Call OF Duty MoDeRn WaRFare 2 RiP | ForumLaRDa iLk & HH & RS & HS & HF & 4 LiNK |

[QUOTE = T_BaG; 4773389] bende bunu bekliyordum eline sağlık;) [/ B] [/ QUOTE]

4 partlık olan bölumude GB az deılmı rapıde gore ?

elinize sağlık. oyun çalışıyor fakat yazılar ve menüler okunmuyor neden kaynaklanabilr acaba? tekrarmı kursam acaba böyle bi sorunla karşılaşan oldumu? çözümü varmı?

Sağol kardeş emeğine sağlık uğraşıyosun sen bayaa.. indirelim bakalım...

ya arkadaşım. sen nasıl bir insansın. ben birşey indireceksem seni bekliyorum. sende varsa indiriyorum. yoksa yüklemeni bekliyorum. sen yüklediysen düşünmüyorum. ellerine sağlık. süpersin yaa. KnowN FuN CluB

cod modern warefare 2 dvd1\dvd1\modern warfare 2_disk2_0.sid eksik dosya hatası veriyo known kardeşim bunu nasıl halldebiliriz o partı bana upload edebilirmisiz cd den kopyalayamıyo herhalde sadece o dosya eksik

ouff yarmışsın knka eline sağlık :D

sana teşekkür bile az 3 defa indirdim bu oyunu ama hepsi bozuktu ..bu çaışıyor sağol kardeş...emeğine sağlık

En üstteki rapid linkleri ölmüş, neyseki en alttakiler çalışıyor.
Teşekkürler, paylaşım için...

merhaba indirdim ama tptb v.s gibi şeyler çıktı nasıl açıcam oyunu ..TPTB ye tıkladım müzik çalıyor hepsi bu oyunu çalıştıramadım lütfen acil biri yardım etsin:(((((

bende indirdim fakat aynı sorunla karşılaştım. nasıl kuruluyor biri anlatabilirmi lütfen.

bende indirdim fakat aynı sorunla karşılaştım. nasıl kuruluyor biri anlatabilirmi lütfen.

öncelikle tşkler. :thumbup1: dün akşam uzun süren bir kurma aşamasından sonra oyunu kurdum. sabahta kontrol ettim çok az bir bölümünü oynadıktan sonra roadkill.ff dosyasının bulunmadığından dolayı hata verdi. int da arattım ama henüz bulmuş değilim. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. tşk tekrardan.

merhaba indirdim ama tptb v.s gibi şeyler çıktı nasıl açıcam oyunu ..TPTB ye tıkladım müzik çalıyor hepsi bu oyunu çalıştıramadım lütfen acil biri yardım etsin ve bu sorun başka arkadaşlarda da olmuş ama cevabı göremedim şimdiden teşkrler

Geri