Bushu sevmiyorsan YUHLA kampanyası başlamıştır

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar konu Forum oyunlarına açılmalıydı biliyorum ama Burda daha çok ilgi çekeceğini düşündüm.Bu bi oyun değil bi ölçü desek daha doğru olur.Yapımı çok basit eğer George W.Bush'u Sevmiyorsanız;

YUUUHHHH layın ve sebebini yazın

İlk benden

PUSHT Irakta Sömürü ve zulüm yaptığın için,Pkkyı beslediğin için

YUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

(Konunun taşınmamasını rica ediyorum,bunu bir oyun olsun diye açmadım.Benim için anlamı büyük)

Yuhlasak duyarmıki?

kızların kaşar kaşar tvlere çıkarken senin paralı askerlerin müslüman kadınlara tecavüz ediyor yuuuhhhhhhhh

Yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh O.c Oldu Icin Yuhhhhhhhhhhhh Insanlara Zulum Ettirdin Icin Yuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh Mahsum Insanlari Oldurttun Icin Yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh

Destekliyorum seni arkadaşım...Sebep aramama gerek yok ben boşta yuhhlarım...:D

saymaya kalkarsak çok buluruz herhalde ama...

çıkarları uğruna hiç düşünmeden katliam yaptığı için... yuhh

yuhhhhhhhhhhhhh

insan gibi insan olmadigindan o koltuga layik olmadigindan

yuhlanamayacak kadar aşşalık bi yaratık, insan da değil .....

onu okadar yuhladılar kı artık

yuzu kalmamıs utanma duygusunu yıtırmıs bırı o
:mad:

petrol için kıydığın okadar canların hesabını vermen için hergün dua ediyorum ama senide unutmuyorum her gün koca bir YUHHHHHHHHHHHH çekiyorum sana özel BUSHT

yuuuuuuhhh sana alçak adam. bütün yaptığın o katliyamlardan sonra, herşey yolunda deyip kaşar kaşar gülebildiğin için.

yuuuuuuuhhhh sana alçak adam. daha derdini anlatacak kadar büyümeyen. küçücük, muhtaç, masum yavruları katlettiğn için.

yuuuuuuhhhh seni destekleyen alçaklara. o alçaklarki içlerinde müslüman da var.

armut dibine düşermiş. babası neydiki oğlu ne olsun. kısacası pusht oğlu pusht

ULAN SEN VE SENİN GİBİLER ORTAYA ÇIKTINIZ ÇIKALI ŞEYTAN ŞEYTANLIĞINI YAPAMAZ OLDU

YYYYYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHH

Karanlıkta saklanarak adice,şerefsizce arkadan vuduğun için
Şeytanla işbirliği yaparak henüz şeytan bile nedir bilmeyen çocukları beşiğinde öldürdüğün için
Bu ülkeye sızabilecek kadar akkılı sanıpta kendini sinsice içimize girerek birbirimize bizi düşürdüğün için
Namussuz olduğun için
Şerefsiz olduğun için

Bir "YUH" a bile layık diilsin

yuh yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhh sonsuz kere yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh

onca mahsum insaNları bir petrol uğruna kurban ettiğin için Allah Belanı versin puşt

öncelikler bayanlardan daha sonra tüm hackhell üyelerinden özür dileyerek yazıyorum

Anası böyle bir or.pu Çocuğu doğurduğu için babası 2 dk. zevk uğruna anası ile ilişkiye girdiği için Amerika halkı bunun gibi peze..gi oyları ile seçtiği için Irakta o müslünan ablalarımıza o şerefsiz askerleri tecavüz ettiği için.

P.ç Askerleri Türk askerlerin başlarına taktıları için

Yuhlar olsun hemde yüzlerce binlerce

Geri