Burcu'nun Günlüğü =)

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Baya bi aradım bulamadım.. :sigara:

Burcu adlı bir kızın 13 yaşındayken tuttuğu günlükten bir kaç alıntı..
gerçekten bombaaymış burcu şu an 25 yaşlarında, ve günlüğü okurken falan kendiside bakıp kopmuştur...
buyrun okuyunn...

**sevgili günlük,
bugün çok sıkıcı birgündü.. kayda değer hiç bir şey! olmadı. bizim mervenin dayısı 2 kişiyi ezmiş öldürmüş. adamın gözüne ışık girince krize giriomuş gene bunun gözüne girmiş ışık kriz geçirmiş, e direksionu kaybetmiş ve duvara geçirmiş 2 adamı öldürmüş. yani kayda değer bir şey yok...

** sevgili günlük,
Benim kafam neden bu kadar küçük anlamıorum. Bugün ayna da baktım. harbiden küçük kafam.. saatlerce ağladım. Mahalledeki serkan söledi önce kaale almadım ama acaba beyinsiz mi demek istedi sandım bide taş atıp kafasını yardım, sonra annesi geldi kapıya baırdı anneme ne hırçın kız bu die. kavga da sölenmes küçük kafalıymış, kendi kafasına baksın o mankafa!! yok yok harbiden küçük kafam ya...

*** Hello yani meraba
annem ders çalış diip duruyo, çalışıorum görmüo, çalışmasken görüo. annem bnm bi deişik bakıo olaylara..bizim ev dizisini çok seviorum onu izliorum kardeşim 2 gün yüzü yok.

***sevgili günlük
bugün o kdr kötü bir günki.. dilek die bi kız war mahallede. dayanamadım dövdüm. gıcık oluyorum o kıza ya. bi daha ki sefere terliğimi kafasında parçalıcam şimdilik sadece kollarını mıncırdım, he bide kolunu ısırdım. gıcık yaa. öldürcem kızım seni..

***sevgili günlük
bugün kötü bir gündü(gene mi!!! muahah)
en yakın arkadaşımla ilişkimizi (yani arkadaşlığımızı bitirmeye karar verdik.
acaba oda beni düşünüyormudur

*****Sevgili günlük,
Bugün ilk defa okulu kırdık, Kadıköy'e ilk defa ayak bastım ama bu son olucak. Tam yürüyoruz sirenler çalmaya başladı, herkes ayakta durdu yürürken, film gibiydi günlük, şok olduk Pınarla bizde kaldık durduk öle.. Bir ömür sürdü. Bu kadıköylüler manyakmış annem hep diyordu büyüyünce gidersin diye. Anneler doğru söylüyor.. Koşarak eve döndüm..

*****Sevgili günlük
Bugün gül gül öldüm. Dün 10 kasım mış. İnsanlar saygı duruşundaymış. Ya Atatürk ün öldüğü günü nasıl unuturum. günlük kadıköye Atatürk'ün ölmediği bir gün okulu kırıp gene gidicez. Olmadı böyle.

****Sevgili günlük
Bugün çok sinirliyim.. Her tarafım tebeşir zaten alerjim var hapşur hapşur öldüm. Bugün Aslıyla konuşmadığımız 13. gün. Tebeşirle masayı ikiye böldü neymiş onun tarafına geçmicekmişim. Allahım delirdim 5 cm daha fazla yer almış. delirdim. Tam saçbaşa girdik ki öğretmen geldi. Şimdi ayı Kerem le oturuyorum. Doğuştan şanssızım ben

*****Sevgili günlük,
Bana küçük kafa diyen çocuk varya bugün gözlerimin güzel olduğunu söyledi. Bende sen git Büyük kafalı gözleri güzel birini bul dedim. Çok güldü. Ne gülüo, onun kafası büyük ama beyni yok ki??

****Sevgili günlük,
Kötüyüm, inanılmaz kötü bir durumdayım. Midem bulanıo hala. Bugün okulda kustum bütün gün. Bu keremin annesi beslenme çantasına yumurta koyuyo, hemde az pişmiş!! kokuyu siz düşünün, elleriyle yiyo çocuk. fenalık geçirdim. Annem aldı eve getirdi yatıorum şu an.

***Sevgili günlük,
Caio, bu nece biliyormusun? italyanca!! inanabilio musun? hemde italyanlar bunu hem merhaba! hemde bye! için kullanıorlar. Bugün okulda böle dolaştım durdum. (Tabi kimse bir şey anlamadı ) hatta şu kerem ayısı küfür sandı.Bana bi küfür etti. sana sölemicem şimdi bunu ama, eve gelip anneme söledim.çünkü ne demek gerçekten bilmiorum. annem kötü kadınlar için denio dedi. kötü kadın ne ki hem? yarın okula gelip kerem e bişiler dicekmiş. acaba sölemese miydim he ne dersin??? şimdi inadına az pişmiş yumurta yicek ya bilmez miyim

***sevgili günlük,
başıma gelenlere inanamazsın! Az pişmiş yumurta ve elle yeme kavgası büyüdü. artık kussam bile bende anneme köfte soğan koydurtuyorum!! kerem iğrenmio ama salyaları akarak bana bakıo. vermicem işte. kokuyu görsün. sonra da kalkmış ağzın kokuyo dio. aptal ya!!!!!!!!!

****caio hehehe naber naber
iyiyim bugün iyiyim merak etme. veli toplantısı vardı anneme dedirttim en sonunda artık kerem ayısı az pişmiş yumurta getiremicek. Gör bakalım kerem ahahah

***sevgili günlük..
çok kötüyüm.. keremin az pişmiş yumurtası sorun diil, herkes bnm köfte kokumdan rahatsız olduğunu belirtmiş!!!! keremin anneside " her akşam oğlum köfte istio canım çekio" diomuş.. napıcam ben ya... ne yesem.. buldum!!! bulamadım off yaa doğuştan şansız olduğumu sölemiş miydim???

***sevgili günlük...
güzel yazı sınavımız vardı. bende kerem ayısını yazdım. az pişmiş yumurtasıyla.. sonra öretmenim o yazıyı tahta önünde okuttu bana.. ya! ya! anlatamıcam gerisini. cidden.

**** günlük..
annem defterimi yani seni buldu!!! okulu kırdığımı örenmiş herşey çok kötü bir hal aldı. doktor yaz dio bana hem. amannn ne yapıcağımı bilsem seni yazmazdım.. kızgınım sana.. yatağın altı olmadı yanımda taşıcam seni...

***sana bir ad koymaya karar verdim..
boggy
aslında bu izlediğim bir filmden..
ama o senden daha iyidi cevap veriodu en azından salak!

güzel olmuş emeğine sağlık kardeş...

Hastymış bu kız belli sadist piskopat belki evlenmiştir kocasını kesmiştir :D

bu kızın sonu intihar...

***sana bir ad koymaya karar verdim..
boggy
aslında bu izlediğim bir filmden..
ama o senden daha iyidi cevap veriodu en azından salak!
bu kız için tanıdığım çok iyi psikoloklar var emeğine sağlık

Geri