Bursaspor 0-3 BEŞİKTAŞK { 32.Hafta STSL }

Yok abi, iki kupon yaptım biri alt diğeri ilk yarı 0 ikinci yarı 2 :) maçı hükmen alırsak ne olur peki

İddiada oynanmayan maçı iddiası olmuyor :)
Yani maç başlayacak ve hakem düdüğü ile bitecek
Son dakikada bile maç bitmeden iptal edilirse oynanmamış sayılır

Alınan bilgilere göre Bursaspor-Beşiktaş maçı iptal edildi!

Maçın iptal edilmesi, bu maçın ileri bir tarihte de oynanmayacağı anlamına geliyor.

Yani Bursaspor-Beşiktaş maçı ileri bir tarihte de oynanmayacak.

Maç hakkındaki kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

(Ligtv.com.tr)

Bursa mallığına doymasın, yorulmadan 3 puanı alıcaz

Bursaspor-Beşiktaş maçının iptal edilmesinin ardından gözler PFDK'ya çevrildi. Bursaspor hükmen mağlup sayılacak.

bursa-olaylar-35684_501.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanması gereken Bursaspor-Beşiktaş maçı, yeşil-beyazlı taraftarların karşılaşma öncesi çıkardığı olaylar nedeniyle iptal edildi.

Müsabaka talimatı uyarınca kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu olduğu için karşılaşma tekrar oynanmayacak ve maçla iligli son kararı PFDK verecek. Mücadelenin tatil edilmesine neden olan taraf yeşil-beyazlı taraftarlar olduğu için karşılaşma Beşiktaş lehine 3-0 olarak tescil edilecek.

Goller kime yazılacak yani hangi futbolcuya :p

O değil harbi olan benim iddia oranlarına oldu. 0-2 oranı 6,25 di :(

TeşekkürLer 3 Puan İçin Biz Pansumanı Yaptık Dönüyoruz Siz PoLis TaşLamaya Devam Edin =)

Benim bildiğim pkk taşlardı polisi. :mad:

BunLar Teröristten Beter Çıktı Sadece Taş OLsa İyi Bide Bira ŞişeLerini MoLotof HaLine GetirmişLer Keşke GirebiLseydi BizimkiLer Stada Ters Çevirseydik O ŞişeLeri.

Hevesleri kursaklarında kaldı ama hepsinin :) Bursalılar çok komik abi yaa

Bence bundan sonra bursa taraftarı hiç bi deplasmana alınmasın. Adamlar resmen teröristler gibi polisle çatıştı. Ve ortada herhangi bir şey yoktu. Yani ne Beşiktaş taraftarı gelmişti şehre ne de takım otelden ayrılmıştı. Bunun adı taraftarlık falan olamaz. Bu holiganizm de değil, bu bire bir terörizmdir. Bursaya çok ağır cezaların gelmesi gerekli. Çünkü verilecek karar tüm Türkiye'ye emsal teşkil edecek.
-Şöyle geri dönüp baktım acaba 2003-2004 sezonunda biz bunları son hafta falan mı yendik diye, 19. haftada oynamış ve 1-0 kazanmışız. Ama düşünüyorumda eğer bize bulaşmasaydı bursa ve seyircisi şuan da esamesi okunmazdı. Reklam çalışmaları diyelim. Son olarak, süper lig bursaya ağır geldi galiba :) Tekrar ikinci ligde oynasınlar :)

Geri