Bursa 3-1 FB [ZTK Çeyrek FinaL 2. Maçı - TEK BAŞLIK]

sezon sonu takımdan ilk gönderilecekler: selçuk, deniz, gökhan ünal, guiza, bilica

biz bu maçı alırız

27 sene olucak galiba :sleep:

durum 3-0 bursa önde

ErtuğuruL SağLam.. :)

Başka söze ne hacet ??

Ulan 1 dk daha dayanamdı şu Bursa.

herkese geçmiş olsun =) darısı turu geçemeyenlerin başına

Seytanın bacagını kirip kupaya ilerliyoruz tebrikler Fenerbahcem :hhmencool:

iyi ki bursa çıkmadı ... bursa çıksa fenerbahçe'den çok daha zorlardı diğer rakipleri .....

Bursa süper top oynadı ama şans işte ...

yorumumu kendi yazdığım bir sözle bitirmek istiyorum ...

Eğer hayat BURSA neye yarar 90 Dakika !!!

bu gidşle fenerin yine bişey yapamayacağı anlaşıldı

daha bu turda böyle tökezlerse ileride kesin çakılır

şampiyonluk yarınlara kaldı derim ben ...

eve geldim ve yolda yaklaşık 5bin taraftar görmüşümdür (evim stadın hemen karşısında)

hakeme küfür etmeyen 1 tanesi yoktu aralarında.

eğer fenerliler gerçekten hak ederek çıktık ulan alacaz kupayı helalimizdir diye düşünüyorsa bence vay hallerine.

ilk maç ve bu maç da dahil masabaşı oyunlarla geçilen tur tüm fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

...varya zorla kurtardı FB yanlız yusuf yusuf etmıslerdır oyuncular son dk at ve kurtul Bursalı oyunlara usuldum...ilk macta adam gıbı oynayıp bu macta sergıledıklerı performansın yarısı sergıleselerdı Fb suan tarıh omustu kupada....yıne Fb yı kutlarım...artık tek umudumuz TS :D :D :D......

Şak şakçılar doluşmuş gene buraya.

Yuısuf yusuf etmiş dediğiniz takımı önce bi kendiniz yenin sonra başkasına laf atın.

Uzatmalarada gitse o maç Fener vermeyecekti zaten.

Kendiniz yendinizmi temiz olur biz yendikmi bahaneniz hazır.

90+2 de gol atınca Fenerbahçe masa başı oyun oluyo ne işse.

Biri kendi sahasında turu verir biri grubu sonuncu bitirir daha gelir bide burda konuşur.

Maç Boyunca Bursayı Öven Maç Sonu Fenerbahçe Taraftarını Kötüleyen Trt'nin gs'li Spikeri Levent Özçelik'e Guizanın Kolu girsin.

Siz Bursanın attığı 3 gole sevinin biz yarı finale gidiyoruz.

Tebrikler Fenerbahçeme.

Geri