Cübbeli Cemaat'e ve Zaman Gazetesi'ne Çattı

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

Cübbeli Zaman Gazetesi'ne çattı.

Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, başta Zaman olmak üzere muhafazakar yayın organlarına boykot çağrısı yaptı.

Cübbeli Ahmet'in bu çağrısı İsmail Ağa cemaatinin Fethullah Gülen ve Gülen cemaatine savaş ilan ettiği yorumlarına yol açtı.

İSLAMCI MEDYA OKTARIN REKLAMINI YAPIYOR

Cübbeli Ahmet boykot çağrısında "İslamcı Medya"nın para karşılığı Adnan Oktar’ın reklamını yapmak sureti ile Müslümanları ifsat ettiğini iddia etti.

İşte Cübbeli Ahmet'in o açıklamaları:

İSLAMİ MEDYA DİĞERLERİNDEN DAHA ZARARLI

İslami Medya diye geçinip de bütün milletin evine giren fakat öbür kötü gazetelerden daha zararlı inançlar millete aşılayan bu medya, İslami geçindikleri halde bunlardan şikâyetçiyiz.

BEDAVA SATILAN GAZETE

Adam buna para veriyor, evine çoluk-çocuğuna okutturuyor. Orada yazıyor “İslamın hükümlerinin hepsinin tatbik edilmesi gerekli değildir.” Bende, gazete bende. Sormayın hangi gazete onu da sen anla! Herkesin evine giren gazete, bedava dağıtılan gazete. “Amentüde ittifakımız var” aynı gazetede çıktı. “Yahudi ve Hıristiyan amentüsü ne ise benim amentüm o diyor” Ya, bunu hangi çıplak gazete yapabilir.

İŞTE CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN O SÖZLERİ

Tıkla İzle

Kaynak

Ekli dosyalar

• 208232.jpg
    208232.jpg
    23.2 KB · Görüntüleme: 13,306
AvrupaLı HaçLı Seferi Peşinde Bizim CemaatLer Birbirini Yiyor.

ressamın birisi bir resim çizip şehrin en işlek caddesine asmış.altına da lütfen eleştirilerinizi yazınız demiş.hemen herkes resim hakkında olumsuz ileri geri yazılar yazmış.bu durumu bir arkadaşına anlatmış. o da resmin altınabir boya ve bir fırça bırakıp beğenmediğiniz yerleri kendiniz düzeltin demiş.fakat tıkyok.

ressamın birisi bir resim çizip şehrin en işlek caddesine asmış.altına da lütfen eleştirilerinizi yazınız demiş.hemen herkes resim hakkında olumsuz ileri geri yazılar yazmış.bu durumu bir arkadaşına anlatmış. o da resmin altınabir boya ve bir fırça bırakıp beğenmediğiniz yerleri kendiniz düzeltin demiş.fakat tıkyok.

:thumbup: :clap güzel

bu adamın yanlış laf ettiğini hiç görmedim.

bence öyle demek istememiştir. habercilere haber lazım da
ondan bu kadar carpıtıyorlar lafları

Her eve ve apartmana kimse istemediği halde bedava dağıtılıp, sonra da en çok okunan diye reklam edilen gazete.çevremde belki yüzlerce tanıdığımın evinin kapısına apartmanına kimlerin dağıttıgı belli bile olmadan her gün bedava geliyor.kimi alıp paket için. cam silmek için, ev badana yaparken falan kullanıyor, kimi de hiç almıyor.kagıt hurdacılar apartmanlardan topluyor.ama okuyanlar da görüyorum din adına insanları çok kandırıyorlar.pkk den tehlikeli.

Aferin cübbeliye,bir kere de doğruyu söylemiş.İşinize gelmeyeni ergenekoncu yapın hemen!!

zaman gazetesi olmasaydı bu ergenekoncuların ve çetecilerin ne haltlar karıştırdığını nereden bilebilirdik?adamlar resmen memleketin altını oymuş.Allaha şükür hiçbirine goygoyculuk yapmıyor.neden çünkü sahibi direk halk ta ondan diğer bazı gazeteler gibi aydın doğan tipli devletin(dolayısıyla milletin)sırtından beslenmiyor.

1 lerinin tezgahı dağılıyor. heryerden saldırmaları doğal :hadiordan

ABD nin SOROS vakfinin köpegi olmamiş ya.Ergenekonun köpegi olsun varsın (eger varsa öyle birşey).esnaflardan, iş adamlarından tehdit ve şantajla onlarca, yüzlerce sahte abonelik parası alıp sokaklarda bedava gazete dagıttıklarını çok yakından biliyorum.duydum, gördüm, şahit oldum.diplerine kadar girdim.iğrenç sırıtmalarına, pis pis GÖBEK KAŞIMALARINA fakir çocuklarını nasıl kullanıp kendilerine maddi çıkar sagladıklarına,lüks içide yüzdüklerine en yakınından şahit oldum.gerisi safsata.ülkemin parasını toplayıp avustralya da okul yapacagına o kadar vatansever ise gidip hakkaride okul yapsaydılar.kürtlere devlet, millet, vatan kavramlarını ögretseydiler daha hayırlı olmazmıydı?Ama sponsor ABD ve Soros vakfı böyle emrediyor.böyle yapıyorlar.az kaldı onun da sonu geliyor.

zaman gazetesi olmasaydı bu ergenekoncuların ve çetecilerin ne haltlar karıştırdığını nereden bilebilirdik?adamlar resmen memleketin altını oymuş.Allaha şükür hiçbirine goygoyculuk yapmıyor.neden çünkü sahibi direk halk ta ondan diğer bazı gazeteler gibi aydın doğan tipli devletin(dolayısıyla milletin)sırtından beslenmiyor.

Evet dogru söylediniz.ZAMAN GAZETESİNİN sahibi halktır.onaylıyorum, katılıyorum.Ama hangi halk?Tabi ki AMERİKAN HALKI.

Geri