-=C4ŠĦ=- | Doğum Günün KutLu oLsun..

Doğum günün kutlu olsun...Nice senelere:goz:

biraz geç gördüm öncelkikle özür dilerim.daha sonra vefalı dostum karmaya ve beni unutmayan eski ve yeni tüm dostlara teşekkürler.

KaRma' Alıntı:
Biricik Dostum Canim Teo'm ;) Aramizda oLmasanda Seni hatırLayan Bi dostun varmı$ ßak ;) doğum Günün kutLu oLsun Nice SeneLeri Devirmen DiLeğiyLe ;)

kanka walla beni unutmayan dostlarımın arasında olman gerçekten gözlerimi yaşarttı:sigara:tekrar saol =)
DeeRPaRtY' Alıntı:
-=C4ŠĦ=- NereLerde La Bi Yeremi qitti :s
ben bayadır buralarda değilim yeni mi anladın :)
absolute' Alıntı:
Mutlu yıllar Cash ;) Seni çok özledik.Bmw lerde gezmek güzel geldi galiba kuzen

yok be kuzen Bmw ' ye bincek para nerde bizde :p iş güçten valla görüşmeye vakit kalmıo özür =)

doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara tekrardan teşekkürler :sigara:​

Doqum qunun KutLu OLsun... Nice MutLu SeneLere... :goz:

nice mutlu yıllara :)

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara Kanka

dogum gunun kutlu olsn kardesm....

Cash kardesim dogum gününü kutLarım.. yeni konu açmak yerine konuyu güncellemek istedim

04.01.2008 ;)

bende 1. sayfayı gördüm yenı acıldı sandım :)

doğum günün kutlu olsun Cash

Doğum Günün KutLu OLsun ;)

nice mutLu yıLLara karde$im.. eywaLLah :sigara:

Doğum günün kutLu oLsun...
.

Geri