Buyrun Beraber Değerlendirelim Resimli Akvaryumum

MAJESTE

Kadim Dost
Reaction score
0
Fotoğraf:
Önce Bir Baştan Akvaryumu Kuralım

Su Doldurdum ve İlaçlamaya Bıraktım

Balıklarımı İdareten Küçük Akvaryumuma Aldım

Bunlarda Sarı Prenses Yavrularım :D

Boyut (cm):En 85 , Boy 62
Kapasite (litre):140 Litre
Canlılar:3 Adet Sarı Prenses, 3 Ahli, 1 Yeşeren Kaya, 5 Papağan, 1 Beyaz, 2 Siyah , 1 Portakal , 2 Vatos, 1 Makrakanta

Malzemeler:Atman At-3337 Dış Filtre, 100 wat Isıtıcı, Çift Çıkış Dış Hava Motoru, 18 adet Deniz Kabuğu, 1 Küp, 1 inci Süsü, 10 Kg Sarı Siyah Karışım Kum

Akvaryum Bakımı:Her Ay 3/1 Su Değişim

Kullanılan Yemler:Tropikal Vitality Color Granulat, Tropikal Cichlıd Gran

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya Tuzu , Sera aquatan, Contra-İchtyo

süper akvaryum olmuş

Çok hoş bişey olmuş walla bende özendim. Ellerine sağlık.

Öncelikle merhabalar.
Akvaryum boyutunuz o balıklara göre çok yetersiz.Balık sayınızı azaltmanızda fayda var.Yoksa balık ölümleri kaçınılmazdır.
Akvaryumunuzdaki türler çok uyumsuz.
Sondan 3. resimde zebra cichlid gördüm.Zebralar tek tür olarak beslenmelidir.Çok hırçın ve bölgeci balıklardır.Eğer akvaryum boyutunuz çok büyük ise karma olarak düşünülebilir.Eğer zebralar eş tutarsa bölgesine yaklaşan balıkları öldürecektir.Birde akvaryumunuzda papağan cichlid gördüm.Çok yazık.Lütfen o balıkları çıkarın akvaryumunuzdan.Doğada varolmayan labaratuvar da üretilmiş bir balıktır.Doğru dürüst yem yiyemez.Ağzını kapatmakta zorluk çeker.Büyüdüğünde yüzmesinde problemler olabilir.Erkekler kısırdır.Dişiler ise midas adında bir balıkla çiftleştirilir.Bu balıkların çoğu sakat doğar.Sakat doğmayanlar bir şekilde satılır.Sakatlar ise kim bilir ne olur?
Bana kalırsa ;
1erkek 2 dişi sarı prenses
1 erkek 2 dişi iceman
O akvaryuma idealdir.
Bu arada sarı prensesler için akvaryumda bol kayalıklı bölgeler yapılmalıdır.Akvaryumunuzu kayalandırsanız iyi olur.

Geri