Burcunuz başarılı mı?..

alish' Alıntı:
Kova İçin YazıLanLar Doğru VaLLa

benim için öle diil bi gün amerikaya başkan olucağımı hayal edeceğime çöplık te yaşamayı tercih ederim

benim burcum ;
İŞKOLİK OĞLAK
Bir numarada olan Oğlak Burcu insanı, çok tutarlı, inatçı ve kendi işine çok saygılıdır, içgüdüleri ile realiteyi birleştirir. Herkesin sandı-ğının aksine Oğlak, inanılmaz duygusal derinliği olan bir burçtur. Ama bunu ortaya çıkartmak için karşısındaki insanın çok yetenekli olması lazım. Özellikle Oğlak kadını çok enteresandır. Yaprak yaprak onu açmak gerekir, ki hüner ister. Oğlak iş hayatında tuttuğu işe inatçı bir şekilde sarılır ve muhakkaka ulaşır. ilişkilerde de böyledir.

Oğlak, mali konularda da başarılıdır ve parayı nereden kazanacağını bilme içgüdüsüne sahiptir.

En dayanıklısı, Oğlak
Oğlak'ın psikolojik olarak bir yorulmazlığı vardır ki, kolay yara aldığım belli etmez. İçinde kanlar akar ama anlayamazsınız.
Boğa ise küser, çekilir köşesine ve kapanır. Onun için iş hayatında, yönetici pozisyonunda, Boğa da liderlik vasıfları taşıdığı halde, Oğlak daha şayanı tercihtir. Çünkü Oğlak kolay kolay çekmez.

Bir Oğlak'ı tek bir olay, iki olay, üç olay asla yıkamaz. Beş-on olay bir araya gelmiştir. Sonunda bir olayla çöküm noktası başlar.

Ama Zodyak'ın en dayanıklı burcu Oğlak'tır. Burçların en soğukkanlı burcu Oğlak'tır diyebiliriz rahatça. Ki Akrep zannedilir, çünkü Akrep kişiliğinde soğukkanlılık vardır, soğuk insanlardır; ama Oğlak kadar soğukkanlı değildir Akrep.
Oğlak, Akrep'ten öte bunu yaşayan kişidir. En büyük skandalda bile Oğlak insanlarının
vakur durdukları görülür.

sevgilimin ki;

YAYLA ANLAŞAMAZSINIZ
Zodyak'ta çalışılması en zor olan burcun Yay olduğu iddia ediliyor...

Çünkü Yay, temel yasada kendine güvenir, kendine inanır ama herkese güvenmez.

Ama Yay'ı herhangi bir şekilde birisi etkilemiş ve gönlüne girmişse, Yay insanı o kişiye bağlanır. Her Yay insaninin bağlı olduğu bir veya iki kişi vardır. Yaşamı onlarla götürürler, hatta bir anlamda onlara taparlar.

Eğer Yay'ın yaşamında böyle bir insan yoksa karşınıza bir tür negatif bir Yay çıkar. Dağınıktır, düzensizdir, disiplinsizdir. Emir altına girmekten hiç hoşlanmaz, tutamazsınız. Hiçbir kural dinlemez, aykırıdır. Böyle bir tiple çalışmak kolay değildir.

Ama Yay insaninin dağınıklığının altında yatan bilinci ve düzeni görebiliyorsa yönetici, o zaman Yay işe yarar. Çünkü Yay'ın bir farklı tarafı da o içindeki süper enerjidir, tükenmez! Yeter ki bağlı olsun olaya, sevdiği için çalışsın. Sevmediği bir işi Yay insanına yaptıramazsınız.

>>>>>>>>hadi hayırlısı :D

Kova +oğLak iyi anLasios iste..:lol:

hadi hayırlısı:lol:​

balıkla iş yapılmaş aşk yaşnır...
aşk adamıyız bizz aşkk :)

İŞKOLİK OĞLAK
Bir numarada olan Oğlak Burcu insanı, çok tutarlı, inatçı ve kendi işine çok saygılıdır, içgüdüleri ile realiteyi birleştirir. Herkesin sandı-ğının aksine Oğlak, inanılmaz duygusal derinliği olan bir burçtur. Ama bunu ortaya çıkartmak için karşısındaki insanın çok yetenekli olması lazım. Özellikle Oğlak kadını çok enteresandır. Yaprak yaprak onu açmak gerekir, ki hüner ister. Oğlak iş hayatında tuttuğu işe inatçı bir şekilde sarılır ve muhakkaka ulaşır. ilişkilerde de böyledir.

Oğlak, mali konularda da başarılıdır ve parayı nereden kazanacağını bilme içgüdüsüne sahiptir.

En dayanıklısı, Oğlak
Oğlak'ın psikolojik olarak bir yorulmazlığı vardır ki, kolay yara aldığım belli etmez. İçinde kanlar akar ama anlayamazsınız.
Boğa ise küser, çekilir köşesine ve kapanır. Onun için iş hayatında, yönetici pozisyonunda, Boğa da liderlik vasıfları taşıdığı halde, Oğlak daha şayanı tercihtir. Çünkü Oğlak kolay kolay çekmez.

Bir Oğlak'ı tek bir olay, iki olay, üç olay asla yıkamaz. Beş-on olay bir araya gelmiştir. Sonunda bir olayla çöküm noktası başlar.

Ama Zodyak'ın en dayanıklı burcu Oğlak'tır. Burçların en soğukkanlı burcu Oğlak'tır diyebiliriz rahatça. Ki Akrep zannedilir, çünkü Akrep kişiliğinde soğukkanlılık vardır, soğuk insanlardır; ama Oğlak kadar soğukkanlı değildir Akrep.
Oğlak, Akrep'ten öte bunu yaşayan kişidir. En büyük skandalda bile Oğlak insanlarının

way be bende bukadar ozellık warda
ben nıe farkında deılım :):):):):):):)

Bir insan burcuyla ancak bu kadar uyuşabilir hangi burçmu tabiki oğlak.

oğlak bu durumda number one...evet gercekten de oleyim:)

aslan gibi aslanı koymamışsın.ne yapacağımızı şaşırdık yawww

Ne yani ben bi balığım şimdi kimse ben ortak olmayacak kimse iş yapamacakmı ama bugune kadar çok iyi işler yaptım yolunda gitmeyen iki şey var biri aşk hayatı 2.si okul tamam alttan dersim yok ama yata yata geçiyom desem yalan olmaz yazları ise iyi işler de çalışıyorum ingilizce+iyide çenem var yani sırf balık oldugum için bunlar boşa mı gidecek yazık bana :( einstein amca bak sende balıksın ne diyo bunlar yaw

yav şuraya bak be hakaret etseydi daha iyiydi bütün hayallerim yıkıldı

°o.OкızıℓαкяєρO.o°' Alıntı:
İŞKOLİK OĞLAK

En dayanıklısı, Oğlak

eet işte bu benim aahahahahaa:cool:

abi oğlak burcu harbiden zoydakın en dayanıklı,En uyumlu,En güvenilir,Ve yeri Geldinmi Duygusal olan Ve Yıkılmayıp ayakta durabilen buçtur...
Ben oğlak'ım Kendimden biliyom :D

CHI€F' Alıntı:
benim için öle diil bi gün amerikaya başkan olucağımı hayal edeceğime çöplık te yaşamayı tercih ederim

O Sadece Bizim İçin Örnekti CHI€F :) Çok İstiyosan Sende YaLova KaymakamLığını HayaL Et :D

Geri