Burdan Duyulmuyor | 3-5 Güzel Fıkra

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Burdan Duyulmuyor

Papaz ,iki metre ilerisinde duran zangoça sormuş .
- ''Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal şarabı?'' Zangoçta derin bir sessizlik...İyice köpürmüş
- Papaz: ''Sana soruyorum be adam!Duymuyormusun beni?
-''Hayır burdan hiçbir şey duyulmuyor efendim''
- "Olacak şey mi! İki adım öteden beni duymuyorsun ..'' Zangoç bıyık altından gülmüş,
- '' İsterseniz yer değiştirelim anlarsınız...'' Yer değiştirmişler.Bu kez zangoç seslenmiş
-''Kilise için toplanan bağışları kim zimmetine geçiriyor?' Papaz kendi kendine söylenmiş.
-''Hakikaten yahu! Buradan hiç bir şey duyulmuyor.''

Karadenizlinin Çayı

- Allahım, ne olursun çayım kurumadan yagmurunu yagdırma!.. demiş.
Çay kurudu kuruyacak,akşamüzeri, Son yarım saatte yagmur yagmış,çürümüş tüm çay .
Sabah olmuş, ahıra gitmiş. Bir de bakmış ki eşegi de ölmüş.
Zaman geçmiş, Ramazan ayı gelmiş. İlk gün niyetlenmiş Karadenizli
. İftara yarim saat kala bir sigara çıkartıp yakmış. İlk nefesini söyle bir güzelce çekmiş ve gökyüzüne bakarak üflemiş.
- Nasıl, illet oluyorsun şimdi degilmi? demiş ve Eklemiş;
- Eşegi de kurbana saymazsam şerefsizim!...

Ördekle Barmen

Ördeğin biri bara girer ve barmene sorar:
-"Ekmek var mı?"
-"Yok..."
-"Ekmek var mı?"
-"Yok..."
-"Ekmek var mı?"
-"Yok!"
-"Ekmek var mı?"
-"Yok kardeşim!"
-"Ekmek var mı?"
-"E er bir daha bunu sorarsan seni duvara çivilerim!"
-"Çivi var mı?"
-"Yok!"
-"Ekmek var mı?"

Huriye-Duriye-Nuriye

Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında, çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye Nuriye ye telefon eder ve Düriye ye gitmeye karar verirler ve giderler. Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve
içerler. Biraz sonra Düriye yine ay kusura bakmayın unuttum,
birer kahve yapayım da içelim der. Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim der ve yapar getirir. Bizimkilerde yine itiraz yok. Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düşerler.
Yolda bastonları ile yavaş yavaş yürürken aralarında şu konuşma geçer; Huriye : Kız Nuriye, gördün mü Düriye yi..!!! Ne kadar pinti olmuş. Bize bir
kahve bile ikram etmedi
Nuriye : Kıızzz Düriye yi ne zaman gördün??

Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve LasVegas'ın yolunu tutar... Ve inanılmaz bir talih; tam 3 milyon dolar kazanır. Hemen otel yönetiminin kendisine tahsis ettiği kral dairesine çıkar ve karısına telefon eder:
- "Hayatim, evde misin?"
- "Evet kocacığım."
- "İyi. Hemen hazırlan o zaman. Çabuk bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım."
- Kadın sevinç dolu bir çığlık atar “Ayyyyyyyyyyy harikasın!! Hemen hazırlanıyorum.. Peki ama nereye?? Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Guney Amerika?..."
- Adam cevap verir: “ Umurumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol.”

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

deli

bir gün akıl hastahanesinde doktor kontrol yapıcakmıs iileşenleri salıcakmış

işte sırayla herkesi çağırmış...

duvarda bi tane otobüs resmi çiziş

demiş hade binin gidiyoruz

herkes binmeye çalışmıs bitanesi binmemiş doktor tamam demiş bu iileşmiş ..

sormuş sen neden binmiyosun die

doktorcum bu otobüs dolu ben arkadan taksiyle gelicem

verilenler olabilir . hepsini kontrol etmedim . hepside verilmiş değildir ama
:)

Geri