Bursaspora Müthiş Uğurlama

8-0 YeniLipTe hakLıyız Ayagına Yatan iLk deFa görüyoRum BöyLe Devam BesikTas YıLLar Öncesi Bi 2-0 Lık CheLsea Macını Konusun Kim Ne deRse Desin Fener Cimbom Avrupaya GideR BesikTas BaKarr aVrupa Macerınız vaR gaLiba Biz ne oLdugumuzu biLiyoRuz HayaL Dünyamız Sizinki kadAr GücLü deiL HayaL DünyanızDa GöRüsMek üzeRe ...! :)

8-0 YeniLipTe hakLıyız Ayagına Yatan iLk deFa görüyoRum BöyLe Devam BesikTas YıLLar Öncesi Bi 2-0 Lık CheLsea Macını Konusun Kim Ne deRse Desin Fener Cimbom Avrupaya GideR BesikTas BaKarr aVrupa Macerınız vaR gaLiba Biz ne oLdugumuzu biLiyoRuz HayaL Dünyamız Sizinki kadAr GücLü deiL HayaL DünyanızDa GöRüsMek üzeRe ...! :)

arkadaşım sen niye böle garip gurup tartışma odaklı mesajlar atıyorsun.
hem konudan alakasız hem gayet saçma.
ben bir bjk li olmadığımdan konuya tarafsız yaklaştım.
eğer senin derdin kendi takımının ezik olması ve bjk nin şampiyon olmaması yönündeyse bundan sonrası bjk li arkadaşlara havaledir.

ama şunu da belirtelim sporda dün yoktur bugün ve yarın vardır.

arkadaşım sen niye böle garip gurup tartışma odaklı mesajlar atıyorsun.
hem konudan alakasız hem gayet saçma.
ben bir bjk li olmadığımdan konuya tarafsız yaklaştım.
eğer senin derdin kendi takımının ezik olması ve bjk nin şampiyon olmaması yönündeyse bundan sonrası bjk li arkadaşlara havaledir.

ama şunu da belirtelim sporda dün yoktur bugün ve yarın vardır.

Kendini akıLLı sanan aRkadas Takımın Ezik oLması fiLan adaM akıLLı duR Burda BesikTasa KöTü bi Söz mü söyLedik Her Horoz Kendi CöpLüğünde öTer Cok konusMa

Sen Simdi Burda EdebiyaT yapıosun Ya Günü Mü KurTarıcaksın NevsehirLisin aMa MemLeketinin Takımını Tutuyo musun ?

Kendini akıLLı sanan aRkadas Takımın Ezik oLması fiLan adaM akıLLı duR Burda BesikTasa KöTü bi Söz mü söyLedik Her Horoz Kendi CöpLüğünde öTer Cok konusMa

Sen Simdi Burda EdebiyaT yapıosun Ya Günü Mü KurTarıcaksın NevsehirLisin aMa MemLeketinin Takımını Tutuyo musun ?

Bak şimdi işi bağladı memlekete
nevşehiri biliyomusun da rtaya atıyosun burda.
Nevşehirspor borçlarından ötürü kapanmış ve oyuncular Narspor a aktarılmıştır.
Sen merak etme biz Narsporu ölümüne destekliyoruz. zaten amcaoğluları da yönetiminde yane sözde değil özde taraftarız.

Benim günle felan alakam olmaz.
Günübirlik yazan sizin gibilerdir.
pardon Dünü Birlik yazan sizlersiniz.
günübirlik yazabil gibi bir yeteneğiniz olduğunu sanmıyorum çünkü gününüz yok anca dününüzle övünün.

daha öncede dediğim gibi spordan dün yoktu bugn ve yarın vardır.

Spor konusunda benimle tartışman için yanlış anlama ama Beni kadar ilgili ve bilgili olman gerenk diye düşünüyorum.

Bak şimdi işi bağladı memlekete
nevşehiri biliyomusun da rtaya atıyosun burda.
Nevşehirspor borçlarından ötürü kapanmış ve oyuncular Narspor a aktarılmıştır.
Sen merak etme biz Narsporu ölümüne destekliyoruz. zaten amcaoğluları da yönetiminde yane sözde değil özde taraftarız.

Benim günle felan alakam olmaz.
Günübirlik yazan sizin gibilerdir.
pardon Dünü Birlik yazan sizlersiniz.
günübirlik yazabil gibi bir yeteneğiniz olduğunu sanmıyorum çünkü gününüz yok anca dününüzle övünün.

daha öncede dediğim gibi spordan dün yoktu bugn ve yarın vardır.

Spor konusunda benimle tartışman için yanlış anlama ama Beni kadar ilgili ve bilgili olman gerenk diye düşünüyorum.

MiLLet Bursayı KücümsüyoR Kendi Takımımı Her TürLü SavunuRum İçin Rahat oLsun bide Yönetici AkRaba ayagına yaTmana Gerek Yoktu NaRsporLuyum de YeteR
Sahada TakımLar koNussun önemLi oLan OLay cıkmaması

Geri