Cübbeli Hoca'dan kurallar.. (konuşmalarda adult içerik görülebilir..)

İnsanoğlu Garip Bi Varlık Nedense Hep Başkalarında Arar Hatayı Kusuru. Oysa,
Kendi Hatalarını Kusurlarını Bir Görebilse.İnsanları, Kişileri,Şahısları Eleştirirken,
Hep Yıkıcı Olarak Değil Biraz'da Yapıcı Olarak Eleştirelim.
O Bunu Demiş Bu Bunu Demiş Değil,Biz Kendimize Bakalım.
Dini Konulara Gelince,Hoca Doğruyu Söyler,Bir Hocanın Görevi Doğruları Söylemektir.Doğruları Kendi Yapar Yada Yapmaz Bu Beni
İlgilendirmez Beni İlgilendiren Doğruyu Söylemesi.Doğruyu Yapması Değil
Ve Oradada Hocanın Söyledikleri Çok Doğru,İslamiyete Göre,Kendimize Göre Değil.

bugün izlemiştik bunu arkadaşla koptuk yaww , adam doğru söylüyor ama

hocanın dediğini yapp yaptığını yapma :D:D:D

Kaynak: miLLiyet diye yazmıs.. adam konuştuysa yayınLanır.. rahatsız oLan hocaya gitsin

Konu hocanın soyledıklerının dogrulugu veya yanlıslıgı degıl kullandıgı uslup komık oldugu ıcın yayınlandı sanırım.

Dın boyutune cekılıp aaaa İslama hakaret edıyolar anlamı tasımıyor eline saglık stand up cılar kadar olmasada dogal olarak guldurdu sıvesıyle :hhmanD

Buda hocanın anlattıklarından esınlenerek yazılmıs kucuk dıyaloglar.Farklı bı sıtede buldum =)

-hanım gel bakim şole iki hellallik ver.
--al buyur.
-ben dübürden yapacam bugün.
--yapma bey haram orası,gazaba uğrarsın lanetlenirsin
-dübüre ittirince mi oluyo?
--eveeeet tabiii
-kim dedi bunu?
--büyük hocamız imamımız yol gösterenimiz cübbeli hoca.
-neden dedi bunları?
--şikayet etmiş bikaç kadın!!!
-ne imam beeeee,herkes derdini anlatıyo,
--eğer ki er kişi daha da fazla isterse dübüre dübel koymak lazımmış!!!
-yapma yaaaaav,
--yaaa yaaa kocacım öyle yani
-neyse ön cihetten cihat edelim madem
--al buyur
-ya allaaaaaaaah!!!
--gadanalıyaaaaaaaah!!!

ben bir yanlislik göremedim, gayet normal bir sekilde İslami Kurallar çerçevesinde karı koca ilişkisini anlatmış.

konusmanin nerisyle dalga geciliyor anlamadim.

Ayrica artik Türk TV lerde cinsel icerikli konusmalar ve görüntüler artti, onu tartisacaginiza hocanin verdigi bilgilerle dalga geciyorsunuz.

Tüm Hocalara karsi bu aralar milletin düsmanligi artti nedendir bilmem

V.manisa45' Alıntı:
Yaff TipinDe haYir yoK zaTen TIpINi iTtimin cocgu yaaa Daha neLeri cikcak bakaLim

Önce insan gibi konuşmayı öğrende öyle yorum yap. Karşındaki kim olursa olsun onunla dalga geçemezsin. Aynı şeklinde ben sana söylesem nasıl olur ?

Söz konusu Cübbeli Ahmet Hoca değilde başka birisi olsa büyük bir ciddiyetle dinleyebilirdim.Ancak gerçektende çok ciddi bir şekilde konuşuyor Ahmet efendi

Tabi söz konusu Ahmet Hoca olunca kendisinin samimiyetine inanmadığımız için kendisini sadece gülerek dinliyoruz.onun içinde bu bölümde durması pekte sakıncalı değil.

Eğer gerçekten hocalardan vaaz dinlemek istiyorsanız Cuma günleri camiye gitmenizi öneririm.
Ülkemizde yüzlerce hatta binlerce "din alimi" varken neden sadece Cübbeli Ahmet Hoca,Fethullah Gülen vb. insanlar kendilerini bu şekilde ortaya çıkarmışlardır ve de dini bazda çeşitli gruplaşmalara gitmişlerdir? onunda sebebini bir düşünün derim.Eğer bu insanlar iddia ettiğiniz gibi "Allah yolunda çalışıyorlar" ise "Allah razı olsun", yok eğer değillerse bu insanlara itibar edenlerin günahı ne olur onu hesaplayın

walla hocam yine cok dogru konusmus..tebrık edıyorum kendısını....

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
Söz konusu Cübbeli Ahmet Hoca değilde başka birisi olsa büyük bir ciddiyetle dinleyebilirdim.Ancak gerçektende çok ciddi bir şekilde konuşuyor Ahmet efendi

Tabi söz konusu Ahmet Hoca olunca kendisinin samimiyetine inanmadığımız için kendisini sadece gülerek dinliyoruz.onun içinde bu bölümde durması pekte sakıncalı değil.

Eğer gerçekten hocalardan vaaz dinlemek istiyorsanız Cuma günleri camiye gitmenizi öneririm.
Ülkemizde yüzlerce hatta binlerce "din alimi" varken neden sadece Cübbeli Ahmet Hoca,Fethullah Gülen vb. insanlar kendilerini bu şekilde ortaya çıkarmışlardır ve de dini bazda çeşitli gruplaşmalara gitmişlerdir? onunda sebebini bir düşünün derim.Eğer bu insanlar iddia ettiğiniz gibi "Allah yolunda çalışıyorlar" ise "Allah razı olsun", yok eğer değillerse bu insanlara itibar edenlerin günahı ne olur onu hesaplayın

bu insanların Allah (c.c) yolunda olmadıgını soyleyecek bırını gosterırmısınız bana.
elbette omrunu Allah (c.c) yoluna adamıs ınsanlar bunlar..eger artık bu ınsanlardanda
suphe duyuyosanız neden duydugunuz yonunde bıde sız dusunun?
he dıyelımkı Allah yolunda (c.c) dıııller esas amac olarak demısınız kı ozmn bunlara ıtibar edenlerın gunahı ne olur onları dusunun.hıc bı gunahı olmaz itıbar edenlerın.Aslen bu ınsanların dusuncesıne itibar eden insan imanlı ınsandır inş Allah (c.c) bızıde oo ınsanlardan yapsın..AMİN:melek

Geri