BURSASPOR 0 - 0 GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI {tek başlık}

legolas53

New member
Reaction score
0
Ölümlerin Bayram Sayılacağı Yerden(Şeb-i Aruz)-Kıs

2mxlr9c.jpg

28mk755.jpg

35047xi.jpg

Bursaspor
Samet Aybaba yönetimindeki yeşil beyazlılar, geçen sezonu 13. sırada tamamlarken 9 galibiyet, 11 beraberlik, 14 yenilgi aldılar; 40 gol yiyip 30 gol attılar. Bursaspor, yeni sezonda daha üst sıralara çıkmak için kadrosunu neredeyse tamamen yeniledi.

Geçen sezon Bursaspor’la yaptığımız ilk maçı deplasmanda Ümit Karan’ın golüyle kazandık. Fortis Türkiye Kupası’nda 2-2 berabere kaldığımız rakibimizi Ali Sami Yen’deki lig maçında Nonda’nın golüyle bir kez daha mağlup ettik.

Bursaspor Transfer Raporu
Gelenler: Yusuf Şimşek (Orta saha-Denizlispor), Gökhan Güleç (Forvet-Denizlispor),
İbrahim Öztürk (Defans-Altay), Halil Zeybek (Forvet-Erzurumspor), Dimitar Ivankov (Kaleci-Kayserispor), Mustafa Keçeli (Defans-Trabzonspor), Emrah Kiraz (Defans-Giresunspor), Salih Kılavuz (Defans-Çiğli Belediyespor), Stelian Kirita (Orta saha-Ankaragücü), De Melo Adriano (Forvet-Gama), Rodrigues Marcelinho (Orta saha-Sao Caetano), Freitas Leandro (Defans-Sao Caetano)

Gidenler: Sinan Kaloğlu (Forvet-Bochum), Ömer Aysan Barış (Defans-Ankaraspor), İsmail Güldüren (Defans-Konyaspor), Egemen Korkmaz (Defans-Trabzonspor), İbrahim Dağaşan (Orta saha-Sivasspor), Cihan Haspolatlı (Orta saha-Konyaspor), Volkan Bekiroğlu (Defans), Eser Yağmur (Forvet-Karşıyaka), Vega (Kaleci-Denizlispor), Herve Tum (Forvet-Sivasspor)

2rnhrmo.jpg

xoqn9i.jpg

x4ox3r.jpg

Yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı kampını bitiren Galatasarayımız, perşembe günü adeta yenilenmiş bir Bursaspor ile deplasmanda hazırlık maçı yapacak.

Bursa Atatürk Stadı’nda saat 21.00’de oynanacak karşılaşmayı Futbol Smart naklen yayınlayacak. Maçın devre arasında ise ponpon kızlar, futbol cambazının gösterisi ile lazer ve havai fişek gösterileri yapılacak.

Takımımızın sahaya De Sanctis, Sabri, Emre, Meira, Hakan Balta, Hasan Şaş, M.Topal, Barış, Arda, Aydın, Nonda onbiriyle çıkması bekleniyor.

Maçtan önce, vefat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için saygı duruşunda da bulunulacak. {İnternetten İzleyebilmek için ; linkler sözkonusu olduğunda konudan paylaşılacaktır.}

2mq259h.jpg

Kaynak: galatasaray.org + onlinetribün

bükreş maçı öncesi çok önemli bir maç aslında çok ciddi olmalıyız ve bu maçı kazanmamız lazım artık adam deneme maçları bitti, tahmin ediyorum bu maçta cimbom bükreş maçının provasınıda yapabilir...

Maçı yine D-smart mı yayınlayacak

D-smart ile Lincoln alınırken; hazırlık maçları ve uefa'da oynanacak iç saha maçlarının canlı yayını konusunda anlaşma yapmışlardı..Kaç senelik hatırlamıyorum ! Ama çilemiz sürecek!

geleneksel hale geldi artık her sene hazaırlık maçı yapıyoruz bursayla

bizim Özhan Canaydın'ı aracı olarak kullanıyorlar heralde! bir de sezon açılışı para lazımsa Bursa'ya en iyi yol bizle oynamaları!

!!!dünkü kullanıcı doğrulama konuna mesaj yazamamıştım ! Amam senin fake olabilir ! uyarın olmasaydı ! büyük ihtimal girerdim! bilgilerimi ! kuzay teşekkürler!!!

D-smart ile Lincoln alınırken; hazırlık maçları ve uefa'da oynanacak iç saha maçlarının canlı yayını konusunda anlaşma yapmışlardı..Kaç senelik hatırlamıyorum ! Ama çilemiz sürecek!

bizim Özhan Canaydın'ı aracı olarak kullanıyorlar heralde! bir de sezon açılışı para lazımsa Bursa'ya en iyi yol bizle oynamaları!

!!!dünkü kullanıcı doğrulama konuna mesaj yazamamıştım ! Amam senin fake olabilir ! uyarın olmasaydı ! büyük ihtimal girerdim! bilgilerimi ! kuzay teşekkürler!!!

hoca maçı izleme linki vericekmisin.

x4ox3r.jpg

Asaletimiz Yeter:melek

Lincoln Oynucakmı acaba ..yha idda'da ordan da gls 1,70 xD

2mxlr9c.jpg
-----------
2rnhrmo.jpg

30d84dw.jpg

MAÇI YAYINLACAK GAYR-İ RESMİ LİNK:

http://www.justin.tv/thedora07 Maçı daha önce yayınlanacağını duyuran linklerin ölü çıkma ihtimali mevcuttur.

EDİT:REKLAM YAPMAK VE PAYLAŞIMDA BULUNMANIN ARASINDAKİ FARK !(reklam yapanlara) DAHA KAÇ KERE YAZICAM BİLMİYORUM bu konuyu ! DAHA ÖNCEDE 1860 MÜNİH MAÇINDA LİNK ATMIŞTIM ! SAĞOLSUN NE ARKADAŞLAR ! NE DE MODLARDAN ŞİKAYET GELDİ ! BENİM NE JUSTİN TV İLE ALAKAM VAR ! NE DE ONLİNETRİBÜN İLE ! BENİM SİTEM YOKKİ MİLLETİ YÖNLENDİREYİM ! ORADAN LİNKİ VEREYİM ! YADA ORADAN MAÇ İZLETTİREYİM ! BEN DİREK VEREN ADRESİ YAYINLIYORUM !AMELLER NİYETLERE GÖREDİR ! BENİM AMACIM TAMAMEN PAYLAŞIM !

Kaynak:asiaplatetv.com

2mxlr9c.jpg
-----------
2rnhrmo.jpg

Galatasaray, 2008-09 sezonu öncesindeki son hazırlık maçında, Bursaspor'un da Sezon Açılışı kapsamında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşıyor. Maçta ilk devre oynanıyor.

BURSASPOR
Ivankov, Veli, Romashenko, Ömer Erdoğan, Leandro, Kirita, Mustafa Sarp, Mustafa Keçeli, Adriano, Yusuf Şimşek, Zuniga

GALATASARAY
Aykut, Barış, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta, Hasan, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Ümit, Nonda

İLK YARI
1' Maç Bursaspor'un vuruşu ile başladı.
3' Ümit Karan orta sahada M.Keçeli tarafından düşürüldü.
5' Adriano sol kanattan hızla geldi. Kale çizgisi üzerinden yaptığı ortayı Mehmet Topal kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda top Servet'ten yine kornere gitti.
9' Mehmet Topal'ın ceza sahası dışından sert şutu kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.
10' Ümit Karan ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan sert vurdu. Ivankov topu zorlukla yumrukladı.
15' Ceza sahasına gelen ortayı Servet kafa ile kornere gönderdi. Ceza sahası önüne açılan topa Kirita gelişine vurdu. Top kalenin yanından dışarı gitti.
24' Romashenko'nun kullandığı köşe vuruşunda top defansımız arasında sekti. Kale sahası içinde Zuniga'nin şutunu yine defansımız çıkardı.
25' Mustafa Sarp'ın sağ çaprazdan sert şutunu Aykut kornere çeldi.
27' Arda'nın ceza sahası önüne indirdiği topu Ümit Karan aldı. Düzelterek vuruşu kaleci Ivankov'da kaldı.
28' Romashenko'nun ceza sahası önünde topun gelişine vuruşu yerden sert kalebimizi buldu. Aykut yatarak topa sahip oldu.
32' Zuniga'nin ortası Servet'e çarparak kornere gitti.
33' Arda sol kanattan geldi. Ceza sahasındaki Nonda'yı gördü. Nonda sırtı dönük pozisyonda ceza sahası dışına çıkarak Ayhan'ın önüne açtı. Ayhan'ın gelişine şutu rakip defanstan kornere gitti.
34' Yusuf Şimşek, hakeme karşı hareketlerinden ötürü sarı-kart gördü.
35' Maç başından beri en net gol pozisyonunu yakaladık. Nonda sol kanattan rakibinden sıyrılarak ceza sahasına girdi. Ceza sahası önündeki Hasan'a doğru açtı. Hasan topla buluştuğunda şutunu çekse gol olabilecekti. Rakibini çalımlayıp kaleye daha da yaklaşmak istedi. Çalımın ardından şutu kale çizgisi üzerindeki Ivankov'a çarparak oyun alanına geri döndü.
36' Nonda'nın pasıyla Hasan ceza sahasına girdi. Lendro omzundan çekerek Hasan'ın yere indirdi. Hasan penaltı bekledi ancak hakem devam kararı verdi. Hasan'a itirazlarından ötürü sarı-kart gösterildi.
40' Arda, rakip yarı alandaki Nonda'ya uzattı. Nonda yüzünü rakip kaleye dönerek ceza sahasına girmekte olan Ümit'i gördü. Ümit topla buluşur buluşmaz yerden sert vurdu. Ivankov topu güçlükle kornere çeldi.
41' Adriano sağdan ceza sahasına girdi. Sağ çaprazdan aşırmak istedi ancak top Aykut'un üzerinden dışarı çıktı.
42' Mehmet Topal'ın sert şutu kalenin az farkla yanından dışarı çıktı.
45' Arda'nın pasında Ayhan ceza sahasına girdi. Orta yapmak istedi ancak yapamadan ceza sahası dışına çıktı. Tekrar topu Arda'ya uzattı. Arda'nın ceza sahasına ortası rakip defanstan sekerek kale sahasından uzaklaştı.

Maçta ilk devre 0-0 sona erdi.

2. YARI
46' İkinci yarıya takımımız başladı. Galatasaray'da Emre Aşık, Aykut, Hasan ve Ayhan'ın yerine Sabir, Aydın, Volkan ve De Sanctis oyundalar.
47' Bursaspor'un sağ kanattan M.Sarp ile geliştirdiği atakta sağdan gelen ortayı De Sanctis uzanarak tokatladı ve topu uzaklaştırdı.
48' Arda sol kanattan topu taşıdı. Ceza sahasında ön direk civarına yaptığı ortaya Ümit Karan gelişine vurdu. Top kalenin üzerinden dışarı çıktı.
52' Sabri'nin şutu defansa çarparak kornere gitti. Bursaspor'da Zuniga'nın yerine Gökhan Güleç oyuna girdi.
54' Nonda kaleci Ivankov ile karşı karşıya kaldı. Ivankov daha önce davranarak topu uzaklaştırdı.
56' Arda rakip alana taşıdığı topu sol çaprazdaki Nonda'ya verdi. Nonda'nın şutu kale ağzındaki karamboldan geri dönerek yine ceza sahasının soluna doğru açıldı. Orada Volkan sekerek gelen topu yerden sert vuruşla kale ağzına doldurdu. Top defansa çarparak kale sahasından uzaklaştı.
57' Barış'ın uzaktan sert şutu kalenin yanından dışarı çıktı.
58' Sabri'nin ceza sahasına ortasına Ümit Karan kafayla vurdu. Top kaleci Ivankov'da kaldı.
61' Nonda ceza sahası önünde topla buluştu. Rakibini çalımladı. Şutu kalenin az farkla üzerinden dışarı gitti.
64' Gökhan Güleç'in sağ çaprazdan sert şutu direğe çarparak dışarı gitti.
65' Ümit Karan sakatlanarak oyundan çıktı. Yaser Yıldız oyuna girdi.
68' Romashenko'nun kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasına Mustafa Sarp ayak içi ile vurdu. Top kalenin az farkla üzerinden dışarı gitti.
69' Sabri'nin sağdan ortasına Yaser dokundu. Top dışarı gitti.
71' Bursaspor'da Mustafa Sarp'ın yerine Bekir Ozan Has oyuna dahil oldu.
74' Bursaspor'da Yusuf'un yerine Marcelinho oyuna girdi.
78' Nonda'nın yerine Erhan oyuna girdi. Bursaspor'da da Adriano'nun yerine Sercan oyuna dahil oldu.
79' Volkan'ın kullandığı serbest vuruş direkt dışarı gitti.
85' Arda'nın yerine Alparslan oyuna girdi.
87' Defansımızın arkasına sarkan topta De Sanctis çıkarak topa uzandı. Seken topu Sercan ağlara gönderdi ancak yan hakem pozisyon için ofsayt kararı verdi.
90' Erhan soldan ceza sahasına girdi. Sağındaki Barış'a çıkardı. Barış topu düzelterek vurdu. Top defansa da çarparak kalenin üzerinden kornere gitti.
90'+ Erhan'ın uzaktan şutu kalenin yanından dışarı çıktı.

KAYNAK:galatasaray.org

iki i..ne takımın maçı işte nolcak ki?

ADAM OL!!!

yaa hocam maçtaydım. Atak yapıyoruz, isabetli paslar, süper defans...
Ama gol atamıyoruz. Hele o Nonda'nın kaçırdığı tirübünü çıldırttı...
Bir golcü şart. İnşallah şampiyonlar ligine çıkabiliriz bu forvetlerle. Hakan'ı da çok ararız.

Geri