Bursaspor Taraftarından APO'ya Haykırış. Helal Olsun

seviyorum ben bu insanları ya!!!

2 sene yaşadım bursa da az mı küfür ettik bjk ye..ah o günler..beleşe girdiimiz maçlarda köfte ekmek yerdiq..guseldi helal olsun onlara!

bursaspor 4 büyüklerden sonra en çok super lig de kalan takımdı..3 sene önce 2.lige düştü,2 sene kaldıktan sonra fırtına gibi döndü..ondan başkada tarihinde küme yoktur..bu da böyle biline..!

bnde bursa doumluyum walla :D çok sewerdim bursayi

texsas büyüktür küfür etmez.
ama bölücüleri affetmez.
bursaspor taraftarı bir defasında bursada yürüyüş yapmayı planlayan homolarada geçit vermemiş dağıtmıştı.
geçen senede pkk için bursaya eylem yapmaya gelen, altı tane otobüs bozüyükte kıstırıldı o sırada deplasmandan dönen bursaspor otobüsüde denk gelince texsas + bozüyük halkı otobüsleride içindeki şerefsizleride kırdı döktü.

o maçta bende vardım kapalı kale arkası texas da en arkadaydım camera benim tarafı cekmiş ama ne fayda kaç saat sövdük pkkyı bilmiom :) BURSASPOR TARAFTARIYIZ BİZ EN DELİKANLISIYIZ BİZ...bursa taraftarına alkışŞşŞşŞş...

bu maçı hatırlıyorum çok güzel her dinlediğimde sölediğimde tüylerim diken diken oluyor.anılar çok valla dHipfR££z£ depreştirdi söledikleriyle ahh ahh ayrıca süperlige çıktık çıkalı malum sporklübü dışında kimseye küfür edilmemiştir edilmeyecektirdeee.

Dağlar taşlar bu ovalar bilinki türkün yurdu
aslımız insan neslidir türke semboldür kurdu
soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürdü
ihaneti seyreyleyin perdedeki delikten,
bu hesaptır sorulacak apo denen cewrıkten

Geri