sihir ne peki?:D

PaSaKLi iYi GüZeLDe SENDe ßiRaZ TeMiZLeN :D

ii ya şu gülsem mi ağlasım mı die bi arkadaş konu açtı ne rezillik ya bi de koskoca adamlar

o kadarda deilsindir bea pasaklı :) çirkin yoktur bakımsız wardır :D sende o kdar psaklı deilsindir ;)

bu cırkın oldugun ıcın mı cok guzel olduun ıcın mı ? :D

bacım sen o kadar çirkinmisinde sana bu kadar kötü suratla bakıyorlar.

soru güzel ispiyoncu :D.yazık garip tiplere sokmuşun insanları :)

sapkalı kızın msn inini wersene bana ;) yok yok ben gordum senı o kadar da cırkın dıılsın dert etme cam bozuktur heralde :alkol:

nasil yani ya sen beni nerde gordun :eek: neyse

geyik yapıoRUm be sende hemen cıddıye alıon nerden göriim ben seni :mad: :mad:

sapkali remimin oldugunu nerden biliyosun o zaman :eek: ben biliyorum kimin gosterdigini bende ona gostercem az sonra gununu :)

pasakLıııı sazan mısın sen ? sapkalı dedıgım ılk sayfada en altta bı kız war ya onu kastediorum allamm yaa ;) töbe töbe ben naapim senın resmını :D

iSpiYonCu' Alıntı:
sapkalı kızın msn inini wersene bana ;) yok yok ben gordum senı o kadar da cırkın dıılsın dert etme cam bozuktur heralde :alkol:
sapkalı kızın msn ini wersene dedım dımı bak bı daha oku ;) hemen sikayet edıon baskalarına :mad: :mad: sapkalı resmin demedim sapkalı kızın dedım ueheu

ya bi olay oldu ya hani gecenlerde hani biri benim hakkimda herseyi soylemisya sana resmimide gostermistir sandim sapkalida reesim:)

Geri