Cüppeli : "İşin Ucunda Maymun Kılığında Dirilmek Var"

Bu yobazın ne dediği çok önemli değilde;adam sayılıpta söyledikleri şeylerin boy boy basına yansıması, hele hele son dönemde gericilik konusunda ülkemezin geldiği nokta hakkında sizlere bir şeyler hatırlatmıyor mu?

Medyatikliği seviyormu sevmiyor mu bilmiyorum ama adam her çağrılan tv programına katılmalı ki okumaya oranla izlemeyi daha çok sevdiğimizden daha kolay bilgileniriz . Doğru söylüyor söylemiyor tartışmasına girmicem ancak bu işi işine gelmeyle alakalı birşey. Gelmiyorsa istedğiniz gibi kutlarsınız olur biter.

herkesin inancı kendine. yeni yıla girişi kutluyoruz diye biliyorum ben yıllardır. yani Hz. İsa'nın doğum günü diye mum yakıpda ilahiler söylemedim şu ana kadar. çoğu Türk'de öyledir. bitarafından element uydurup medyatik takılmak moda bu aralar. bunlar bizi gerizekalımı zannediyo acaba. gerizekalı olunan zamanlar Osmanlıda kitaba izin verilmeyip sadece din adamlarının konuştuklarının kural olduğu zamanlardı. herkesin aklı fikri var. yeni yılı kutlamanın bi sorunu yok sanırım resmi tatil ve eğlenmek için organizasyon yapılan bir gün. içki içmekde cehenneme direk gitmek için bi sebep değil. diğer günlerde içilen içki ne kadar günahsa 31 aralık günüde o kadar günah olucak yani. diğer günler ne kadar korkuosanız içki içmekten o kadar korkun. bunları bilmeniz için benim söylememe gerek yok siz zaten biliyosunuz. ama Türk medyası Ayşe özgünden sora çıkan bu tiplere kredi vermeye devam ettikçe gündem böyle gereksiz şeylerle meşgul olmaya devam edicek. ben daha birtane arkadaşımdan yeni yılda Hz. İsa'nın doğuşunu kutlıcaz diye bişe dediklerini hatırlamıorm. Aranızda başka türlü hatırlayan varmı?¿ :)

Bu mesajı Ekleyen Arkadaşa Çok Teşekkürler Belki Biz Az Düşünenler Bunu Okuyup Dinleyip Biraz Daha Fazla Düşünürüz.Tekrar Teşekkürler

Dinimiz açık bir şekilde yasaklıyor , peygamber efendimiz onlara benzemeyin diyor daha ne aptal aptal konusuyorsunuz kutlarsanız kutlayın banane ama siz kutluyorsunuz diye yılbaşı caiz bir konuma getirilemez

Kıyamet alameti ; Haramlar helal sayılacak

Bir arkadaş yazmış Osmanlıyı bu 'örümcek kafalılar' yoketti diye , hayır osmanlıyı o 'örümcek kafalılar' osmanlı yaptı bak Ahi Teşkilatı bak ŞEYH Edebali...
Ama siz kafasında örümcek ağı dahil birşey olmayanlar siz çökerttiniz bak;JönTürkler bak İttihatçılar...

Kutlama başka birşey ibadet başka

Hoca efendi gitsin jetsikiye binsin

Evindeki havuzda yüzsün.

Milletten topladığı paraları saysın.

Zoruna Mı Gitti :)
Seninde Ailen Zengin Olsun Ailenden Sana Para Kalsın,
Sende JetSkiye Bin Havuzda Yüz.

arkadaşlar bizde noel kutlaması yok yani kutlamanın adı noel değil yani bir yıla giriliyor ve bu yılın girilişinde arkadaşlarınla oturup eğleniyosun bu dünyaya put olmak için gelmedik heralde ama bunu zina veya alkol şeklinde yapmak tabişki olmaz ama bu derecede kutlarsan maymun olursun demekte yanlış. bu arada hackhellsite girişinde yılbaşı kutlamaları filan var onları kaldıralım olmaz mazallah domuz maymun olayı var:) yahu sadece iyi dilekler okadar gerisini allah biliyo zaten bukadar zorlamayla iş dönmez ha bide tabi özenti olmamalı biraz özgün yaşamalıyız mesela noel baba kıyafetleri ve yaşantısı bizim içimizde olmamalı krismıs gibi düşüncelere mahall verilmemeli gerçektende bu tür olaylarda onlara benzemiş oluruz bilinizki hz.Muhammet sırf kafirlere benzememk için tırnaklarının kesiş yönünü süerkli değişrmiş onlarla bu yönde kesersem bende onlarınkine uyarım maksadıyla buna önlem alınmıştır. sevinmek eğlenmekte bir tırnak kesme kadar ihtayaçtır ama bunu usulune ve kendi inancımıza göre yapmalıyız.

Newwave genelde yazdıklarına katılmam hatta genelde değil şimdiye kadar 1 kere olsun katılmadım :]

Ama bu konuda yazdıkların bana daha yakın geliyor. Ben her gün şimdi evime gelip Tv seyreden bir insan olsam. Sırf o gün yılbaşı gecesi diye televizyonu mu kapatim?

Tamam yılbaşını kutlamıyacağım ama benim bildiğim yılbaşını diğer akşamlardan farklı olarak bişey yapmayın derlerdi büyüklerimiz. Ee ben şimdi Tv yi kapatsam farklı bir şey yapmış olmayacak mıyım? :]

Sevdiğim bir insan ama burda biraz abartılı buldum. İşte buda benim görüşüm.

Noel degil christmas ;) noel ayridir. Noel santa'nin christmas Hz.Isa nin bayramidir.

örümcek kafalı diyenlerin yobaz diyenlerin kafaları nasıl açıklayım

aşıyı çok güzel çakmışlar bunlara ama adamda zaten meyil var bi gel gel var

bak tarihine yılbaşı noel vs varmı ileri kafalı zeki arkadaşım

içkini iç küfret her haltı ye ondan sonra eeee işte falen filan

toprak bizleri bekliyor ama ben gözüme para koyup yakılacam diyorsan o dahada vahim

Geri