nescafe2000
New member
- Reaction score
- 0
yok arkadaş yok birazda bayanlar okusun yaa erkeği etkileme yollarını. hep koşup duruyoz peşlerinden. hem boğayı pek dikkate almayın tutmuyooo 
Hakaco' Alıntı:geçin bunları yaaa...bunlar hikaye...yani ben bunları bilmiyorsam bayanları etkileme olasılığım yok mu...?bence bir bayanı etkilemenin en güzel ve kolay yolu(bütün burçlar için sülüyom),bakımlı,kibar,mistik,ulaşılmaz,olgun vs.....olmaktan geçer..ki bu biz erkeklerin çoğunda mevcut...o yüzden ben derim ki;KENDİMİZ OLALIM BEYLEER....BIRAKALIM DA KADINLAR BİZİ ETKİLEMENİN YOLLARINI ARASINLAR...(irade irade irade)
SEVGİLERLE...
aynen kardeşim...Hakaco' Alıntı:geçin bunları yaaa...bunlar hikaye...yani ben bunları bilmiyorsam bayanları etkileme olasılığım yok mu...?bence bir bayanı etkilemenin en güzel ve kolay yolu(bütün burçlar için sülüyom),bakımlı,kibar,mistik,ulaşılmaz,olgun vs.....olmaktan geçer..ki bu biz erkeklerin çoğunda mevcut...o yüzden ben derim ki;KENDİMİZ OLALIM BEYLEER....BIRAKALIM DA KADINLAR BİZİ ETKİLEMENİN YOLLARINI ARASINLAR...(irade irade irade)
SEVGİLERLE...
Hakaco' Alıntı:geçin bunları yaaa...bunlar hikaye...yani ben bunları bilmiyorsam bayanları etkileme olasılığım yok mu...?bence bir bayanı etkilemenin en güzel ve kolay yolu(bütün burçlar için sülüyom),bakımlı,kibar,mistik,ulaşılmaz,olgun vs.....olmaktan geçer..ki bu biz erkeklerin çoğunda mevcut...o yüzden ben derim ki;KENDİMİZ OLALIM BEYLEER....BIRAKALIM DA KADINLAR BİZİ ETKİLEMENİN YOLLARINI ARASINLAR...(irade irade irade)
SEVGİLERLE...