ben chp li falan değilimde şu söylediğine yarım saat güldüm cvp yazmadan geçemedim :durdurun
fazla uzağa gitmeye gerek yok . googleye yaz youtube diye . ABDullah gül ve tayyipin 95 yılındaki meclis konusmalarına bak diğer akp cilerin konusmalarına bak birde şimdikilerine bak aradaki fark dağlar kadar dicem ama o bile az gelir .
ne yani şimdi akp de illegalmi oluyor senin mantığına göre .eğer öyle oluyor diyorsan bu az bile gelir . gayri meşrudur ve gayrı milli bir partidir akp .bana göre her yerden devşirilen maşaların bir araya gelmesi ile oluşan ve geçmişinden bugüne kadar ne söylemleri nede eylemleri birbirini tutan maşaların olusturduğu bir partidir .
chp ci değilim baykalıda sevmem her ne kadar atatürkün partisini bu hale getirdikleri için kızsamda akp dense chp yi tercih ederim . en azından fazla başarılı olmasalarda maşa değiller . buna dikkat edelim yani
CHP nin illegal bi parti olmasının sebebi patavatsız konuşmaları yada birbirini tutmayan söylemleri değildir.CHP nin su altında yürüttüğü kayıtsız illegal icraatlar onu illegal bi parti olmaya sevk ediyor..Ergenekonu savunması bile yeterli aslında.Yoksa konuşmaktan kimse yargılanmaz ağzı olan konuşur adam olan yapar.CHP ci değilim diyor arkasında akp ye oy atmak yerine chp ye veririm diyor sen baykalı geçtin .Buda chp li olmanın diyer bi söyleme şekli heralde öyle değilim ama öyle olmaktan iyidir..
sen kimsin yaw . biz derken kimi kastediyorsunuz kimsiniz siz söleyinde bilelim
Biz yani türk halkı başka kim olabilir ki.