CaLL Of Duty - Modern WarFare 2 [2010] FuLL + Crack [HH Up] [RS]

paylasım için tşkler acaba part olayı ilerde azalırmı ?

crackta sorun yaşayan arkadaşların sorununu bende yaşadım bi kaç araştırmadan sonra çalışan bir crack buldum emeklerinden dolayı max payne hocama bu arada teşekkürü borç bilirim.
Rardan çıkanb dosyaların önce steam sorunu için patchi kurun ardından crack işlemini yapın sorununuz kalmayacaktır
BU ARADA OYUN MANYAK ÖTESİ BİŞEY PİŞMAN OLMUYCAKSINIZ 5 SAATİMİ ALDI AMA DEĞDİ OYUNA GİRİNCE ÇIKAMIYORUM :D
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

crackta sorun yaşayan arkadaşların sorununu bende yaşadım bi kaç araştırmadan sonra çalışan bir crack buldum emeklerinden dolayı max payne hocama bu arada teşekkürü borç bilirim.
Rardan çıkanb dosyaların önce steam sorunu için patchi kurun ardından crack işlemini yapın sorununuz kalmayacaktır
BU ARADA OYUN MANYAK ÖTESİ BİŞEY PİŞMAN OLMUYCAKSINIZ 5 SAATİMİ ALDI AMA DEĞDİ OYUNA GİRİNCE ÇIKAMIYORUM :D
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

max payne mi?başka bi forumdan aldın galiba ismini de biliyorum ama neyse.crack için teşekkürler...

Süper Oyun Ama benim PC yetersiz kalıyo Ama güzel paylasım olmuş sagol

max payne mi?başka bi forumdan aldın galiba ismini de biliyorum ama neyse.crack için teşekkürler...

görüştüğüm bi arkadaşım sanaldada olsa iyi biri hakkını yememek lazım çünkü paylaşımı seven bi insan
iyi forumlar

arkadaşlar partları indirdikten sonra çıyorsunuz 100 mb partlar çıkıyor onları açıyorsunuz iso dosyaları çıkıyor 2 tane onlarıda deamon tols a atıyorsunuz 1 dvd yi başatıyorsunuz sizden dosyaları istiyor tek tek gösteriyorsunuz sonra bitti diyor bittikten sonra yukarda arkadaşın verdiği linkteki crack ı indiriyorsunuz hepsini kurulu olduğu dizine yapıştırıyorsunuz bukadr basit (/:

=o
bu ne yaa omg!! insin hemen indirilsin!

teşekkürler;)

kocaman bir yalan:durdurun

ßütün forumLari git araştır. TarihLerine ßak geL ßirde HackheLLdeki tarihLeri ßak dünyanın en iyi warezcisiyiz diyenden ßiLe önce HackheLL'de veriLDi ßu oyun ;)

ßütün forumLari git araştır. TarihLerine ßak geL ßirde HackheLLdeki tarihLeri ßak dünyanın en iyi warezcisiyiz diyenden ßiLe önce HackheLL'de veriLDi ßu oyun ;)

bu biraz iddaalı bir söz.. türkiyede hackhel lider tamam.. buna söyleyecek laf yok... ama bu oyunu siz vermeden 3 gün önce önce türkiye dışı bir sitede buldum... :huh:

bu biraz iddaalı bir söz.. türkiyede hackhel lider tamam.. buna söyleyecek laf yok... ama bu oyunu siz vermeden 3 gün önce önce türkiye dışı bir sitede buldum... :huh:

Cracksiz versiyonu bizde 4-5 gün önceden vardı fakat crack olmadan bi işe yaramayacağı için paylaşmadık dostum :smile: iddia edecek bi şey yok tabi ki herkes gördüğüne inanır :smile:

Lanet olsun sınırlı internete.. Paylaşım için saol

Cracksiz versiyonu bizde 4-5 gün önceden vardı fakat crack olmadan bi işe yaramayacağı için paylaşmadık dostum :smile: iddia edecek bi şey yok tabi ki herkes gördüğüne inanır :smile:

"herkes gördüğüne inanır" bunu doğru söyledin... şampiyon hackhelllll kabul ettim...:durdurun

1- bu oyun tarafımdan cracksiz ama steam patch li olarak yaklaşık 20 gün önce burada paylaşıldı daha sonrada gelen gereksiz tepkiler üzerine tarafımdan moderatöre sildirildi
2- bu versiyonuda bir türk sitesinden aldım ki bu sizin iddianızı tamamen çürütüyor
3- o tarihten beri tekrar tekrar oynamaktayım bu oyunu ve nihayetinde multi oynamak içinde orijinalini dün aldım ve bir daha kurdum
4- araştırmadan bir iddiada bulunmadığımı tekrar tekrar yazdım bu forumda ama nedense hep araştırılmadan bana cvplar yazıldı veya yaptırım uygulandı(konu silme vb)
5- hackhell iyidir hoştur ama bazen nedense tatsız şeyler yapmaktadır
6- yinede emeği geçen çabalayan herkese sonsuz teşekkür!
7- ilk bu sitede olması koca bir yalan evet tam 1 gün öncesinde bir başka oyun sitesindede verildi.:glare:

26 gün önceden (yanlış olabilir) cracksizini burada verdim ben:glare:

Geri