Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam eline emeğine sağlık yüklerdim ama oyunu ilk oynamamda bitirdiğim için gerek duymuyorum ya şaka bi yanada biraz fazla kısa bi oyun olmamışmı bence öyle tam adapte olmuştum şakk diye bitiverdi...
arkadaşlar 1 haftadır deniyorum rapid son 1 sn ye ye geliyor daha da yüklemiyor. sadece 10 part indirebildim. kafayı yicem sorun bendemi rapiddemi. nasıl çözebilirim bu sorunu bi yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
saoLasın vaLLa indirmesi başLı başına dert upLoad ederkenki haLini merak ettim :durdurun:vur emeqine saqLık hemen sömüreLim rapidi bu araLar Happy Hours diye bişiLer var ii oLuo insan kendini premiumLu gibi hissedio :biggrin
Eline sağlık teşekkürler. Ben oyunu indirip kurdum ancak bi yerde hata yapıyorum, multiplayer açılıyor singleplayer ı açamıyorum. Kurulum ile ilgili detaylı açıklama yapabilirmisiniz?