Bunun Adi Rezalet !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim lafım askıda maskıda kalmıyor arkadaşım ben de ülke dinle yönetilse bile gelecekte dinin saptırılacağını düşünerek düşündüklerimi yazdım ben dinle yönetimi de Atatürk'ün karşı çıktığı gerkçeyle karşı çıkıyorum hele bu zamanda demokrasiyle bile yönetildiğimiz halde mahkemelerde adam kayırmalar yaşanabiliyorsa yarın öbür gün bana bir hırsızlık suçu atıldığında kesilen kolumun hesabını kim verecek? umarım mantığımı anlayabilmişsindir

evet herkes dikkatli yazmalı önce karşısındakinin ne demek istediğini anlamalı...

ahlaksızlık savunulası bir değer olmuş yazık. söylicek söz bulamıyorum. kardeşim kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez. biz kimsenin harama el uzattı diye kolunu, zina yaptı diye şeyini kesme taraftarı değiliz. muhakkak herkes kendi adına hesaba çekilecek. ama çıkıpta bunu savunmak büyük bir cahillik diye düşünüyorum. ve k....çı çıplaklığı gelişmiş ülke görüntüsü diye tabir edenler var üzülüyorum.
nedir bu batı özentisi anlamadımki. iyi olan hiçbirşeyi örnek alınmaz. ama adamların dışladığı. yapılmasını istemediği herşey benim ülkemde benim gençlerim den hit alır. allah sonumuzu hayır etsin.

Cemolog...Seni anlıyorum ama ilk mesajın böle bir içerik içermiyor...Yanlış anlamam normal...Ve şunu eklemeliyim ki kolunu niye kessinler anlamadım...Ayrıca Dini saptıran böle TC yasasını da saptırır...Saptırmak bir yana demokrasiyi sömürme merciisi zannedenler var ve bu yolla "bura demokratik bir ülke kardeşim" deyip önüne gelen pisliği yapmak isteyenler ve yapanlar var...Bence bu daha acı ve daha çok karşı karşıya kaldığımız bir durum...

Neyse Seni kırmak istemedim...Öle bişi olduysa Hakkını helala et...

Benden yana helal-i hoş olsun...

helal olsun birader galiba ilk mesajı biraz daha açık yazmalıydım gecenin bu saatinde uğraşmak istemedim fazla bunun için yanlış anlaşılmaya neden oldu şunun şurasında hepimiz kardeşiz sen de hakkını helal et

bu arada black army benim ahlaksızlığı savunduğum bi taraf yok sadece türk ocağı arkadaşımızın açıklamasına tepkide bulundum Allah'a şükür hem toplumsal hem de dinsel ahlaka sıkı sıkıya bağlıyım

Cemolog' Alıntı:
helal olsun birader galiba ilk mesajı biraz daha açık yazmalıydım gecenin bu saatinde uğraşmak istemedim fazla bunun için yanlış anlaşılmaya neden oldu şunun şurasında hepimiz kardeşiz sen de hakkını helal et

bu arada black army benim ahlaksızlığı savunduğum bi taraf yok sadece türk ocağı arkadaşımızın açıklamasına tepkide bulundum Allah'a şükür hem toplumsal hem de dinsel ahlaka sıkı sıkıya bağlıyım

Helal ettim ama tekrar helal olsun...Ancak Türk ocağı'nın mesajını okudum da onca sert mesajın içinde bu kadar dostane ve güzel bir mesaja nasıl takıldın anlamadım...Garip geldi...Ayrıca Black sana değil savunanlara dedi.;)...Eğer bu terbiyesizliği savunuyosan o başka...:eek:ha

Cemolog' Alıntı:

benim yorumum bilinçsizce bişeyleri savunmaya çalışanlara cemolog. eğer sen savunmuyorsan üstüne alınma arkadaşım.

e yuh yani....

birileri cinsel güdülerine tatmin olsun için eş değiştirmiş...
birileri de taksim de bir barda zıvanadan çıkmış..

eee, ne var bunda.. size ne, bize ne...yok bunlar yarın bizi yönetecekler, yok bunların nesilleri benim neslime bulaşacaklar....korkuya bak,paranoyaya gel....

asıl komiğide türkocağı kardeşimin dediklerii

silkinip kendimize, osmanlıya, dinimize dönelim ki bunlarla yozlaşmayalım....

kardeşlerim, güldürmeyin insanları, siz ne düşünüyorsanız düşünün bence, ama titremeyi bırakın üşüyenler düşünsün...

bu muhabbetlere de islam atatürk felan karıştırmayın..

bunlar magazindir, yapan yapar, helal olsun, cesaret ister...

70 milyon insan yaşıyor memlekette, 200 insan eş değiştiriyor diye korkmayın, ne dininiz gider, ne de çok saplantılı osmanlılığınız, oysa atatürk ne demişti....yeni, yepyeni bir genç türk cumhuriyetine.. yaaa.....

neyse, belki bir gün anlaşılırız....

alibaba300' Alıntı:
e yuh yani....

birileri cinsel güdülerine tatmin olsun için eş değiştirmiş...
birileri de taksim de bir barda zıvanadan çıkmış..

eee, ne var bunda.. size ne, bize ne...yok bunlar yarın bizi yönetecekler, yok bunların nesilleri benim neslime bulaşacaklar....korkuya bak,paranoyaya gel....

asıl komiğide türkocağı kardeşimin dediklerii

silkinip kendimize, osmanlıya, dinimize dönelim ki bunlarla yozlaşmayalım....

kardeşlerim, güldürmeyin insanları, siz ne düşünüyorsanız düşünün bence, ama titremeyi bırakın üşüyenler düşünsün...

bu muhabbetlere de islam atatürk felan karıştırmayın..

bunlar magazindir, yapan yapar, helal olsun, cesaret ister...

70 milyon insan yaşıyor memlekette, 200 insan eş değiştiriyor diye korkmayın, ne dininiz gider, ne de çok saplantılı osmanlılığınız, oysa atatürk ne demişti....yeni, yepyeni bir genç türk cumhuriyetine.. yaaa.....

neyse, belki bir gün anlaşılırız....

O 200 kişi yoLa iLk koyuLdukLarında sadece 4 kişiydiLer kurunun yanında yaşta yanar arkadaşım..aLLah korkusu oLan bir insan bunLarı yapmaz haa..aLLah korkusu oLmayandanda korkuLur..şunu unutma ki bu topLumda herşeyden önce ar namus geLir..burası hoLLanda deiL..Burası Türkiye örfLerimiz adetLerimiz var..insan namusunu nasıL oLurda başkasına verir akLım mantıım aLmıo akLıma geLdikçe kusasım geLiyor..

Allah razı olsun omorfuLis...acemilerle uğraşmak zor oluyo...;)

canım kardeşim, insan namusunu vermez vermez de, bu konu neden abartılır...
sen verme, ben vermim, ama birileri veriyorsa bize ne yahu..
kafalarını mı keselim....
yapmayın...

başka işler var memlekette bu aralar, beyinleri dağıtmayalım....

Alibaba nasıl banane?...Sen etrafına duyarsız ve umursamaz bir şekilde yaşıyor olabilirsin...Ama biz böle boş bir yaşamın içinde değiliz..Hayat sorumluluk ister ve sorumlulukların içinde mevcut olduğun topraklardaki halkın yaşayışı ve yaşadıklarıda dahildir...

bilakis, etrafıma ve toplumuma çok duyarlı ve hassas yaşıyorum..

ama magazinde değil..

türkün de , islamın da böyle hesaplar kovalayarak yaşatılacağına dair ne umudum ne de dileğim var...

bana hayat öğretmeye çalışan beyinleriniz, önce memleketin gerçeklerini öğrensinler..

memleketin gerçekleri tabi beyinlerinizde ahmetin karısı, ayşenin kocasından ibaret değilse...

neyse....

eş değiştirme özğürlüğü olan ülkemde başörtüsü yasağı var bayağı medeni(!) olmuşuz yav

Ahlaki yozlaşmayı farklı sebeplerde arayanlara:

``Ey inananlar! Allah'tan nasıl korkmak gerekiyorsa, öylece korkun."
Ne irfandır veren ahlaka yükseklik, ne vicdandır;
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Mehmet Akif Ersoy

İslam adaletine güvenmeyenlere:

FÂTİH’İN MAHKEMESİ
Hızır Bey, İstanbul kadısı ve belediye başkanı iken, bir Hıristiyan mîmâr geldi. Fâtih Sultan Mehmet Hân'dan şikâyetçi olduğunu söyledi. Hızır Bey, mîmârı dinledi. Fâtih, bugünkü Ayasofya Câmii’nden daha yüksek kubbeye ve daha üstün mîmârî husûsiyetlere sâhip bir câmi yaptırmak istemiş ve o mîmâr da bu işe tâlip olmuştu. Ama Müslümanların, Ayasofya'dan daha üstün bir esere sâhip olmalarına gönlü râzı olmamıştı. Mısır'dan bin bir zahmetle getirilmiş olan sütûnların yüksekliklerini kısa tutmuş ve kubbenin yüksekliği de Ayasofya'dan alçak olmuştu. Sultan, sütûnların kasıtlı olarak küçültüldüğünü anlayıp çok hiddetlendi. Muhâkeme edilmeden mîmârın eli kesildi.

Hızır Bey, konuyu araştırdı. Şâhitlerle berâber Pâdişahı da mahkemeye çağırdı. Fâtih, mahkeme salonuna girince, başköşeye oturmak istedi. Kadı, hiç çekinmeden, "Oturma begüm!.. Hasmınla yüzleşmek üzere, mahkeme huzûrunda ayakta dur!" dedi. Sultan derhâl söylenen yere geçti. Mahkemenin Pâdişahı Hızır Bey'di. Onun şahsında, İslâmiyet’in âdil hükümleri karşısında bulunmaktaydı. Kadı: "Sen bu zimmînin elini kestirdin mi?” deyip söze başladı. Mahkeme neticesinde; "Sen, Murat oğlu Mehmet! Mahkeme edilmeden bu zimmînin elini kestirdiğin için kısas olunacaksın! Senin elin de onunki gibi kesilecek. Eğer Hıristiyan mîmârı râzı edebilirsen, ölünceye kadar onun ve âilesinin geçimini temin etmek karşılığında elini kesilmekten kurtarabilirsin!" dedi. Herkesle birlikte Pâdişah da tam bir sükûnet içerisinde kararı dinledi. Hıristiyan mîmâr, bu ulvî karar karşısında daha fazla dayanamadı. Ağlayarak Pâdişahın ellerine kapandı. Mîmâr, âilesiyle birlikte Müslüman olmakla şereflendi.

Mahkeme yeri boşaldıktan sonra Kadı Hızır bey ve Sultan Fatih yalnız kalınca Sultan;"Eğer padişahlığımdan korkup haksız bir karar verseydin billahi kılıcımla kelleni kesecektim" der. Hızır bey de kürsünün altında sakladığı topuzu çıkarır;"Hünkarım sizde padişahlığınızdan gururlanıp şeriat mahkemesinin kararını dinlemeseydiniz billahi bu topuzla başınızı ezerdim" der.

İlahi adaletten köşe bucak kaçanlar, kaçmak için bahaneler üretenler yarın ahirette o adaletin aslını görünce nereye kaçacaklar acaba?

Umursamazcı, bizenecilere:

MILLI TARIHINE, MILLI KULTURUNE YABANCILASAN MILLETLER YOKOLMAYA MAHKUMDUR.

Rengini şehidlerimizin kanından almış şanlı bayrağımızın yanına, Yüce kitabımız kuran-ı kerim kadar yakıştıracağım başka bir şey olamaz. Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur.

herkesin derdi kendine üstüne vazife olmayan şeylere karışmamak lazım.herkes istediği gibi yaşar

alibaba300' Alıntı:
bilakis, etrafıma ve toplumuma çok duyarlı ve hassas yaşıyorum..

ama magazinde değil..

türkün de , islamın da böyle hesaplar kovalayarak yaşatılacağına dair ne umudum ne de dileğim var...

bana hayat öğretmeye çalışan beyinleriniz, önce memleketin gerçeklerini öğrensinler..

memleketin gerçekleri tabi beyinlerinizde ahmetin karısı, ayşenin kocasından ibaret değilse...

neyse....

---------------------------------------------------------

yürüüü be kim tutar seni :)

benden sana +1 puan

Ee Ne Yapsinlar Yapacak,ugrasacak Baska Bisey Kalmadi Bunu Yapiolar

never,kültürümüze ne aykırı?

türkocağı nikli kardeşimin yazdıkları mı?

yoksa benimkiler mi?

çileden çıkacağım,yakındır....

okuyun len,okuyunnnn......

daywalker denen abdussabur, önce tarihi öğrenecek, sonra osmanlıyı, ve sonra çok gerekli ama, atatürk, boşverin, öğrenmese de olur...ayıp,ayıp,kuran ı oku, tarihi de...

buralarda fikir satan hesabında...

.burada umarım hesaplaşırız..

umarım...

ayıp be, ayıp....

ona teşekkür yazanlar düşünmeye başlasınlar....

öğrenemedik gitti....

omorfuLis nam kardeşim, kuran oku, anlamassan anlatırım, ama hiçbirşey okumadan sallarsan, ben de sana sallarım..

daywalker, never, tesbih22, (neden 22 acaba), türkocağı............

okumadan, bilmeden saldırmak sadece size ait değil mi....

sizlere daha önce söyledim..

benle cahilce mülakata gireni çarparım..

okuyun gelin.

cehalet ne size,ne size teşekkür edene birşey katmaz...

okuyun,okumuş çocuklarla sohbet iyidir...

ve kimseyi salak yerine koymayın.....

öğretmen çok önemlidir...

size salak derse, bir ömür boyu çıkmaz bu leke...

salaklaşmadan, okuyup bilgi sahibi olup gelin....

hala salak olmamak için fırsatınız var....

öğrenemedik gitti..

türkocağı, bir daha kes yapıştır yapma...bu çile kes yapıştırla bitmez...fikir gerekir. o da maalesef sende yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri