Buzda Dans (:

Tragedy

Photo Manipulator
Altın Üye
Reaction score
0
atletik yapılı, iyi dans eden, iyi zıplayan ve bazı uzuvlarının genel olarak normalden büyük :)oha ) olduğunu bildiğimiz zencilerin (afro-american biliyoıruz da konuşuyoruz ) aynı zamanda çok duygusal :( çok ince :melek ve iki gözü iki iki çeşme yanaklarım ıslanır modunda ağlayabildiğini öğrendik.

türk milleti uzun süreler congratilations diyemeyecek. ulan tam da kompleks ile corn flakes'i ayırmaya başlamıştık oysaki allah vere de i love you i love you.. do you love me yes i do şeklinde şarkılar tekrar yapılmaya.. :vur

her dökümlü saçlının ingilizce konuşamadığını öğrendik :saskin iyi oldu bu :victory

türk mahkemelerinde gelecekte olası jüri sisteminin hiçbir moka yaramayacağını öğrendik :clap

asena'nın çok dost canlısı olduğunu öğrendik :saskin ben asena ile eş olabilme ihtimalini sevdim :aşk

yarışma başladıktan sonra her 10 türk kızından 1 inin buz patenine başlamasıyla birlikte ne kadar özenti olduğumuzu öğr.. dur lan bunu biliyoduk zaten.. :durdurun

kompleks ile corn flakes'i ayırmaya başlamıştık oysaki allah vere de i love you i love you.. do you love me yes i do şeklinde şarkılar tekrar yapılmaya..

zuhahahahhaha:):):):):) koptum koptumm....yazılan hersey birebir gercekler vla:):):) cok süper paylasım eline emegine saglık(en büyük ümit besen:):))

:) Güzeldi. Teşekkürler.

Geri