DENGeSiZ_M
New member
- Reaction score
- 0
paylasım için tşkler acaba part olayı ilerde azalırmı ?
paylasım için tşkler acaba part olayı ilerde azalırmı ?
crackta sorun yaşayan arkadaşların sorununu bende yaşadım bi kaç araştırmadan sonra çalışan bir crack buldum emeklerinden dolayı max payne hocama bu arada teşekkürü borç bilirim.
Rardan çıkanb dosyaların önce steam sorunu için patchi kurun ardından crack işlemini yapın sorununuz kalmayacaktır
BU ARADA OYUN MANYAK ÖTESİ BİŞEY PİŞMAN OLMUYCAKSINIZ 5 SAATİMİ ALDI AMA DEĞDİ OYUNA GİRİNCE ÇIKAMIYORUM
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
max payne mi?başka bi forumdan aldın galiba ismini de biliyorum ama neyse.crack için teşekkürler...
teşekkürler dai.valla nette baktım ilk önce bu oyun bizim foruma geldi valla.left 4 dead 2 ile bu oyun.kısaca hackhell farkı =)
kocaman bir yalan:durdurun
ßütün forumLari git araştır. TarihLerine ßak geL ßirde HackheLLdeki tarihLeri ßak dünyanın en iyi warezcisiyiz diyenden ßiLe önce HackheLL'de veriLDi ßu oyun![]()
bu biraz iddaalı bir söz.. türkiyede hackhel lider tamam.. buna söyleyecek laf yok... ama bu oyunu siz vermeden 3 gün önce önce türkiye dışı bir sitede buldum... :huh:
Cracksiz versiyonu bizde 4-5 gün önceden vardı fakat crack olmadan bi işe yaramayacağı için paylaşmadık dostum :smile: iddia edecek bi şey yok tabi ki herkes gördüğüne inanır :smile:
ßütün forumLari git araştır. TarihLerine ßak geL ßirde HackheLLdeki tarihLeri ßak dünyanın en iyi warezcisiyiz diyenden ßiLe önce HackheLL'de veriLDi ßu oyun![]()
Cracksiz versiyonu bizde 4-5 gün önceden vardı fakat crack olmadan bi işe yaramayacağı için paylaşmadık dostum :smile: iddia edecek bi şey yok tabi ki herkes gördüğüne inanır :smile: