Bush`un Pulu (kg)

єĸση

I'm Lost
Reaction score
0
Başkan Bush'un yeni talimatı:
- Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne tükürmesi efendim..."

bu güzelmiş

Bir An Önce!!

Temel 20 senedir Almanya'da yaşıyormuş. Bir gün göçmen bürosuna gidip Almanya'dan kesin dönüş yapacağını söylemiş. Göçmen bürosundaki Almanlar Temel'i tanıyorlar, seviyorlarmış. Sormuşlar ; "Niye dönüyorsun" diye.

Temel "homoseksüeller yüzünden" demiş.

Bürodakiler şaşırmış; "Seni rahatsız filan ediyorlarsa hemen bir şikayette bulun, gereğini yaparız. Buradan bu yüzden ayrılmana değmez" demişler.

Temel "beni rahatsız etmiyorlar" demiş.

Bürodakiler yine şaşırmış: "Peki neden gidiyorsun?"

Temel cevaplamış: "Burada 20 yıl önce homoseksüellik yasaktı, 10 yıl önce serbest oldu, 5 yıl önce de evlenmelerine izin çıktı. Homoseksüellik zorunlu olmadan dönmek istiyorum."

Dahi Laz!!

Dünya Genetik Projeler Yarismasi yapiliyormus. Tüm ülkelerden genetik profesörleri yarismaya çalismalari ile katilmis. Ilk Fransiz profesörün çalismasinin basina gelmisler. Jüri baskani çalismasinin ne oldugunu sormus.
Fransiz profesör baslamis anlatmaya:
-"Ben inek genleri ile tavuk genlerini birlestirdim, Ortaya çikan mahlukatin eti kirmizi et kadar lezzetli, beyaz et kadar saglikli oldu" demis..
Ardindan diger çalismalari ülke ülke gezmeye baslamislar. Sira gelmis Türkiye'den bizim Laz profesöre,
Jüri baskani:
-"Sizin çalismaniz nedir?" diye sormus.
Laz profesör anlatmis:
-"Ben demis, karpuz genleri ile hamamböcegi genlerini birlestirdim!"
Birden tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmus ve baskan Laz profesöre :
-"Bu çalisma ne ise yarar?" diye sormus.
Laz profesör:
-"Acayip ise yariyor, karpuzu kesiyosun, çekirdekleri kaçisiyoo"

Bush Yakalanınca..!!

Amerika'da adamin biri normal isine giderken birden anormal bir trafigin icine duser ama trafik bir milimetre bile kipirdamamaktadir. Bi sure sonra yandaki cama birisinin tikladigini gorur ve cami acar.
- Ne var acaba?
- Teroristler Bush'u yakaladilar eger 10 milyon dolar verilmezse, ustune benzin dokup yakacaklarmis
- Haa simdi anladim bu trafigi
- Ya iste onun icin, herkesten biraz yardim aliyoruz
- Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak?
- Valla yaklasik olarak 5'er litre

Komutanın Biri...

Komutanın birisi bir astsubaydan lazer yazıcı istemiş. Astsubay gidip LAZ ERi getirmiş. Komutan demiş ki; "Ulan iyiki senden scanner istemedik!"

Şemsiye !!

Yillar önce Ingiltere'de erler semsiye kullanmazmis.Semsiye tasima hakki sadece subaylara taniniyormus.
O yillarda bir gün genç tegmenlerden biri, koltugunun altinda bir semsiye ile hizli hizli yürüyen eri görünce, beyninden vurulmusa dönmüs.Eri çagirarak :
-Bu ne küstahlik, demis.Ve semsiyeyi aldigi gibi dizinde iki parça etmis.
-Bu sana bir ders olsun, bir daha böyle küstahliklar yapma!
Neye ugradigini anlamayan er :
-Basüstüne, diyerek selami çakmis ve söyle sormus :
-Tegmenim, beni az önce evine yollayan general semsiyesini istediginde kim kirdi diyeyim?

Makinist Temel (kopma garanti) !!

Temel treni surerken raylar Uzerinde bir cocuk gormus , yantarafda da piknik yapan 200 kisi , Temel insanlari yada cocugu ezecekmis ve cocugu tercih etmis ertesi gun haberlerde 201 kisi tren kazasinda oldu haberi duyulmus polisler makinist temeli sorguya cekmisler temel olayi ve kararini anlatmis ve eklemis cocugu ezeceydum oda kalabaliga dogru kacinca hepsini ezdim.

ehheheheh.. klasik temel fıkralarından... teşekkür..

Temel Japonya'da !!

Temel ilk yurtdışı seyahatinde Japonya'ya gider. Orada, büyük bir akvaryumcuya uğrar. Gezinirken, bir Japonun akvaryumun karşısında bir balığı gözleri ile istediği gibi hareket ettirdiğini görür. Tabii ki,
Temel bu işe şaşar ve sorar:
"Ha uşağum nasul beceriysun oni?"
Japon:
"Balıkların beyni bizden çok daha ufaktır. Gözlerini dikersen, yaptığın
hareketleri tekrarlarlar."
Buna hayret eden Temel'de bir akvaryumun başına geçmiş. Bir saat olmuş Temel'den ses yok.
Bunu merak eden Japon gitmiş bakmış ki
balık gözlerini Temel'e dikmiş, Temel ağzını açıp açıp kapatıyor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karınca

Temel'le Cemal bir gün uçağa binmişler.
Temel aşağı bakıp demişki:
"Ula Cemal hakikaten insanlar buradan karınca gibi gözüküyor"
Cemal'de:
"Ula salak Temel! daha kalkmadık. Onlar zaten karınca"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Senden Hızlı Koşsam Yeter

Bir Amerikalı ile Japon safari'ye çıkmışlar. Her ikisi de son teknolojik
silahları da birbirlerine nazire yapmak için yanlarına almışlar. Derken uzakta
bir aslan görünmüş. Amerikalı lazer tüfeğini doğrultmuş ve aslana ateş etmiş.
Ama karavana. Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş.Fakat o da karavana. Aslan bizimkileri fark edince üzerlerine doğru gelmeye başlamış. Amerikalı bir yudum viski içip acı sonu beklemeye başlamış. Japon hemen botlarını çıkarıp spor ayakkabılarını giymeye başlamış. Amerikalı sormuş :
-Ne o, aslandan hızlı mı koşacaksın ?
-Yoo, senden hızlı koşsam yeter.

üçü de birbirinden güzel.... eline sağlık.......

Karışık Fıkralar (Burda Güncellenicek)

GRUP

Temel arkadaşlarıyla çukur açıyormuş, bir grup da çukurları kapatıyormuş. Ne yaptıklarını soranlara Temel şöyle cevap veriyormuş :

-Bir grup daha vardı, onlar da fidan dikiyordu, bugün celmedular,

piz de pizim işler ceri kalmasun diye çalışayruz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
EŞEĞİMİ İSTERİM
Tiyatroda, ünlü oyuncu rolü gereği uşaklarına bağırır.
-Atımı getirin!
O sırada münasebetsiz bir seyirci "Eşek olsa olmaz mi? diye seslenir.
Oyuncu hiç istifini bozmaz:
-Hay hay! Buyrun beyefendi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
HANGİSİ DAHA AÇIKGÖZ
Çok akıllı geçinirdi. Kapısında "ikinci kez gelen hastalardan yarım ücret
alınır" yazılı doktora girdi. Gülerek :
-Bakın doktorcuğum, yine ben geldim, hatırladınız mı beni?dedi.
Doktor da güldü :
-Tabii, hatırlamaz olur muyum?
-Eeee? Muayene etmeyecek misiniz?İlaç vermeyecek misiniz?
-Hayır gerekmez. Geçen gelişinizde verdiğim ilaca devam edin.

Bir bilim adamı pirelerle deney yapıyor. Pireye "Sıçra" diyor. Pire sıçrıyor Pirenin kanatlarını
koparıyor ve "Sıçra" diyor, pire yine sıçrıyor!.. Raporunu şöyle yazıyor; "Pire kanatlarını
kopmuş olarak zıpladı."
Ayaklarını koparıyor ve "Sıçra" diyor, pire zıplayamayınca 2. raporu şöyle yazıyor; "Pirenin ayakları kopunca kulakları duymuyor."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk defa helikopter gören Temel, Dursun' a sormuş;
- Dursun, bu nedur da? Dursun, gayet sakin cevap vermiş;
- Haçan, bu olsa olsa bin yaşında bir sinek dur.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doktor, akıl hastasının iyileştiğine karar verip akıl hastasını taburcu etmiş. Buna çok sevinen hasta gelip doktoruna şöyle demiş;
-"Doktor Bey, size hediye ayakkabı yapacağım ama sorayım dedim, topuğu önde mi olsun arkada mı?

Ünlü bir sopranonun konserine giden baba oğul ilgiyle konseri dinliyorlardı. Bir ara çocuk merakla babasına sordu:
"Baba, öndeki amca elindeki sopayla niye kadını korkutuyor ?" Baba;
"Korkutmuyor oğlum, yönetiyor!"
"Eee, peki o zaman kadın niye avaz avaz bağırıyor "

Küçük Ahmet, bakkala öfkeyle sordu:
- Neden hep küçük yumurta veriyorsun?
- Taşıması , kolay olur da ondan.
Ahmet eksik para verip yumurtaları alıp giderken bakkal seslendi:
- Ama sen eksik para verdin.
Küçük çocuk arkasına dönüp gülerek: " Para daha çabuk sayılır da...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nuri okuldan eve bir gözü mosmor dönmüştü. Annesi çıkıştı:
"Aşk olsun yine mi dövüştün okulda? "Şey büyük bir çocuğun küçüğü dövmesine engel olmaya çalıştım da anneciğim."
"Aferin bak bu cesaret işi. Kimdi o küçük?"
Nuri gayet sakin;
" Ben! "
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vurdumduymaz bir adamın evi yanmış. Komşusu koşarak yanına gelmiş.
" Koş efendi, evin yanıyor. "
Adam sakince cevap vermiş :
"Ev işlerine karım bakıyor."
Küçük çocuk, kendinden daha büyük olana yan yan bakarak: "Söylediğin sözü geri alman için sana beş dakika süre veriyorum!" dedi. Öbürü kabararak:
"Bak hele sen. Peki beş dakika sonra sözümü geri almazsam ne olacak?" diye diklendi. Küçük çocuk biraz düşündükten sonra:
"Peki söyle ne kadar zaman istiyorsun?" dedi.

Geri