bunu görebilen zekiymiş =)

ilk denemede 6 saydım enteresan bi paylasım eline sağlık

İlk Seferde 6 "f' Bulanlar “ÜstÜn Zekali”, 3 “normal”, 4 “nadir”dİr
ben 5 saydım

ben 4 okudum walla nadirmi bulunuyom sımdı dunyada :)

8 tane buLdum iyimi :)

ben 6 saydım ama alakayı anlamadım pek

Şimdi biri gelse 7 tane saydım dese ona ne diyecez.Süper zeka mı geri zeka mı :=)

ya çok entresan da ben görüLmesi gereken bi şey göremiyorum sorun ben de mi başkan =)

Ben de 6 saydım. 6 sayamayan arkadaşlar da tamamen dikkatsizlikten sayamamışlardır. Akılla alakası olduğunu sanmıyorum.

önce sen alfabeyi öğren ondan sonra bak bu konuya :)

BraiLLe aLfabesi mi KiriL aLfabesi mi...detayLı biLgi verseniz sıkıntı yaşamayız hanımefendi...öyLe konu açmakLa bitmiyor iş :durdurun

ben hiç f harfi göremedim.

İlgili arkadaşlar zekam hakkında gerekli açıklamayı yaparlarsa çok sevinirim :saskin

Fуσηв;2727356' Alıntı:

BraiLLe aLfabesi mi KiriL aLfabesi mi...detayLı biLgi verseniz sıkıntı yaşamayız hanımefendi...öyLe konu açmakLa bitmiyor iş :durdurun

sen latin alfabesinden başla :sigara: sonra yunan, kiril devam edersin :)

Metindeki Bütün " F " Harflerini Sayınız.

FINISHED FILES ARE THE RE
SULT OF YEARS OF SCIENTI
FIC STUDY COMBINED WITH
THE EXPERIENCE OF YEARS... ...

(aşağıya Bakınız)

Kaç Tane?
..................... 3?

yanlış, Metinde 6 Tane Var. Şaka Değil

yeniden Okuyun !

altında yatan gerçek aşağıdadır.

Beyin "of" sözcüğünü süzemez.

ister inanın ister inanmayın
geri dönüp tekrar bakın!

İlk Seferde 6 "f' Bulanlar “ÜstÜn Zekali”, 3 “normal”, 4 “nadir”dİr

alıntı

bunu beyinle ne alakası var evet ilk seferde 6 okudum ama o kadar ustun zekalı hissetmiyom kendimi!!!!!!!!!!!!!!

Ben de 6 saydım. 6 sayamayan arkadaşlar da tamamen dikkatsizlikten sayamamışlardır. Akılla alakası olduğunu sanmıyorum.

ADAM HAKLI:durdurun:durdurun:durdurun

beyin of sözcüğünü süzemez diye bir şey olamaz önemli olan baktığında metnin tamamını görebilmendir hızlı okuma metodlarına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın gözün görebildiği kelime sayısına bağlıdır sayıp sayamamak ben ilk bakışta 6 tane saydım ve hiç zorlanmadım yinede teşekkürler paylaştığın ve emek harcadığın için

hiç dikkat bile etmedim 6 tane saydım yani göz var izan var dimi :)

Geri