Bunuda Ben Çizdim, Beğenecek Misiniz Bakalım (=

€line Sağlık Güzel çiziyosun BEnce Ardını bırakma kardes.

emegine saglik
güzel olmus dai =)

Çok güzeL oLmus keske videosunuda görebiLseydik çizerken nasıL oLuyomus faLan =)

Bence harika olmuş. Yani tam dergilik. Leman Paf'a veya Uykusuz'a göndersen bence daha da mükemmel olur. Bende mizahla uğraşıyorum ama karikatür çizemiyorum. Sadece öykü yazıyorum.
Paylaşım için çok teşekkürler
Saygılar

çok sagol dostum sabah sabah iyi güldük ya

de get lem jelibom mahruk AHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHA
cok saol kardeş eline emegine saqlık

tşkürler güzel olmuşlar

saollasın güzeldiii:victory:goz:

Ben PENGUEN e iş yolladığım için uzun süredir ve birkaç ders aldığım için; söyleyeceğim şu; karikatür yerine çizim denir buna. :)
Karikatürde amaç vardır, muhaliflik vardır, espri vardır, olağan şeyler karikatür değil resim, çizimdir... :)

Onu geçtim, amaç önmeli burada, ama beni için çizim önemli. Surata özenmişsin, pantolonu, bacakları, kalçayı unutmuşsun. :)
Karikatüre bütünüyle bakılır. :) YOksa normal suratlı, cin ali vücutlu karikatürler iyi rağbet görürdü dimi?
Ama çizginiz gerçekten çok güzel, resim konusunda ders aldığınız bell, eğer almadıysanız da kendinizi çok iyi geliştirmişsiniz, kişinin kendisini geliştirmesi zor, ama en iyisidir. :)

eline sağlık))

vayy ii çizim baba eline sağlıq

Geri