Cİnlereeee İnanmayanlaraaa

streetboy

New member
Reaction score
0
bir gece arkadaşlarla bizim evde toplandık cin çağıralım diye fakat ben inanmıyordum ve ne yazık ki sürekli cinlerle dalga geçiyordum bazen öyle laflar söylüyordum ki arkadaşlar beni uyarıyordu cini çagırdık ve aniden fincan hareket etmeye başladı herkes çok korkmuştu bense hala cinle dalga geçiyordum dalga geçerce sorular soruyordum ve ne olduysa ondan sonra oldu bana gerçek oldugunu kanıtla dedim arkadaşlarım çok kormuştu tam sesizlik olmuştu ki bi anda agzımda korkunç bi açcı hissettim ne oldugunu anlıyamamıştım bişey nefes almamı engelliyordu 1 dakikaya yakın öyle kaldım ağlıyordum yüzümün bazı yerleri yanıyordu çok korkmuştum dua etmek aklıma geldi ve fatiha suresini okumaya başladım bu seferde arkamdan bişeylerle vuruluyor gibiydi artık cinlerin olduguna inanmıştım hiçbişeyden korkmayan ben şimdi titriyordum kaçıcak yer arıyordum ben dua ettikce vuruyorlardı bu sırada gözlerim arkadaşlarımı aradı yardım istiyecektim fakat onlar bayılmıştı bi anda herşey bitti. cinler gitti diye düşündüm arkadaşlarımı ayılttım fakat gitmemişlerdi sadece bekliyorlardı ben tekrar dua etmeye çalıştım duaya başladıgım anda mutfak dolaplarının zangırdadıgını duydum tabaklar yere düşüyordu sesler tekrar kesildi biz hala bişeyler olucak endişesiyle bekliyoduk fakat uyuyup kalmıştık sabah baktıgımda mutfakta hiçbir tabak kırılmamış yerlerinde duruyordu dolap kapakları bile kapalıydı halbuki salondan mutfaktan düşen tabakları çok rahat görebiliyorduk o gece ne olmuştu neden tabaklar kırılmış oldukları halde eski yerlerinde saglam duruyordu... işte bunların tek bir nedeni vardı cinler arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bu olay fazlasıyla dogru lütfen cinlerin varlıgını kabul edin ve kesinlikle onlarla dalga geçmeyin bu size arkadaş tavsiyesi

abi töbe töbe akşam akşam konularının hepsi süperde böle irenç aklın ilmin almadı şeleri açmasan

kardeşim ben daha önce açtım inanmadılar bende inanmayanlara yönelik açtım

inansınalr diyemi açtın böle saçma şelere ya kusra bakma seni krımak istemem ama abi böle şeleri kabullenmeyin yaw düşünmeyin bile

Sanırım sende o inanmayanlardansın

arkadaşlar umarım hatamı düzelttigim için ceaz almam :) tekrar teşekkür ederim çok saol

anlamadım ben yeniyim de ?

aynı mesajı iki kez üstüste atmışsın birini sil direk ceza sebebidir... dikkat etmen dileğiyle

teşşkür ederim uyardıgınız için çok saolun

streetboy' Alıntı:
teşşkür ederim uyardıgınız için çok saolun

hiç önemli deil başka soruların yada sorunların olursa pm atabilirsin yardımcı olurum iyi forumlar

nasıl silerim bana yardım cı olurmusunuz

ben boştan yere ceza almak istemem :) bilmiyordum zaten yanlıkla oldu siz kaldırabilirseniz sevinirim uyarınız için tekrar teşekkür ederim

Ya Beyler İnanın cinleri inkar eden Allah`ın Kitabınıda inkar etmiş olur

Kardes eyvallah cinler var bunlar ile tamasa gecen insanlarda var ama fincan ile cin cagırmak gayet sacma

Geri