CaFe HacK

konumuz hack ama bunun kyl hakkı ile alakası yoq ben hadi yapın yapın demiorum ama yapıp yapmamak size bağLı ben sadece anlattım sen istersen yapma eğer çok kul hakkıına düşkün sen o saman hack ile uğraşma haksızmıyım yani bi de küfür ediyor

cafe kontrol client sınırlamaları ve gereken 5-6 tane ayar var ondan sonra senin gibi uyanık kerizler avuclarını yalar bunu düsüneceğinize gidip adam akıllı calısıp hilesiz işler yapsanız olmaz deyilmi uyanık bey...

Yaw adam çakacak işi sonra para da olmıcak üzerinde görecen cafe kitlemeyi de hacklemeyide:D.

isterseniz deneyin isterseniz denemeyin ben bunu sadece gittim tanıdığın kafesin dedim deneyelimmi diye oldu başka da bir kafade yapmadım hack demek birazda hile ye bakar bunu bilmiyorsan bu bölüm yerine git başka bölümde takıL. sıra sana geLDi collecter yaw adam kaçakacak diyorsun eğer yapacaksan adama çaktırmamaya çalışacaksın ama dersenki adam herşeyi, çakar diye o zaman sen de git başka çakmayan birisine yedir bunu yani !!!

iyi forumlar

1) Akınsoft ctrl + alt + delete kombinasyonuna izin vermiyor kullanamazsın çok çok hızlı olman gerek bu bir.
2) Her internet cafede de akınsoft yok kimisinde easy cafe var..
3) Doğru diil :)

o sman sende akınsoft olan int cafe yap akınsoft da denediğimiz için

akınsoft olarak yazdım

akinsoftun son güncellemesinde görev yöneticisi kapatıldı yani acılmıyo

ilginç bise yakinlarda bi cafe bulursam deneyeyim...teşekkürler paylaşim için...

arkadaşlar ben cafelere cafe programı kuruyorum. bu bahsettiğiniz olay imkansız. eğer alt sürümlerse bilemiycem tabi akınsoft 7.03 te siz görev yöneticisinden sonlandırsanız bile serverdeki saate göre dvm ediyor. bunu bir çok defa denedim. yani böyle bişeyin olması mümkün değil.

ne bilem ben eski sürüm mü yeni sürüm mü biz işte cafede yaptıq oldu

Ne diyim size cebinizde 500 bin paramı yok utanın bence cafeci akşama kadar ekmek parası kazanıyor yazık be. Günahı sizin boynunuza .!

o dediğin eski sürümlerinde oluyordu canım. hadi gelde benim cafemde yap. bide üstüne dayak yer gidersin.

kardeş tamam anladık ta 5.ciyi anlayamadım geri aktif hale getirmek için ne yapmamız gerekiyor C/PROGRAM FİLES/AKİNSOFT/AKİNSOFT.EXE yani bunu nereye yazacağIZ ?????????????? ilgilenirsen tşekkür ederiz

kardaş tamam anladık ta 5.yi anlayamadım yani nasıl aktif hale getirecez onu anlamadım 1 de C/PROGRAM FİLES/AKİNSOFT/AKİNSOFT.EXE bunu nereye yazacağız

ya birader 50 ykr vermemek için hem bi ton sopa yiycen bi o kadarda millete rezil olacan ya değermi :)

bi bakalım doğru anlamışmıyım son bi genç üniversteli kafede sırf bi mouse carptı bizi dinlemedi 5-6 kişice dayak yiyerek cıkartıldı.
bi kişi de hacker babayım diyerek cafenın dısında kotu sopa atılarak tıttır edıldı.
isterseniz benim gibi birinin cafesinde yapın bakalım böle seyler ne kadar enlenceli oluyo
yani anlarsam degil bilgisayara dokunmak o sehre bi daha girmek istemez... saygılarımla :)

Geri