burçların gerçek yüzü:)

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Bu gariplerim agla agla helak olurlar. Sorsaniz Zodyak´in en saf, en temiz burcu oldugunu iddia eden Yengecler, aslinda kendilerine acindirmak hususunda özel bir yetenege sahiptirler. Herkes onlari duygusal zanneder ama onlar tam kurttur. Isterler ki, herkes onlarla ilgilensin, evden hic cikmasinlar ama bütün isleri de görülsün. Sirf görüntüyü kurtarmak icin de "evcimen" derler kendilerine. Halbuki alakasi yok. Kafalari calismadigi icin para kazanamazlar, parali olmadigi icin de disari cikip yiyemezler.

Yazmışsınız ama tamamen yanılgı! Yengeçi gerçekten tanımadığınız ortada. Bir yengeçin neler yapabileceği hakkında hiç bir doğru bilgi vermiyor. Yengeçin olumsuz yönlerini de hiç mi hiç yansıtmıyor. Hiç uymayan bir tanım!

Sonuna kadar katılıyorum [nokta]

kova kızları tutmuş ama az bile....:hadiordan neler çekiyorum bunlardan ya.. :ter::hadiordanentel buzlar kıraliçesi herbiri

Ha ha yazı süper olmuş.

şu burçlar meselesi karışık biraz tün dünyada sadece 12 çeşit karakter mi var kardeşim. çok takılmamak gerek. ben de teraziyim. ve gerçekten de son derece dengesiz ve sanattan uzak biri olduğum söylenebilir. Hatta senelerdir terazi burcu için yapılan onca yorumu hayretle okumuşumdur. neticede kimseye uymasa da bu açıklamalar bana uymuş bayağı :)

zuhaha tıpkı beni anlatmış ya yarıldm teşşekkr

abicim beni guldurdun ya allah ta seni guldursun koptum valla kova yi okurken :D

yahu bu komiklik olsundiye yazılmıştır kesin

Balik Ayni Ben Çok DoĞru Da Kolay Kolay Saf DceĞİŞtİrmem O Bİraz YanliŞ...

boga burcuna laf yok...bozuşuruz haaaa...

eski eşim kova ve aynen tutuyoo hahahaha

dünyada 6-7 milyar insanmı var.Toplam kaç burç var.12-13 neyse. ya arkadaş bu kadar insanı makina gibi kalıp kalıp sadece 12 çeşit diye ayırmak ne tür manyaklıktır.Anlatabilene p-i-l-i-p-i-s marka monitör benden.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasim)

Sorsaniz Zodyak´in en karizmatik burcudur bunlar. YALAN ! Kim kaybetmis karizmayi da siz bulasiniz be ? Akrep burcu insanlari kendilerine yüklenen bu misyonu yürütmek icin alttan alttan bakarlar, sessiz otururlar, sorulmadikca cevap vermezler ama siz onlari bir de dogal ortamlarinda görün. Her türlü sebeklik mevcuttur bunlarda. Akrep burcunu Haydar Dümen yönetir. Tembelliklerinden yataktan cikmazlar, görüntüyü kurtarmak icin de yatakta "harika" izlenimi vermeye calisirlar. Halbuki yalan, kimildayamazlar ki sevissinler. Akrepler gaddar ve bencil olurlar hic acima duygusu yoktur bunlarda. Ayrica deve gibi de kin güder Develer....

hepsi doğru da kin ßeslemedim hiç ßi zaman :) paylaşm için te$ekkürler..

ßurcum asLan ...
Hyr Bole bırı deıLim :melek

demekki dünyada düzgün adam yok :D

la astrolog depresyona mı girmiş bunnar ne böleee :D :D :D

ana yazı eğlenceli,yapılan yorumlar ise çok komik.ne kadar ciddiye almış millet yav.bırakalım bunları hayatta gerçekler var birilerinin bizim için koyduğu tespitler değil.

Ablacım senin kovalarla ne alıp veremediğin var yoksa yaran varda Gocunuyomusun.Niye kafandan sallıyon boş boş konuşuyon....

Geri