Cımbız Macerası

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Geçenlerde bizim patronun eline dikenimsi bişeyler batmış. Uzun uzun uğraştık denemedik yöntem alet edevat kalmadı ama diken çıkmamakta kararlı..

Sonra aklımıza cımbız geldi ama ah gelmez olaydı. Etrafa baktık sorduk soruşturduk kimsede yok.. Gerçi bizimki saçmalık esnaf dükkanında cımbız ne arar..

Sonra patron bana şurda ıvır zıvır satan bi mağaza var ordan bi cımbız al gel dedi.

Yapma etme mübarek orda çalışan iki tane bir içim su kız var ben nasıl isterim kızlardan cımbızı bizimde bi adımız var yani..! Desemde ikna edemedim adam kıvranıyor..

Uflaya puflaya çıktım yola aklımda mağazanın içinde kimseye görünmeden o zımbırtıyı bulup kasaya parasını ödeyip ortadan kaybolmak gibi bi plan yaptım..

Nihayet geldim ve girdim mağazaya başladım aramaya ama koskoca yer samanlıkta iğne arıyoruz dolan dolan üç beş dakika dolandım ortalıkta.

Sonra kız çıktı geldi ''Buyrun beyfendi ben yardımcı olayım dedi'' Tatlı şey yerim seni dememek için kendimi zor tutuyorum.

Şeyy ımm ben kemm küm kızın yüzüne bakamadan '' ıı cıc m cm cımbıza bakmıştım ben dedim. Hafif tebessüm eder gibi oldu buyrun bu taraftan dedi düştü önüme gidiyoruz kıyamete.

Makyaj malzemelerinin olduğu reyona geldik. Başladı aramaya oda bulamadı..

Sonra arka reyonda çalışan öbür fıstığa seslendi Ayşe ablaa gelirmisin bi saniye..

Bu ayşe ablaylada daha önceden bi husumetimiz olmuştu. Kıza wax sordum one hayu dedi. Bende baya aşağılayıcı bi üslüpla daha onu bilmiyorsan ne işin var bu reyonda gibi bi cümle kurmuştum..

Neyse kız tık tık aheste aheste geldi geçti tezgaha. Ayşe abla cımbız lazımmış beyfendiye dedi. Kız bana baktı şööyle bi süzdü onda da hafif bi tebessüm belirdi ama ben kıpkırmızıyım bu arada.

Sonra aldı geldi bi cımbız. Patronda bana tembihlemişti bak ucu keskin olanlardan olmasın o içinde keser çıkaramayız ucu hafif yassı olsun demişti. Aklıma o geldi birden kızın getirdiğide ucu keskin gibi duruyor nerden bileyim daha incesi varmı yokmu.

Şeyy ıı bunun ucu keskin olmayan biraz daha yassı olanı yokmu..

Kızda intikam alacak ya Beyfendi nerenizi düzelteceksiniz ona göre bişey getireyim. demezmi..

Hopbalaa gülermisin ağlarmısın..

alıntı

Bu tür durumlarda en güzel yalan berberim; dükkan için cımbız lazım falan gibi bir yalan söylenebilirmiş.

Sonra kız çıktı geldi ''Buyrun beyfendi ben yardımcı olayım dedi'' Tatlı şey yerim seni dememek için kendimi zor tutuyorum.

Kızda intikam alacak ya Beyfendi nerenizi düzelteceksiniz ona göre bişey getireyim. demezmi..

zuahah güLerim aßi GüLer :D:D:D

öldüm burda tesekkürler bunu bizimle paylastigin icin :D

saol abi paylasım için teşekkürler

euheuhe adama iyi sokmuş lafı :D eline sağlık güzeldi

süper yafff:D bayanlara laf sokmanın hazin sonu:D
Eline sağlık kemal abi...

teşekkürler

Geri