Bursaspor TV'ye az kaldı!

adrenalini

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Bursaspor TV'nin yayına girmesine yönelik çalışmalar hızla sürerken taraftarları heyecanlandıran bir video siteye yüklendi.

Videoda özellikle B.Jimnastik maçı öncesi hocamız Ertuğrul Sağlam'ın soyunma odasındaki etkileyici konuşması göze çarpıyor.

Video'yu izlemek için www.bursasportv.com adresine tıklayın.

Yakısır bursa'ya . . .
Severim bursa spor u :goz:

bu yönetim ve hocayla inşallah iyi günler gelicek ben inanıyorum birde stadı yeniledikmi iki üç seneye kadar şampiyonluğa oynarız bu seyirciyede yakışır

şu stadında anca palavrasını yapıyolar.
atsalar temeli de gözümle görmeye gidecem inanmıyom ben faruk çeliğin menfaatsiz bursaya stad yaptıracağını.
altıparmaktaki araziyi alamadı erteleyip duruyolar 2 dönemdir.

Vallaha ne yalan söyliyeyim ben bile bu kadarını beklemiyordum Sayın Mehmet GERÇEKSİ ve ekibini kutluyorum...Teşekkürler

zaten bursanın arkasında böyle bir güç varken nasıl şampiyonluğa oynamadığını düşünüyorum

Bursaspor TV'nin yayına girmesine yönelik çalışmalar hızla sürerken taraftarları heyecanlandıran bir video siteye yüklendi.

Videoda özellikle B.Jimnastik maçı öncesi hocamız Ertuğrul Sağlam'ın soyunma odasındaki etkileyici konuşması göze çarpıyor.

Takımımızın Adını Adam Gißi Yaz uLan.. ß.Jimnastik DeqıL...ßEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULUßU...

MozoLe Miяach;4255011' Alıntı:
Takımımızın Adını Adam Gißi Yaz uLan.. ß.Jimnastik DeqıL...ßEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULUßU...

Kulubünüde burdan okusunlar...

MozoLe Miяach;4255046' Alıntı:
Tamam Madem öLe Senın KuLußunude ßurdan OkusunLar..

ßursa Concon Spor...

Texsas GirL Team.. =))

Her yola varız...bu konuyu tartışma için açmadık ayrıca..

adrenalini sen heyecanı adrenalini çok seviyorsun galiba ? insan gibi telaffuz et adam gibi yaz koskoca BEŞİKTAŞ klübü kim sizin camianız kim bizi düşman belliyorsunuz ki ? en ufak bi durumda bize sataşıp da kendinize reklam malzemesi çıkarmaya çok meyillisiniz. bir tek sen değil bütün bursaspor sevenler böyle.. gidin denginizle kapışın.. gidin KSK çarşı'dan alın intikamızı..davul bile dengi dengine be güzel kardeşim. biz size her konuda jimnastik olsun diye takla attırırız. abi yazmiyim yazmiyim diyorum ama çileden çıkartıyorsunuz..

Yapımında emeği geçenleri kutluyorum..

Alnından Öpüyorum

Geri