Burçların Netteki Halleri =)

ŞahSen Ben uyuyorum Bu MEvzuya TERAZİYİM

TERAZİ

En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshopu kapanmaz varsa yoksa resim çizim onun bunun resmini düzelteyim. Bir kez dedik ya Teraziler el hünerleriyle meşhurdur diye illa cıvığını çıkartırlar. Forumlarda
entellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir sitelerinde resim sitelerinde yorum yaparken görülür. feci derecede yeteneklilerdir.

valla boğaya yazılanlarla benim hiç bir alakam yok :)

ASLAN

Tü tü tü maşşalah..Sanal alemin reel alemin en favori burcudur. Tü tü tü kırk bin kere maşallah Aslan burcunu googleda kendini ararken. Messenger iletisinde kendini överken. Messengerına kendi kendini ekleyip kendini izlerken bulabilmeniz çok doğal. 24 saat messengerı açık gezen her an biri kendini övecek diye bekleyen manyak bir burçtur.

ßana manyak diyooooo :D:D emeqine saqLık

ASLAN

Tü tü tü maşşalah..Sanal alemin reel alemin en favori burcudur. Tü tü tü kırk bin kere maşallah Aslan burcunu googleda kendini ararken. Messenger iletisinde kendini överken. Messengerına kendi kendini ekleyip kendini izlerken bulabilmeniz çok doğal. 24 saat messengerı açık gezen her an biri kendini övecek diye bekleyen manyak bir burçtur.

çok doğru :hhmanD

ahahahaa :clap burdada yine terazi burcumun özelliğini taşıyorum :D photoshop yapmaya bayılırım... şuan da bile bilgisayarımda 2 photoshop programı açık :saskin ayyyy akşam akşam bunlara bakarken ne güldüm heee :biggrin

TERAZİ

En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshopu kapanmaz varsa yoksa resim çizim onun bunun resmini düzelteyim. Bir kez dedik ya Teraziler el hünerleriyle meşhurdur diye illa cıvığını çıkartırlar. Forumlarda
entellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir sitelerinde resim sitelerinde yorum yaparken görülür. feci derecede yeteneklilerdir.

aslan burcuyum ama bu benimkinden daha dogru:D

AKREP

Aman aman evlerden ırak. Bunların işi gücü site çökerteyim msn kırayım şifre çalayım. Hayırlı bişey yapıp msnden zevce bulup nikah kıyayım demezler. Hackerdırlar. Onu bunu önüne gelen ne varsa kırarlar. Sevilmezler kimliklerini gizlerler. İllet bir burçtur.

küstüm :hadiordan

YENGEÇ
eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu
göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını
süslerken spacesinde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma
havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.

Duygusal olduğum doğru ama gothic resimler ve hayata isyan terso olmuş :)

Yay burcu kıskançlığı ile tanılan gevşekliği ile terkedilen bir burçtur. Sohbet odalarından çıkmazlar. Yay burcu erkeğinin zaafları ''su_perisi, izmirli_güzel_kız20, prenses_18'' bu nicklere aşırı zaafları olduğu gibi sanal alemin don juanı olarak bilinir.

Bu nickleri gördüm mü hemen atlarım :saskin
ne alaka yaw? :durdurun

YENGEÇ

eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Msn aleminin en sulu
göz zodyağımn en karamsar burcudur. Gothic resimlerle avatarını
süslerken spacesinde, blogunda hayata hep bir isyan hep bir dert yanma
havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.

ben böle biri deilim tam tersine hayattan çoq keyif alırım:saskin

İkizler burcu ise Zodyağın en kıl burcudur.Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan keza sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir sohbet odalarında bir gün psikolog sonra ki gün astrolog abartıp ürolog bile olabilir.

zuhahaha :D

İkizler burcu ise Zodyağın en kıl burcudur.Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan keza sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir sohbet odalarında bir gün psikolog sonra ki gün astrolog abartıp ürolog bile olabilir.

:D

İKİZLER

:D :D Vay uckagıtcı ben :p

BOĞA

Boğa burcu msnden pek tad almaz bunun yerine internette nefes almaksızın para kazanmanın yollarını arar. Kimi duyumlara göre Venüsün çekimi ile .... sitesi kurma ihtimalleri yüksek olan rivayetlere kurban gitmiş sabıkalı bir burçtur.

haha :D alakasi yok yaw ben sabikali felan dilim :p

ZAuhauhauhauhahua :durdurun

ASLAN

Geri