yani diyosun ki, çıkacak kararı beğenip beğenmemem garanti değil....ve buna da hukuka saygı derim diyosun....
Hayır. Diyorum ki, çıkacak kararı sen de ben de "Haa evet! doğru bir karar alınmış." olarak değerlendirelim.
yani diyosun ki, çıkacak kararı beğenip beğenmemem garanti değil....ve buna da hukuka saygı derim diyosun....
"yani öyleymiş te şöyle olmuş sonra bu olmuş bi bakmış ki kağıdı yutmuş" gibi karar istemiyoruz.
ne karar çıkarsa çıksın insanların içinde şüphe bırakmayacak bir karar çıksın yeterki..
benim için çıkan her mahkeme kararı kutsaldır...367 de...kapatma kararları da...birgün sağ olur da görürsek(!) çıkacak olan ergenekon kararları da....bu da...neticede kimseyle göbek bağım yok...kimseden beslenen bi liboş da değilim...önemli olan vatanımın bekaasıdır...ok?
benim için çıkan her mahkeme kararı kutsaldır...367 de...kapatma kararları da...birgün sağ olur da görürsek(!) çıkacak olan ergenekon kararları da....bu da...neticede kimseyle göbek bağım yok...kimseden beslenen bi liboş da değilim...önemli olan vatanımın bekaasıdır...ok?
çıkacak karar da "arınç kuru gürültü çıkarmış" gibi bir sonuca varırsam yani arınçın aleyhine çıkan bir karar beni tatmin ederse ben arıncı SİLERİM. aynı şekilde tsk nın aleyhine çıkarsa ve bu kararı vicdanımda evet gerçekten tarafsız bir karar olarak değerlendirirsem tsk nın gözüm de iyice düşmüş değeri tamamen biter.
konu yargıya intikal etti biraz sabır
yoksa yargıya güvenmiyormusunuz?
konu yargıya intikal etti biraz sabır
yoksa yargıya güvenmiyormusunuz?
vay halimize...[ı]geçenlerde, bir “avukat” ile bir “öğretmen” okurum aradı... “biz..” dediler, “sizi okumaya başladığımızda ortaokula filan gidiyorduk... Biz sizinle büyüdük, gerçekleri sizden öğrendik... Olan-bitenin perde arkasını öğrenmek için de hâlâ ayna’ya bakıyoruz...”
ne mutlu bana, ne mutlu vakit’e...
Dile kolay;
bir “nesil” yetiştirmişiz!..
[/ı]