Burslara Zam (( Zengin Olduk ))

Gizli Özne

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
132.gif

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, üniversite öğrencilerine her ay ödenen 150 YTL’lik burs miktarının 2008 yılından itibaren 160 YTL’ye çıkarılacağını açıkladı.

Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2008 yılı bütçesinin görüşmeleri sırasında konuşan Çelik, görüşmelerinde ilk öğretim ve yüksek öğretime devam eden öğrencilere ödenen bursların artırıldığını açıkladı. Çelik, bu kapsamda yatılı ilk öğretim ve orta öğretim okullarına devam eden öğrencilerin iaşe bedelinin 2008 yılında 5.89 YTL’ye, burslarının ise 65 YTL’ye çıkarılacağını belirtti. Çelik, üniversite öğrencilerinin aylık 150 YTL olan burslarının ise 160 YTL’ye yükseltileceğini söyledi.​
KAYNAK

160 - 150 = 10 YTL

Harca harca bitmez !

Bu muazzam miktarı kafasında canlandıramayan arkadaşlara yardımcı olayım​

1000 x
6q2lbpf.gif
=10 YTL

200 x
6jx02dx.gif
= 10 YTL

100 x
7ycmxl5.gif
= 10 YTL

40 x
6ymogt5.gif
= 10 YTL

20 x
8ev0cq0.gif
= 10 YTL

10 x
6taxutc.gif
= 10 YTL

Vee İşte O​

8bot5qp.jpg

132.gif

:saskin Güle Güle Harcayın :saskin

:vur​

rica-ederim.gif

Asgari ücrete göre verilen burs gayet güzel

O paranın 2 katı ile geçinen insanların oldugunuda unutmayalım lütfen ;)

Asgari ücrete göre verilen burs gayet güzel

O paranın 2 katı ile geçinen insanların oldugunuda unutmayalım lütfen ;)

asgari ücret bu paranın yaklaşık 4 katı :D

ayrıca biz bi şey demedik :D
sadece her sene verdikleri 20 ytl yi bu sene 10 yaptıkları için şükrediyoz :goz:

seçim zmanı basıyolardı zamı ama =)

seçime daha 4 sene var bu kadar verdiklerine şükür =)

tskler ... verdigiin örneklerle konuya daha iyi vakif olmamiza yardimci oldun ... :)

cidden ne yapacak ögrenciler bu kadar paraya?

bizim okulda bi hoca var ona kalsa hiç burs verilmemesi lazımmıs onların zamanında hem calısıp hem okunurmus....

bizim okulda bi hoca var ona kalsa hiç burs verilmemesi lazımmıs onların zamanında hem calısıp hem okunurmus....

hocanın zmanında iş varmış şimdi üniversite mezunları bile işsiz.... öğrenci nerden iş bulsun ....10.000 kişilik okul hepsi nasıl iş bulur kıç kadar şehirlerde =) /B]

hocanın zmanında iş varmış şimdi üniversite mezunları bile işsiz.... öğrenci nerden iş bulsun ....10.000 kişilik okul hepsi nasıl iş bulur kıç kadar şehirlerde =) /B]

bizde soyluyoz ama bulursunuz diyo bizim hocanın baya tanıdıgı varmıs yakında burslar kalkarsa hiç sasırmayın.....

allah kahretsin ne diyelim, en fakir doğu avrupa ülkelerinde bile öğrencilere yeterli destek verilirken, burda resmen bizimle dalga geçiyor bu herifler..kendi çocuklarına, torunlarına yat, kat; bize gelince nasihat.. utansınlar dicem ama resmi gördünüz, utanıcak surat var mı bu herifte??

bursların kalkması felaket demek..sadece bursla okuyan öğrenciler tanıyorum...imkansız :goz:

valla yakında kalkarsa hiç şaşırmam
önce zamlardan vazgeçecekler (öyle görünüyor)
yavaş yavaş kesmeye başlicaklar
en sonunda da kaldırırlar artık

asgari ücret bu paranın yaklaşık 4 katı :D

ayrıca biz bi şey demedik :D
sadece her sene verdikleri 20 ytl yi bu sene 10 yaptıkları için şükrediyoz :goz:

asgari ücretten haberin yok sanırım arkadaşım o paranın üç katından bile az şu an 420 ytl

eLine sğLık :goz:

bu KYK mı yoksa MEB in kendi burslarımı?
öyle bi çıkışma olmuşki üni öğrencileri ile ilköğretim bursları karışmış anlayamadım?

almanyadada Bafög var (burs gibi) sinifin nerdeyse hepsi bundan geciniyor ...

$aka mı bu?
10 YTL zam yapmı$
iyimi$ :)

insanlarla dalga geçiyorlar resmen :mad:

Birde o asgari ücretlilerin çocuğu olupta,güzel sanatlar gibi para yutan bir bölümde okuyorsanız yaşadınız.Kutluyorum onları.:(

Geri