Buyurun Cepten Msn Hack

Hakaco

New member
Reaction score
0
BUYURUN CEPTEN MSN HACK

ewet arkadaşlar çoğu kişinin telinde agile messenger wardır
şimdi siz telefonu arkadaşınıza weriosunus diosunus girmek istersen gir diosunus girio sora çıkıo we siz ondan sonra başka girmiosunus ewe gidince blue tooth la weya data kablosuyla e/system/apps/ yane agiler messengerın klasöründen uzantısı xml olan dosyayı pc nise atıosunus we işte şifre ordaaa

ehuehuehue güzel yöntemmiş sağol :)

rreecaa ediyim bariii
:)

dostum ya seni bu konuda (aggilemasanger) yakalmisken sorayim ben bu programi nerden bulabilirim kafayi yicem ben bi kac yerde yuklettimfakat benim teldemi sorun var onlarin yukledigindemi bilmiyorum ya baglanmiyor ya baglaniyor msj alip gonderemiyorum bunun son versiyonu lazim bana bunu nerden bulabilecegimi soylersen cik sevinirim saygilar

önceden ben bu cepmsn programını imesh adlı bi programla bulmuştum pc ne imesh 5 kur search kısmına agile messenger yaz seacrh de o bulur yana dizer üzerine çift tıklar ve indirirsin imesh ile internette mp3 program video hertürlü vriyi bulabilirsin hadi sana kolay gelsin

CaRteL' Alıntı:
dostum ya seni bu konuda (aggilemasanger) yakalmisken sorayim ben bu programi nerden bulabilirim kafayi yicem ben bi kac yerde yuklettimfakat benim teldemi sorun var onlarin yukledigindemi bilmiyorum ya baglanmiyor ya baglaniyor msj alip gonderemiyorum bunun son versiyonu lazim bana bunu nerden bulabilecegimi soylersen cik sevinirim saygilar
dostum bana pm den ulaşırsan sana yarmcı olabilirim...emeğe saygı lütfen... :alkol:

arkadaslar bende 6030 var bu tele msn yukleniyomuu yukleniyosa su garibana yardim edin beeeee :)))))))

espoo' Alıntı:
arkadaslar bende 6030 var bu tele msn yukleniyomuu yukleniyosa su garibana yardim edin beeeee :)))))))

www.ceptemsn.com a gir..
Ordan Modelini seçerek Pc ne indir ve telefonuna at..

Geri