Buyrun 3 büyük Dosya Paylaşım Programı + 1 de genç yetenek :D

WARTOX

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilinen 3 büyük dosya paylaşım programını + İ-Mesh adında pek kullanılmayan bi program weriom tepe tepe paylaşın :D Size ARES tawsiye ederim hiçbirinde wirus fln olmuyo !

+ ARES +
+ E-MULE +
+ KAZAA +
İ-MESH

Tesekkurler ederim ama suaresten nefret ediyomm iğrenç bişekk ve kazaa diyom

Bence divx arIyorsanIz ares kullanIn ama MP3 ArayacaksanIz LimeWire tavsiye ederim. AMA kesinlikle I-mesh tavsiye etmiyorum çok fake var

gusel payşaşım saol watrox;)

%80 kazaa %20 ares kullanıyorum ben... kazaa lite işimi fazlasıyla görüyor...

Saol dostum , yararlı bi paylaşım olmuş eline sağlık...

Ya abi bi de DC++ hakkında biraz bilgi verseydin diyorum. Bugüne kadar gördüğüm en kaliteli dosya paylaşım programı walla. Adı bile geçmiyo. Bunları yazıyom ama format attıktan sonra benim pcye bi daha kuramadım bu mereti tek kötü tarafı bu yani haberiniz olsun :)

Ahmetcan' Alıntı:
Ya abi bi de DC++ hakkında biraz bilgi verseydin diyorum. Bugüne kadar gördüğüm en kaliteli dosya paylaşım programı walla.
??? hiç duymadım.??
gerçekten kaliteli mi.

Diyecek bişey bulamıyorum yani ghost laz !!! Eğer ciddiysen gülerim sana. Bence bi kur da gör istersen. Neyse yine de sen bilirsin ama artık duydun duymadım deme :) :) :)

yaw kazaa kullandım hiç bişi bulamıyo ya ama ares number one yani

önceleri hepsini bearshare den kzaaya kadar hepsini kullandım arkadaşlar aresi bana bi forumda tavsiye etmişlerdi denedim cidden mükemmel bir program hem gayet basit,fake çıkma olasılığı çok az,artan bir kullanıcı kitlesi var,virüs nerdeyse imkansız(25gb yakın indirdim hiç çıkmadı) hemi de turkce not:ares kullanıcaksanız bir de net limiter kullanıp upload hızınızı sabitleyinki download hızınız fazla olsun

ha bi de unutmuşum port açma ip sabitleme derdi yok

Geri