Burçların Netteki Halleri =)

yaa bana haksızlık etmişsin :vur böle akrep olacağama kendimi fururum daha iyi:eek:ha

BOĞA

Boğa burcu msnden pek tad almaz bunun yerine internette nefes almaksızın para kazanmanın yollarını arar. Kimi duyumlara göre Venüsün çekimi ile .... sitesi kurma ihtimalleri yüksek olan rivayetlere kurban gitmiş sabıkalı bir burçtur.

Alakasi yok yha bna hic uymuyor:D:D

YENGEÇ

eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu
göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını
süslerken spacesinde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma
havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.

uzaktan yakından aLakası yoq.......

YENGEÇ

eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu
göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını
süslerken spacesinde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma
havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.

ii atiş yapmişlar... ben yengecim ama uymuyor...

AKREP

Aman aman evlerden ırak. Bunların işi gücü site çökerteyim msn kırayım şifre çalayım. Hayırlı bişey yapıp msnden zevce bulup nikah kıyayım demezler. Hackerdırlar. Onu bunu önüne gelen ne varsa kırarlar. Sevilmezler kimliklerini gizlerler. İllet bir burçtur.

:D:D doğru ama bir kişi haricinde beni kimsenin şifresi ilgilendirmio sadece ona hackerim :D çalışmalarım devam ediyo :p :)

Kardesim çok makbule gecti beni güldürdün Allahımda Seni güldürür insallah bu arada burcum Yengec :) Alemsin yahuu .Süper Ellerine Sağlık....

BOĞA

Boğa burcu msnden pek tad almaz bunun yerine internette nefes almaksızın para kazanmanın yollarını arar. Kimi duyumlara göre Venüsün çekimi ile .... sitesi kurma ihtimalleri yüksek olan rivayetlere kurban gitmiş sabıkalı bir burçtur.

:D:D:D

Geri