C€P T€l€FoNu BÖlümüN€ MOD Ad@yıYım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Technical@Hack

O Şimdi Asker
Reaction score
0
Ben cep telefonu teknik servis mud.lugu yapıyorum bulundugum sehirde sayılı teknik servislerden biriyim. Amacım benim gibi uyelerinizle bildiklerimi paylasmak ve uyelerimize ceptelefonu hakkında yardım etmek..

BİLGİ BENDE DEGİL BİZDE KIYMETLİDİR

Aferin online süren 1 saati geçmiş tam zamanında gelmişsin...

Teşekkür Sayısı: 1

--------------------------------------------------------------------------------
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 58 Dakika 34 Saniye

bu rekor daha önce kırlımıştı sen egale ettin:)

dostum sen bilgili olabilirsin fakat bunu bizede göstermen gerekıyor..

evet kusura bakma

J@CK@L' Alıntı:
Teşekkür Sayısı: 1

--------------------------------------------------------------------------------
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 58 Dakika 34 Saniye

bu rekor daha önce kırlımıştı sen egale ettin:)

dostum sen bilgili olabilirsin fakat bunu bizede göstermen gerekıyor..
cok dogru soyluyorsun kardesim ben sadece burda degil 20 den fazla forum da cep telefonu bolumunda mod um kendime olan guvenden olsa gerk bu yazımdan dolayı ozur dilerim bundan 2-3 hafta sonra bu konumu haklı olarak tekrar acacam ilgi ve alakanızdan dolayı tesekkurler . gercekten kusura bakmayın.................

zaten anlaöışsın hatanı
cep tel. konusu hakkında engin bilgilerin olabilir
ben zaten yok demiorm
ama bu bilgilerini bize de göstermelsiin
unutmaki yönetim biz userların oyları sonucunda karar vericek
iyi çalışmalar

Tanınmak+Güvence+Bilgi ve Bunun Paylaşımı=Modluk
Hiçbirşey karşılıksız kalmaz...

Tekrar sayılmaz işallah

Technical@Hack' Alıntı:
Ben cep telefonu teknik servis mud.lugu yapıyorum bulundugum sehirde sayılı teknik servislerden biriyim. Amacım benim gibi uyelerinizle bildiklerimi paylasmak ve uyelerimize ceptelefonu hakkında yardım etmek..

HackheLL de görev almak isteyenler bölümü amacından sapmadan tam gaz devam ediyor
Herkez görev almak istiyor ne güzeL...Görevini yapanlara şükranlarımızı sunmak ilk önceki hedefimiz olmalı...

''Almadan vermek yanLızca ALLAH'a mahsustur!!'' unutmayalım...

''Rahman sıfatıyLa herkeze (tüm yaratılmışlara),Rahim sıfatıyla ÇALIŞANLARA verir...''

Paylaşımlarınız hiçbir zaman karşılıksız kalmaz...Öncelikle buna emin olun yönetici arkadaşların da dediği gibi hakedene hakettiği en ince ayrıntıısna kadar verilecektir...

Burası www.HackHeLL.Com<--------------<< farkını hala anlayamadıysanız aşk olsun...

Söylenen Söylenmiş Kendini Kanıtladığında başlığı açmak Dileğiyle

Locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri