Buzul çağı geri mi dönüyor?

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Dünyanın buzul çağına girmekte olduğu uyarıları yapılırken, Alaska'da hava sıcaklığı eksi 78, Slovenya'da ise eksi 49 dereceye düştü.

a4n1nb.jpg

Slovak yetkililer, halka 'Sokağa çıkmayın ve piercing, küpe gibi metal eşyalar kullanmayın. Aşırı soğuk nedeniyle metal eşyalar teninize yapışabilir' uyarısında bulundu. Alaska'da ise resmi gazetede eksi 78 derecede giyilebilecek botların hangi özelliklere sahip olması gerektiği anlatıldı.

İklim bilimcilere göre, yaşamakta olduğumuz ılıman iklim dönemi yakında bitecek ve dünya 10 bin yıl için buzul çağı koşullarına geri dönecek.

10 bin yıl içinde demiş saçmalık..100 sene içinde kıyamet kopucak ne 10 bin i

kardeşim bizim arkadaşlar şunu dio ''KIYAMET GELSEDE KOPSAK''

Kiyamet Gelcek Dİe Kormayin Allah Bunu Yapio SonuÇta
Ha Bazilari Şu YÜzden Korkuyo Pc ÇÖcek Dİe Merak Etmeyİn Orda Teknoloji Çok GelİŞmİŞ

alametler diyor..Çok geniş bir konu olduğu için bu kadarını dedim

Bu arada kıyametten korkmayın demiş arkadaş ne alaka kıyamet kainattaki en korkunç şey.Kıyamet günü ruhunuz bedeninizden ayrılırcasına korkcaksınız ama ölmiceksiniz veya bayılmicaksınız.Ayrıca hz.peygamberin dediği gibi kıyamet günü korkudan o kadar terliceğizki oluşan su kulaklarıza kadar varcak

alametler diyor..Çok geniş bir konu olduğu için bu kadarını dedim

Bu arada kıyametten korkmayın demiş arkadaş ne alaka kıyamet kainattaki en korkunç şey.Kıyamet günü ruhunuz bedeninizden ayrılırcasına korkcaksınız ama ölmiceksiniz veya bayılmicaksınız.Ayrıca hz.peygamberin dediği gibi kıyamet günü korkudan o kadar terliceğizki oluşan su kulaklarıza kadar varcak

KIYÂMET ALAMETLERİ Ile Ilgili Onlarca Kaynak, Kitap Okudum
Ya Ben Unuttum Yada O Kismi Okumadim

Tam Olarak Nerde Yaziyor 100 Sene Arkadasim ?
Kaynak Var Ise Lütfen Ekle

kıyametin ne zaman kopacağını sadece Allah bilir. belki yarın belki 1000 sene sonra. alametler veriliyor belirtilen alametler de gerçekleşiyor olabilir ama zaman konusunda hiç bir yerde hiç bir bilgi yok.

alaskayı bilmem ama ben böyle giderse yakında burada donacağım :saskin

kıyametin ne zaman kopacağını sadece Allah bilir. belki yarın belki 1000 sene sonra. alametler veriliyor belirtilen alametler de gerçekleşiyor olabilir ama zaman konusunda hiç bir yerde hiç bir bilgi yok.

alaskayı bilmem ama ben böyle giderse yakında burada donacağım :saskin

dogru yoruma ne denir
+1001 :)

Geri