Cübbeli Hoca'dan kurallar.. (konuşmalarda adult içerik görülebilir..)

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0

Bir süre önce 'jet ski'li fotoğrafları ile gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca bu kez 'iSLAMİ CİNSEL HAYAT'in kurallarını açıklıyor!

Bir süre önce 'jet ski'li fotoğrafları ile gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca'nın "Cübbeli'den islami usüllere göre cinsel hayat" görüntüleri rekora koşuyor.

Jet Skili fotoğrafları ile bir süre önce gündeme gelen Cübbeli Ahmet hoca bu kez de internet ortamında yaptığı cinsel konuşmaları ile gündeme geldi. Cübbeli Ahmet hoca 4 dakika 20 saniye süren konuşmada islami usüllere göre cinsel hayatın nasıl yapıldığını ayrıntıları ile anlatıyor.

[VIDEO]cyCzexSI02s[/VIDEO]

Yanlış bir yer ise bölüm modları taşısınlar lütfen...

Bilmem doğrumu yapıyor yanlış mı yapıyor.. dikkatimi çekti sizlerle paylaşayım dedim..

Kaynak: Mliiiyet​

selçuk sana katılıorum abi gerçekten yorumsuz :saskin

anormal birşey göremedim? duyamadım... konu bilindik, günah olduğuda beyan edilmiş?
konu başlığındaki "seks" kelimesi geçmemekte, "cinsel münasebet" ile anlatılmış.
sizlerin yorumsuz dediği şeyler nedir merak ettim:)

freemitnick' Alıntı:
anormal birşey göremedim? duyamadım... konu bilindik, günah olduğuda beyan edilmiş?
konu başlığındaki "seks" kelimesi geçmemekte, "cinsel münasebet" ile anlatılmış.
sizlerin yorumsuz dediği şeyler nedir merak ettim:)

Sana katılıyorum. Yani bazı kelimeleri o insanı lekelemek için çarpıtmayalım lütfen. Ve birşeyleri bilmeden de yorum yapmayalım. Kul hakkını hatırlatırım sizlere.

Vallahı Bıllahı Bu Hocaya Sevmem Ama Cok Dogru Bır Konuya Degınmıs Hanımlar Bızım Kolemız Degıldır Aksıne Emanettır...Cok Dogru Bır Soz...Hosuma En Cok Gıden Soz Ise Hanımla Benım Aramda Nolduguna Haşa Allah (C.C) Ne Karısır Dıyor Hoca O Cok Hosuma Gıttı...Hala Aslında Dınımızı Buna Yetıcek Kadar Bıle Ogrenememısler Varmı....Garip...Paylasım Icın Sagol...

Şu başlığı bi editlersen sevinirim. İslami Seks diye bi cümle olamaz.

İslami Kurallar çerçevesinde karı koca ilişkisini anlatmış.
Ben yanlış bir şey göremedim.
Ayrıca " İslami sex" tabiri hiç hoş değil.Kişi sadece cinsel hayatını değil attığı her adımı Allah Teala'nın emrettiği şekilde atmaya gayret etmelidir.
İslamiyet tuvalete giriş çıkışa bile kural getirmiştir. Hiç birşey başı boş değildir.

Haklısın abi. Yani forum yaparken dikkat edelim sadece konuyu desteklemek için yazmayalım.

eşşeğin *mına su kaçırmayın arkadaşLar
sadece konu açmak için konu açıLmaz şu başLığın rezaLetinin
hesabını kim verecek!!!

islami seks mı???bu nasıl başlık???

post kasmada yeni anlayışlar, merakla bekliyorum tepki toplayan konular açıp başvuranların yorumlar karşısında söyleyeceklerini...

Bu 18 geyikler bölümüne nasıl konmuş anlamadım. Tamam biraz
açık anlatılıyor olabilir fakat dini kuralları anlatıyor adam. İhtiyaç
duyulmuş ki bu konuya değiniliyor. İlmi ve İslami çerçevede
olaya açıklık getiriliyor. Neden dalga konusu haline gelmiş anlamış
değilim. Bu konunun burada bulunması dinimize bir hakarettir kanımca.

GerÇekten EleŞtİren TÜm ArkadaŞlarima Sonsuz Katiliyorum...
Adamin Adi ÇikmiŞ Bİ Kere Bende Onu Tam Anlamiyla Destekleyen Bİr İnsan Olmaya Bİlİrİm Ama Bu Vİdeodada KÖtÜ BİŞey AnlattiĞini Zannetmİyorum...
BaŞlik Ve ÇarpitilmiŞ Bu Konunun DeĞİŞtİrİlmewsİnİ Ve Kesİnlİkle Kaldirilmasini İsterİm...

Arkadaşlar en başta haklı olduğunuz için konuyu editldim.. başlığı editledim...

Ve gelelim şu konuya.. Asla ve kat'a bu konuyu buraya dalga geçilsin die açmadım.. koyacak yer bulamadım islam ve insana koyamadım.. milliyet com tr de okudum dikkatimi çekti.. baya bi düşündüm buraya koydum konunun ilk yazdığım saatte dikkat etti iseniz yöneticiler yanlış yere koydutysam lütfen taşısın yazıodu hala da yazıyo..

kesinlikle islam diniyle dalga geçme gibi bi cürette bulunamam.. insan kendi diniyle dalga geçmez arkadaşlar.. bunun bilincindeyim..

konuyla ilgili yorum bile yapmadım.. sadece ilginç geldi.. kelimeleri kullanış şekli daha düzgün anlatılabildi..

yaptığınız yorumlar için sağolun...

başlık cok yanlış insanlar yorum yazar ya da yazmaz bu da onemlı diil ama senın bu yanlışı kabul edip edıtlemen gayet doru olmuş bence uzatmaya hiç gerek yok

Geri